Älskar du att spela på målgörare anytime?  Kolla in William Hill

 

Vi alla älskar att spela på fotboll och det finns ingen bättre känsla än att spela på att din favoritspelare kommer att göra mål under matchen för att sedan se honom leverera just det. Nöjet är tvåfaldigt då du inte bara får njuta av förtjusningen från att se din favoritspelare göra mål men du känner också tjusningen från att göra vinst på målet.

De goda nyheterna är att William Hill har ett fantastiskt erbjudande på målgörare anytime marknaden så du kan dra full nytta och behålla din dröm om att välja en anytime målgörare för hela de 90 minuterna.

"Engelsk superbookie"

GRATIS SPEL

1000 kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Spel på målgörare anytime

 

Anytime målgörare är en av de mest populära spelmarknaderna, speciellt när det kommer till att spela på individuella spelare. Istället för att spela på första målgörare så kommer ett spel på anytime målgörare att pågå mycket längre. Om du har spelat på den första målgöraren och en annan spelare gör det första målet under matchens inledande minuter så har du omedelbart förlorat ditt spel.

Genom att spela på att en spelare kommer gör mål under matchen så håller du ditt spel vid liv, oavsett hur många andra spelare som gör mål i matchen.

William Hill super sub

Det enda problemet när man har spelat på någon anytime målgörare är om denna spelare blir utbytt. Föreställ dig att den spelare du har spelat på ska göra mål under matchen blir skadad efter 10 minuter och tas bort från planen. Ditt spel går då också bort.

För detta så finns dock William Hills super sub erbjudande vilket innebär att du inte längre behöver oroa dig för just detta.

I valda televiserade matcher under denna säsong, om en spelare du satsat på som anytime målgörare tas av planen av sin manager, vare sig det handlar om ett taktiskt byte eller som resultat av en skada, så kommer ditt spel övergå till den spelaren som tar dennes plats, med samma odds.

Så du kan med säkerhet placera ditt anytime målgörarspel med William Hill vetandes att det kommer att vara hela de 90 minuterna, oavsett utbyten.

Hur du tar del av erbjudandet

 

För att ta del av William super sub erbjudandet så måste du göra det följande:

  • Titta på webbsajten för att se vilka av de televiserade matcherna som är inkluderade i erbjudandet.
  • Efter du har hittat en match där super sub erbjudandet gäller så väljer du den spelaren som du vill satsa på som anytime målgörare och så placerar du ditt spel.
  • Om spelaren blir utbytt under matchen så kommer ditt spel att övergå till den spelare som kliver på planen istället, med samma odds.

Så enkelt är det.

"Engelsk superbookie"

GRATIS SPEL

1000 kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller