TIPSET: Hur man vinner på Livebetting – “Så gör Kalle…”

Livebetting innebär att man spelar på ett evenemang som pågår för stunden. Oddsen uppdateras under tiden evenemanget pågår och man kan spela när som helst. Är du en smart spelare är det här du kan plocka hem en hel del pengar.

KOLLA IN – Bettingsajter du väljer som Live Bettare – (“Vilken Grym Lista”)

1. Hur det fungerar med att Betta live

Att spela på liveodds är en del av nästan varje sport och match. Även om man spelar på nätspel, eller på en fysisk sport såsom fotboll, ishockey, tennis – eller vilken annan sport som helst – är livebetting en viktig del i det hela. Sammanlagt spelas det för miljoner och miljarder kronor.

[live_betting]

Oddsen visas direkt och uppdateras medan matchen pågår. Och precis som med allt så är det viktig att ha en betting taktik för att bli en vinnare i längden och lära sig dom viktiga aspekterna.

2. Hur Kalle vinner på Livebetting

Eftersom varje typ av match eller sport har olika mekanismer, och därför även olika knep för att vinna, är följande ett par generella tips på hur man vinner på livespel hos spelbolagen.

Känn gränserna

Det första och viktigaste tipset är att veta hur mycket man har råd att förlora. Spela inte över tillgångarna. Livespel är beroendeframkallande och kan få vem som helst att bli envis. Det gäller inte bara de som vinner. De som förlorar sina insatser brukar satsa högre i hopp om att vinna tillbaka de förlorade pengarna, vilket i de flesta fall leder till ännu större förluster.

See also  Bästa & Hetaste Hockeyklubbarna i Europa - ("Några Överraskar")

ARTIKELHur man vinner på Betting

Det är viktigt att sätta en gräns innan man börjar spela och verkligen hålla fast vid den.

Spela i förväg

Det rekommenderas starkt att man börjar med att spela i förväg, speciellt om man spelar för första gången. Det ger en känsla för spelet. Man vet vilket utfall man hoppas på och är därför förberedd på det. Dessutom ger det en utgångspunkt för en sport man aldrig tidigare spelat på. Att spela i förväg hjälper en att förstå spelets mekanism. Även om man förlorar kan man vinna tillbaka sina satsade pengar genom livebetting.

Spendera inte allt

När man spelar i förväg är det bra att inte satsa alla sina slantar. Spara lite grann till liveoddsen, även om man inte har för avsikt att spela livebetting. Det ger en mer möjligheter ifall man förlorar.

SPELTIPSET – 11 Tips för Hur Man Vinner på Handikappspel

Vi antar att man satsat alla pengar genom en vanlig insats och förlorar dem. Om man hade sparat en del av sin budget då hade man haft chans att spela på liveodds och vinna tillbaka det man förlorat på det vanliga spelet.

3. Vanliga misstag spelarna begår i Livespel

1# Gratis Insidertips Ett av de vanligaste misstagen som görs är att man tror på gratis insidertips. Man kommer att upptäcka att det finns många självutnämnda experter som gärna delar med sig av kostnadsfria råd. Lyssna inte på dem. Man vet aldrig vilken sida de står på.

2# Favoritlaget Satsa alltid på favoritlaget med strategin att dom är bäst, visst dom kommer vinna flest gånger men spelbolagen håller medvetet ner oddsen på dom.

See also  SPELMIX: 9 Bästa Spelmarknaderna för Kombinationsspel - ("Intressant")

TV BETTING – Största & Bästa Tv-Programmen du kan Betta på – (“Riktigt Kul”)

3# Jaga Förlusten Att följa upp förlusterna är ännu ett allvarligt men vanligt misstag. Spelare satsar bara för spelandets skull. Man envisas och blir egoistisk och justerar inte den satsade summan även om man förlorar mycket.

4# Spela på allt i matchen Nybörjare faller ofta i spelbolagens fällor som övertygar spelarna om att göra åtskilliga insatser i taget. Det är förknippat med stora risker och rekommenderas bara till de mer erfarna spelare.

5# Blindspelaren Ännu ett allvarligt misstag är att spela på direktsända matcher man själv inte kan kolla på. Detta är vanligt när den som spelar inte befinner sig där evenemanget äger rum och inte kan se matchen eller vad det nu kan vara på något annat sätt. Då måste man förlita sig på spelbolagen som faktiskt vinner på att spelaren förlorar.

Comments are closed.