BETTING STRATEGI: Över & Under 0,5 Mål – (VINN MER)

Alla försöker hitta den gyllene graalen och det finns tusentals spelstrategier på webben som utlovar vinster. Som du säkert förstår förlorar de flesta i det långa loppet beroende på olika anledningar. Idag kommer vi undersöka en strategi som kan fungera om den används på rätt sätt.

UPPDATERAD – Spelsidor Listade med Bästa Spelmarknaderna – (SPELARNAS VAL)

Det huvudsakliga målet med systemet är att placera ett vad på att det kommer bli fler mål än 0,5 i en match. Det betyder att matchen inte får sluta 0:0.

Du börjar med en viss summa och spelar för hela summan varje gång du finner en match som är värd insatsen. Målet är att nå ett förbestämt antal vinster, använda Cash Out-funktionen, och börja om från början igen då målet är uppnått.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Låt oss gå igenom några av de viktigaste punkterna:

1. Varför över 0,5 mål?

Statistiskt så slutar mindre än 10 % av matcherna i Europas bästa ligor 0:0. Detta betyder att samtliga odds som du placerar har en bra chans till vinst. Med lite forskning så bör du dessutom kunna minska risken att förlora ytterligare. Ett bra exempel är att undvika Manchester Uniteds hemmamatcher eftersom de ofta har varit målsnåla under årets gång.

GUIDE – Bettingbolagen som Folk Strömmar till – (Helt Klart Populäraste)

Det finns mängder av information och statistik tillgänglig för samtliga lag och ligor, så det bör inte vara några problem för dig att hitta några bra matcher att spela på. Använd dig av de bästa verktygen och använd dem dessutom på rätt sätt. Detta är en gyllene regel för de flesta spelstrategierna.

See also  Arena Guide: Alla 12 EM Arenor 2020 - (KOMPLETT LISTA)

2. Bankrullen

Det första steget är att besluta dig för storleken på din bankrulle. Eftersom du kommer riskera hela summan varje gång du spelar rekommenderar vi att du börjar med en ganska liten bankrulle. 100 kronor är en ganska lagom startpunkt för de flesta spelare.

VINNA MER – (10 TIPS) – Båda Lagen Göra Mål – (SPELFORMEN)

Systemet kommer inte fungera varje gång, så du bör vara förberedd på att ta en smäll då och då. Självklart så betyder en större bankrulle även större vinster, men glöm aldrig spelvärldens gyllene regel, spela aldrig för mer än vad du har råd att förlora.

3. Progressionen

Du bör leta efter odds som ligger omkring 1.10 för att systemet ska vara framgångsrikt. Kom ihåg att det inte finns några vinnande strategier som inkluderar spel på marknader med ett långsiktigt negativt förväntat värde. Detta betyder att din bankrulle kommer växa omkring 10 % varje gång ditt oddsspel är framgångsrikt.

SPELTIPS – 9 Bästa Spelmarknaderna för Spanska La-Liga – (Listade)

Om vi fortsätter vårt exempel där du spelade för 100 kronor, kommer du efter din första vinst få 110 kronor, och sedan 121 kronor, och sedan 133 kronor, och så vidare. Systemet kan tyckas långsamt till och börja med, men kom ihåg att dina spel har en mycket stor framgångsprocent.

De större vinstsummorna kommer efter många framgångsrika matcher i rad. En enkel beräkning visar att du kommer ha omkring 260 kronor efter 10 framgångsrika oddsspel, och omkring 1750 kronor efter 30 lyckade spel. Det är en ganska saftig vinst på 1650 kronor! Inte illa!

4. Ditt mål

Alla strategier kräver disciplin, tålamod och förberedelse för att lyckas. Du bör på förhand sätta ett realistiskt mål och hålla fast vid det. Du har två alternativ: en specifik vinstsumma eller ett antal framgångsrika oddsspel i rad. Nyckeln är att finna en balans mellan bra vinster och realistiska möjligheter att uppnå ditt mål.

VINNARGUIDE – Hur man Vinner på Fotboll – (15 Vinnande Steg)

See also  Odds Premier League: "Få Bästa Oddsen på Tuffaste Ligan" - TACK

Vissa spelare tycker om att ta ut mindre vinstsummor ofta, och andra tycker om att spela tills de större vinsterna inträffar. Det sistnämnda låter lockande, men tänk dig att du vinner 60 gånger i rad, för att sedan förlora 30 000 kronor på ditt sista vad innan du når ditt mål!

Det skulle självklart vara hjärtskärande. Av denna anledning är det viktigt att vara smart och inte allt för girig. Vi rekommenderar att du börjar med ett ganska lättuppnåeligt mål för ditt första försök med systemet. Sätt till exempel ett mål att vinna 10 gånger innan du tar ut din vinst.

STRATEGIN – Hur Man Slår Bookies – (RAKT PÅ SAK)

På detta sätt lär du känna strategin, lära dig dess styrkor och svagheter, och lär dig vilka de bästa matcherna att spela på är. När du känner dig mer självsäker med strategin, höj ditt mål och sikta mot stjärnorna.

5. Improvisation

Du kommer ofta att hitta matcher som du tror har en väldigt liten chans till att sluta mållös, men som inte har det odds du söker. Det är viktigt att ha tålamod i situationer som dessa. Spela inte på en match med låga odds bara för att spela. Du bör antingen undvika matchen helt och hållet eller försöka att få ett bättre odds genom att spela Live.

SPELAREN – Vinna på Live Betting – (BÄSTA SPELFORMERNA)

Vänta omkring 10-15 minuter och om oddset för över 0,5 mål har gått upp till ett önskvärt värde, spela på matchen. Du måste hur som helst analysera risker och chanser vid tillfällen såsom dessa. Om matchen är långsam och inget av lagen tycks få några målchanser, bör du förmodligen undvika att spela på den och vänta på ett bättre tillfälle.

6. Huvudsakliga fördelar

Här följer några fördelar med över 0,5 mål strategin:

  • Lågt startkapital. Som vi tidigare förklararat kan du starta med så lite som 50 eller 100 kronor. Detta betyder låga investeringar och låga risker vid fall av förlust;
  • Höga vinstchanser per match. Chansen att vinna ett vad som du placerar är väldigt högt, speciellt om du genomför lite forskning.
  • Bra vinstmöjligheter. Risk jämtemot belöning är väldigt hög. Du kan vinna tusentals kronor genom en liten investering.
  • Många möjligheter att vinna. Du behöver inte räkna med att ett av lagen spelar bra. Det enda som behövs är att ett av lagen gör mål. Många matcher kommer sluta med vinst redan innan första halvlek är över. Snabba vinster ger möjligheten att spela på fler matcher per dag, speciellt under helger då det finns många matcher att välja mellan.
See also  KAMPANJ: Förlora aldrig igen på grund av mål i sista minuten Unibet

LISTAN – 9 Bästa Allsvenska Spelmarknaderna (Expertens Utlåtande)

7. Huvudsakliga nackdelar

Som med alla strategier, är inte heller denna perfekt. Här följer de största riskerna:

  • Du måste ha tålamod. Bra odds krävs och ibland så måste du ha tålamod för att undvika matcher med dåliga odds.
  • Du kan förlora allt på en match. Detta är kanske inte ett problem under det tidiga skedet, men nervositeten kommer öka per match då insatsen ökar och du jagar efter ditt slutliga mål. Då och då kommer du förlora just innan du nått ditt mål, och då det inträffar så gör det ont.
  • Det tar tid. Eftersom du måste vinna omkring 20-30 matcher innan du tjänar respektabla summor, så kommer du behöva vänta en stund. Tålamod och disciplin är återigen av största vikt.

8. Slutsats

Över 0,5 mål strategin har en stor potential och du kan utan tvekan tjäna pengar över det långa loppet. Om du spenderar lite tid med att välja de bästa matcherna och sätter realistiska mål, så är dina vinstchanser ganska höga.

PLANEN – Betting på Underdogs – (“Så bör du göra”)

Strategin fungerar både för professionella spelare och amatörer eftersom du kan besluta dig för din bankrulle. Vi rekommenderar att du testar strategin, ser hur den fungerar för dig, och beslutar dig för om det är något som du är villig att testa på riktigt.

Comments are closed.