Förlora aldrig igen på grund av mål i sista minuten tack vare Unibet

Premier League, La Liga och Champions League är tre av de populäraste fotbollstävlingarna i världen. De är de europeiska toppklubbarnas hem, lag som Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Manchester City, Bayern München och Juventus. Inte bara det, utan även världens bästa spelare utövar sitt yrke i dessa tävlingar, vilket gör det ännu mer spännande.

"Flest unika spel"

GRATIS SPEL

1000 kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Därför kommer det knappast som någon överraskning att det finns ett sådant stort intresse bland de som gillar att spela på fotboll. Oavsett om du gillar at spela på Barcelona mot Real Madrid att sluta 1-1, Zlatan Ibrahimovic att göra matchens första mål eller Gonzalo Higuain att göra matchens sista mål, har Unibet allt du behöver, med ett enormt utbud av spelformer på deras websida för dessa tävlingar.

Den goda nyheten är att Unibet också har ett fantastiskt erbjudande för de som gillar att spela på Premier League, La Liga och Champions League.

Förstå spelformerna

Några av de populäraste spelformerna för fotbollsspel inkluderar rätt resultat, halvtid/fulltid, första målskytt och sista målskytt och Unibet har ett underbart erbjudande, som är perfekt för de som gillar att spela på dessa spelformer.

Rätt resultat

Förutse matchens slutresultat

Halvtid/fulltid

Förutse vilket lag som kommer att vara i ledning eller om det blir ett kryss, vid både halvtid och fulltid

Första målskytt

Namnge spelaren som kommer att göra matchens första mål

Sista målskytt

Namnge spelaren som kommer att göra matchens sista mål

30 euro Cash Back på mål gjorda 90+

Unibets erbjudande involverar Premier League, La Liga och Champions League utöver de spelformer som beskrivits ovan. När du lägger ett spel på någon match i de tre tävlingarna nämnda ovan, genom att använda någon av de fyra spelformerna, om ditt spel går förlorat och ett mål gjordes efter den 90:e minuten, kommer ditt spel att återbetalas, mellan 5 och 30 euro.

"Flest unika spel"

GRATIS SPEL

1000 kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Till exempel, om du har ett spel på att rätt resultat kommer att bli 1-1 mellan Bayern München och Atletico Madrid, men Bayern gör ett mål i den 91:a minuten och vinner matchen med 2-1, är ditt spel förlorat men återbetalas upp till 20 euro.

Hur gör du anspråk på återbetalningen

Lägg helt enkelt ett pre-match spel på Premier League, La Liga eller Champions League hos Unibet i någon av de fyra spelformerna beskrivna ovan och få en återbetalning till ditt konto 48 timmar efter matchen, där du har förlorat ett spel då ett mål har gjorts efter den 90:e minuten.

Bara tillgängligt på spel mellan 5 och 30 euro.