LISTA: 10 Största & Bästa Formel 1-Loppen att Betta på – “WROM”

Gillar du att spela och titta på bra Formel 1-lopp? Formula 1 är definitivt en av de intressantaste och potentiellt mest lönsamma motorsporterna som finns . Med bilar som kan nå en topphastighet på upp till 350 kilometer i timmen kan du vara säker på att det kommer att finnas många spännande stunder under dessa tävlingar.

När det gäller betting har spelare många alternativ att spela på. Från Grand Prix-vinnare och vinnare av World Championship till vinnare och dueller i konstruktörsmästerskap – du kan välja mellan ett brett utbud av roliga spel med bra odds.

ÅRETS LISTA – Bettingbolagen du Kan Betta på FORMEL 1 – (UPPDATERAD)

Antalet tävlingar under en säsong förändras hela tiden, men det finns vanligtvis över 20 tävlingar som körs över hela världen. Med hjälp av vår lista kommer du att lära dig mer om de största och bästa Formel 1-loppen att spela på och mer.

 • Kontrollera fakta om de bästa Formel 1-loppen
 • Få mer information om de mest attraktiva spelen
 • Lär dig mer om dessa lopps historia

Även om Europa är hemmet för de flesta av dessa lopp har vi också täckt Formel 1-evenemang på andra kontinenter. Nästa gång du vill spela på denna motorsport kan du göra detta med mer självförtroende tack vare vår lista.

1

Grymt val för formula 1 betting

Täcker alla lopp

Betta på "Driver Championship

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Enkelt att Registrera sig

Enormt Utbud

Alltid Bra Motorsport Odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Riktigt bra spelbolag

Formula 1 Betting

Snabb Insättningar & Uttag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Populärt spelbolag för Motorsport

Formula 1 Betting

Blixtsnabba Registreringar

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Italienska Grand Prix

https://youtu.be/ETTGw38U9Lc

Plats: Autodromo Nazionale Monza
Öppnade: 1921
Längd: 5 793 kilometer
Varv: 53
Senaste vinnare: Charles Leclerc
Förare med flest segrar: Lewis Hamilton / Michael Schumacher

Endast ett litet antal tävlingar har en historia som den som Monza, ett lopp som är en del av det italienska Grand Prix. Sanningen ska sägas, Imola, en annan tävlingsbana i Italien användes också för den italienska Grand Prix, men Autodromo Nazionale Monza är mycket mer populär. Den användes för F1-evenemanget varje säsong utom 1980.

MILJONVINSTER – Spelen om du vill Vinna Miljonen – (STOR LISTA)

Med en imponerande historia som denna är det ganska naturligt att det finns ett intressant rekord förknippat med den italienska Grand Prix. Till exempel har både Lewis Hamilton och Michael Schumacher vunnit detta lopp fem gånger. När det gäller konstruktörer har ”hemmalaget” Ferrari flest vinster – 20.

Så om du planerar att spela på det italienska Grand Prix som hålls i Monza, bör du alltid överväga att spela på Ferraris förare. En annan bra indikator på spelet är pole position. Till exempel vann Charles Leclerc pole position 2019 och vann sedan också loppet. Eftersom Lewis Hamilton fortfarande är med i spelet (till skillnad från Michael Schumacher) kan du också ta hänsyn till honom när du väljer vinnare.

 • Ett av de äldsta loppen i Formel 1
 • Nästan varje italiensk Grand Prix hölls i Monza (utom 1980)
 • Ferrari har en utmärkt historik här

2. Monaco Grand Prix

https://youtu.be/jyH_tikbZT8

Plats: Circuit de Monaco
Öppnade: 1929
Längd: 3 337 kilometer
Varv: 78
Senaste vinnare: Lewis Hamilton
Förare med flest segrar: Ayrton Senna

Monaco Grand Prix är en av de tävlingar som går bortom Formel 1. Detta är en av de mest kända tävlingarna i världen. En av de främsta orsakerna till detta är platsen där loppet hålls – på gatorna i den välmående stadsstaten Monaco (Monte Carlo för att vara mer exakt). Detta är ytterligare ett lopp med en lång historia – över 75 tävlingar har hållits här sedan 1929.

HÄSTSPORT – 12 Största Trav & Galopp Loppen från Världens alla Hörn

Det som är viktigt att veta är att den legendariska F1-föraren Ayrton Senna har rekordet på denna bana. Han har det största antalet segrar. Naturligtvis försöker moderna förare att slå detta rekord varje år och det verkar som att Lewis Hamilton är på god väg att göra det. Det är bra att påpeka att det här är ett relativt kort lopp även om det har nästan 80 varv.

See also  Betting UFC: Spela på UFC & SE Dina Pengar Kriga - "6 Rusch"

Som tidigare nämnts är Lewis Hamilton ett bra spelalternativ i Monaco. Han har vunnit detta lopp tre gånger och vann nästan alltid pole position innan han gjorde det. Naturligtvis är det inte en säker satsning att satsa på det största loppet eftersom det alltid finns överraskningar, vi rekommenderar därmed spelare att använda mindre satsningar såvida de inte är säkra på att en av de tävlande är en favorit.

 • Ett lopp som hålls i en extraordinär miljö
 • Ett av de största och äldsta loppen
 • Ayrton Senna har fortfarande rekordet för det här loppet

3. Brittiska Grand Prix

Plats: Silverstone Circuit
Öppnade: 1926
Längd: 5 891 kilometer
Varv: 52
Senaste vinnare: Lewis Hamilton
Förare med flest segrar: Lewis Hamilton

Om vi ​​vill skapa en lista över de största och bästa Formel 1-loppen att spela på och vi inte nämner Silverstone, skulle det vara ett enormt misstag. British Grand Prix hålls på Silverstone Circuit. Denna bana har en tradition som går tillbaka till 1926 och den har varit värd för tävlingsevenemang som ingår i F1 sedan dess första säsong 1950. Detta är ytterligare en tävling som har en genomsnittlig längd och bara 52 varv.

POKERFUSKET – Fusket på Poker – (PASSA DIG)

När det kommer till de förare som har de mest imponerande rekorden på Silverstone måste vi nämna Lewis Hamilton. Det här var loppet som gav denna populära Formel 1-förare självförtroende till att bli en av de bästa förarna genom tiderna. Alain Prost och Kim Clark är tidigare deltagare som har haft bra resultat här.

Men vad som ger Lewis Hamilton och fördel över dessa förare är det faktum att han kan vinna detta lopp igen … och igen. Lewis Hamilton är den sista vinnaren även om han inte tog polpositionen 2019. Eftersom Ferrari har goda resultat som konstruktör bör du kanske överväga att spela på det här teamet på Silverstone och särskilt när Leclerc är där.

 • Silverstone är en av de mest kända brittiska racingbanorna
 • Det har varit en del av Formel 1 sedan första säsongen
 • Lewis Hamilton är den mest framgångsrika föraren i loppet

4. Kanadensiska Grand Prix

Plats: Circuit Gilles Villeneuve
Öppnade: 1961
Längd: 4 361 kilometer
Varv: 70
Senaste vinnare: Lewis Hamilton
Förare med flest segrar: Lewis Hamilton / Michael Schumacher

Formel 1 är en internationell sport med fans över hela världen. En av platserna där denna sport har en stark fanbas i Kanada. Circuit Gilles Villeneuve var hemmet för F1-loppet 1978, även om det fanns F1-lopp i Kanada på två andra platser före detta. Circuit Gilles Villeneuve tillhör de lopp med den kortaste längden även om antalet varv är relativt högt – 70.

RYSSLAND – Den RYSKA Rouletten – (“Ditt liv är INSATSEN”)

Precis som för Monza har två förare rekordet på det här loppet när det gäller de flesta segrarna – Michael Schumacher och Lewis Hamilton. De har båda vunnit detta lopp sju gånger. Bland de aktiva förarna är den populära tyska föraren Sebastian Vettel den enda som har vunnit det här loppet under de senaste fem åren (förutom Hamilton).

Om du är intresserad av att spela på den kanadensiska Grand Prix kan du alltid lita på Lewis Hamilton. Han verkar vara ett säkert spel vid detta evenemang, men om du vill spela supersäkert, spela på Hamilton för att sluta på en av de tre första platserna. Det är uppenbart att det är en smart sak att följa förarnas prestationer under starten av ett lopp.

 • Ett av de största Formel 1-loppen globalt
 • Det har en F1-historia på över 40 år
 • Lewis Hamilton är också den mest framgångsrika föraren i det här loppet

5. Brasilianska Grand Prix

Plats: Autodromo Jose Carlos Pace / Inter lagos
Öppnade: 1921
Längd: 4 309 kilometer
Varv: 71
Senaste vinnaren: Max Verstappen
Förare med flest segrar: Alain Prost

Det brasilianska Grand Prix hålls för närvarande i Interlagos på Autodromo Jose Carlos Pace. Som en av de största tävlingarna i Formel 1 lockar den miljontals människor varje år. Det är värt att nämna att loppet är mindre än 4 500 kilometer långt och att det första Formel 1-loppet här hölls 1972.

Det har gått många episka lopp på denna bana och några av dem involverade Ayrton Senna och Alain Prost. Den senare är den mest framgångsrika föraren på Autodromo Jose Carlos Pace. När det gäller konstruktörerna är det McLaren som har rekordet.

See also  ODDSET LÅNGEN - Så Fungerar & Spelar du - (GUIDEN)

OLAGLIGT – 13 Största CASINORÅNEN – (“Se Smartskallarna”)

I modern tid finns det ingen enda förare som kan säga att den här banan är “hans bana”. Det verkar som att varje år har en ny vinnare. Detta innebär att det är väldigt svårt att förutsäga resultatet och det är därför svårt att lägga spel här. Trots att Max Verstappen vann 2019, var detta hans första seger på denna bana. Hamilton vann 2018, och Vettel vann året innan. Om du funderar på att spela på den brasilianska Grand Prix, titta då som vanligt på pole position och förarens prestanda under denna del av tävlingen.

 • Det mest kända brasilianska loppet
 • Ett lopp med en mycket lång historia
 • Det är lite svårt att förutsäga vinnare

6. Belgiska Grand Prix

Plats: Circuit de Spa- Francorchamps
Öppnade: 1925
Längd: 7 004 kilometer
Varv: 44
Senaste vinnare: Charles Leclerc
Förare med flest segrar: Michael Schumacher

Långt innan Formel 1 blev en tävling hölls biltävlingar på Circuit de Spa-Francorchamps. Naturligtvis var det F1 som gjorde denna plats populär över hela världen. En av de mest intressanta sakerna med denna plats är att det ofta regnar under F1-lopp vilket gör det lite svårt att förutsäga vem som vinner loppet fram till slutet. Detta är också en av de längsta tävlingarna i Formel 1 – 7.004 kilometer och bara 44 varv.

JORDKLOTET – Största Casinona i Världen – (SE ALLA)

Det verkar som att den belgiska Grand Prix var en av Schumachers favoriter eftersom han är den återkommande vinnaren med bäst historik här, följt av Ayrton Senna. Precis som för många andra banor, har Ferrari den bästa historiken med 18 segrar.

Under de senaste fem åren förändrades vinnarna på Circuit de Spa-Francorchamps. Den senaste vinnaren är Charles Leclerc, men det kan lätt förändras nästa gång eftersom Vettel och Hamilton också brukar göra bra ifrån sig på denna bana. Det säkraste spelalternativet du har här, och samtidigt det mest intressanta, är att spela på en förare i en duell mellan två förare.

 • Circuit de Spa-Francorchamps stod värd för 75 tävlingar
 • Det är en av de största och mest populära tävlingarna som ingår i F1-mästerskapet
 • Vädret på den här banan är oförutsägbart (regnigt)

7. Japanska Grand Prix

https://youtu.be/2VNkHN-HRyc

Plats: Suzuka Circuit
Öppnade: 1963
Längd: 5 807 kilometer
Varv: 53
Sista vinnaren: Valtteri Botas
Förare med flest segrar: Michael Schumacher

Land of the Rising Sun har äran att vara värd för en av de största tävlingarna i Formel 1. Banan öppnades 1963 och började vara värd för F1-lopp 1976. Det är bra att veta att det var det Fuji Speedway som var värd för F1-lopp i början. Suzuka Circuit har en intressant design som gör det möjligt för förare att visa upp ett brett utbud av de talanger och färdigheter som de besitter. Det finns delar med många kurvor, men det finns också delar med en rak väg där förarna kan nå topphastigheter.

CASINO – Casinospel med Riktigt Stora VINSTER – (“Inte illa”)

Även om Michael Schumacher fortfarande har rekordet på det japanska Grand Prix, har Lewis Hamilton en chans att nå och överträffa detta rekord. Han har en utmärkt historik på det här loppet – han har vunnit tre av de fem senaste loppen. Ändå var det Bottas från Mercedes som vann titeln 2019.

Tänk på att det japanska Grand Prix, som har hållits på Suzuka Circuit sedan 2010 ​​vanligtvis är en av de sista tävlingarna i F1-kalendern. Det betyder att förarna är under press, men de vet också att det inte finns utrymme för misstag. Med andra ord kan vi vanligtvis förvänta oss de bästa prestationerna från de bästa förarna. Det gör det lättare för spelare eftersom det vanligtvis är lättare att spela på favoriterna.

 • Ett av säsongens sista lopp
 • Det japanska Grand Prix hölls tidigare på Fuji Speedway
 • Suzuka Circuit har en unik design

8. Holländska Grand Prix

Plats: Circuit Park Zandvoort
Öppnade: 1948
Längd: 4 252 kilometer
Varv: 72
Senaste vinnare: Nikolaus Lauda
Förare med flest segrar: Jim Clark

Holländska Grand Prix hade en lång paus, men nu är det tillbaka och det förväntas bli ett av de största Formel 1-loppen att spela på. Det hålls i Circuit Park Zandvoort i norra Holland. Den här gången är banans längd 4 252 kilometer och förarna måste avsluta 72 varv.

See also  SKATT PÅ BETTING: "Så Blir Många Skatteskyldig" - (GUIDE)

EXPERTEN – Hur man Vinner på Trav – (ENKLA TIPSEN)

Rekorden för det här loppet tar dig tillbaka i tiden eftersom det sista loppet hölls 1985 när Formel 1-legenden Nikolaus Lauda från McLaren vann titeln. Både Senna och Prost stod också på pallen den dagen. Ändå har den brittiska föraren Jim Clark rekordet av flesta segrar i det holländska Grand Prix.

Ferrari är det mest framgångsrika konstruktörsteamet i detta lopp. Så förarna från detta team har kanske fortfarande en fördel gentemot förare i andra team. Du måste ta hänsyn till detta faktum när du analyserar de bästa spelalternativen.

 • Det senaste loppet på Zandvoort Circuit hölls 1985
 • Lauda vann det sista loppet
 • Ferrari har den bästa historiken på den här banan

9. Österrikiska Grand Prix

Plats: Red Bull Ring
Öppnade: 1963
Längd: 4 318 kilometer
Varv: 71
Sista vinnaren: Max Verstappen
Förare med flest segrar: Alain Prost

Innan vi börjar prata om det österrikiska Grand Prix som en av de största tävlingarna i Formel 1, bör vi lyfta fram det faktum att det hölls på två olika platser – Zeitweg Airfield och Osterreichring (senare renoverad och har bytt namn till A1-Ring och sedan till Red Bull Ring). I vilket fall som helst, i dag är detta en av de mest efterlängtade händelserna i Formel 1. Innan huvudevenemanget kan publiken njuta av några speciella kvällar.

Alain Prost är den mest framgångsrika föraren i detta lopp med tre segrar. Men det betyder också att det inte är lätt att vinna på den här banan eftersom det bara finns några få återkommande vinnare och de har inte fler än två segrar (utom för Prost).

SKATTEVERKET – Skatt på Spel – (“Misstagen som ger dig Fängelse”)

När det gäller dagens alternativ kan man tänka på att Lewis Hamilton bara har vunnit ett lopp och att Max Verstappen har vunnit de två senaste loppen. Innan du spelar på Verstappen bör du naturligtvis alltid kontrollera alla deltagares nuvarande placering och form.

 • Österrikiska Grand Prix hölls på två banor
 • Red Bull Ring var en gång känd som A1-Ring
 • Max Verstappen har vunnit de två senaste loppen här

10. USA: s Grand Prix

Plats: Circuit of the Americas
Öppnade: 1908
Längd: 5 513 kilometer
Varv: 56
Sista vinnaren: Valtteri Bottas
Förare med flest segrar: Lewis Hamilton

US Grand Prix är ett annat lopp som förtjänar att vara med på listan över största och bästa Formel 1-loppen att spela på. Det som gör detta lopp unikt är att det har ägt rum på många olika platser. Från och med 2012 hålls US Grand Prix vid Circuit of the Americas i Texas.

STORA VINSTER – 10 Bästa Casinospelen med dom Högsta Jackpottarna – (WOW)

Om du tittar noga på förarnas prestationer under åren kommer du att märka att det inte finns många återkommande vinnare här utom Lewis Hamilton. Han vann det sista loppet som hölls i Indianapolis 2007 och det första loppet som hölls på den nya banan. Han har vunnit totalt 6 amerikanska Grand Prix-tävlingar.

Trots denna enorma framgång ser det ut som att Hamilton inte har haft turen med sig de senaste två åren. Han förlorade till exempel förra året mot Bottas, hans teamkollega. Så om du spelar på det här loppet kan det kanske vara ett smart drag att välja konstruktörsvinnare eftersom Mercedes har dominerat Circuit of the Americas under det senaste decenniet.

 • USA:s Grand Prix hölls på tio olika platser
 • De sista åtta tävlingarna hölls på Circuit of the Americas i Texas
 • Team Mercedes har haft fantastiska resultat här under de senaste tio åren
1

Grymt val för formula 1 betting

Täcker alla lopp

Betta på "Driver Championship

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Enkelt att Registrera sig

Enormt Utbud

Alltid Bra Motorsport Odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Riktigt bra spelbolag

Formula 1 Betting

Snabb Insättningar & Uttag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Populärt spelbolag för Motorsport

Formula 1 Betting

Blixtsnabba Registreringar

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Comments are closed.