LISTA: 8 Största & Bästa Golfturneringarna – (Betta på Dessa)

Golf är en av de äldsta sporterna i världen. Det antas att man började spela modern golf under medeltiden i Skottland och detta är idag hemmet för några av de mest historiska golfbanorna i världen. Det var först på 1800-talet som golf blev populärt i andra länder, nämligen England, Irland och USA.

SUPERGUIDEN – Spelsidor där Golfbettare Gamblar hos – (NY LISTA)

När sporten utvecklades och blev professionell, gjorde även prispengarna och tittarnarsiffrorna det. Golf har blivit oerhört populärt, inte bara för underhållningsvärdet, att spela och titta, utan för att spela på det.

Spel på golf är enormt, med marknader som är tillgängliga varje vecka. Frågan är, vilka är de största golfturneringarna att spela på? Innan vi besvarar den frågan finns det några saker som vi måste ta hänsyn till, inklusive:

 • Major Turneringar
 • PGA Tour
 • European Tour
 • Popularitet
 • Live bevakning
 • Spelmarknader

Vi kan använda dessa faktorer för att skapa en lista över de bästa golfturneringarna att satsa, så låt oss ta en titt.

1

Populär Bland Svenskar & Finnar

Alla stora golf tävlingar

Live betta på dina favorit spelare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Ett spelbolag med stil

Stort täckande av golf marknaden

Betta på alla stora golf event

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Bra spelbolag för golf betting

Många golf marknader att välja mellan

Snabba Insättningar & Uttag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Supersnabb Registrering

Bra utbud på golf betting

Live betting på dina favorit spelare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Masters

Grundad: 1934
Bana: Augusta National
Vinstsumma 2019: 11,5 miljoner dollar
Datum: Andra veckan i april
Stad: Augusta
Land: USA

Masters är utan tvekan den mest prestigefyllda golfturnering i världen. Det är den första av fyra majors som spelas under kalenderåret och är ett inbjudningsevenemang. Detta gör den annorlunda jämfört med öppna turneringar och årets tre andra stora golftävlingar. Ytterligare faktorer som gör The Masters annorlunda jämfört med de andra majors är platsen som förblir densamma varje år och att den organiseras av en privat klubb.

PROFFSET – 5 Saker Spelproffset Ångrar – (“Alla Ånger Listade”)

Att vara årets första stora golfturnering räcker i sig för att göra Masters populära för att spela på golf. Lockelsen med golfbanan Augusta National, uppbyggnaden inför evenemanget och kvaliteten på fältet bidrar också till att göra The Masters till en av de största golfturneringarna att spela på.

Då så många människor vill spela på Masters gör spelbolagen mycket för att tillhandahålla alla tänkbara spelmöjligheter. Turneringsvinnare, Ledare efter första rundan, Bästa amatör, Avslut bland topp 5 och Avslut bland topp 10 är vanliga spelmarknader för The Masters. Du hittar också spel på den bästa spelaren från en specifik region eller land, en spelare att vinna utan att inkludera favoriten i vadslagningen och Each Way-betting.

Täckningen av Masters är omfattande. Uppbyggnaden börjar med live bevakning av par-3-turneringen på onsdag och du kan titta på turneringen live från första utslaget till den sista putten. The Masters är lätt att följa och det gör livespel möjligt.

2. The Open Championship

Grundad: 1860
Bana: Olika
Vinstsumma 2019: 10,5 miljoner dollar
Datum: Tredje veckan i juli
Stad: Olika
Land: Storbritannien

Open Championship är ett speciellt tillfälle. Eventet spelas en gång om året och det är den äldsta av de fyra stora golfturneringarna. Det är också årets sista major efter ändringarna i datumen för de major-turneringarna 2019. Detta kommer bara att öka till spektaklet eftersom spelarna vet att detta kommer att bli deras sista möjlighet att vinna en stor titel under kalenderåret.

KONKURS – 15 Spelföretag som Gått Under – (BANKRUTTA)

Open Championship anordnas av the Royal and Ancient och de byter plats varje år. Det är den enda stora golfturneringen som spelas utanför USA och detta leder många fans från Storbritannien och Europa till evenemanget.

Trots att platsen ändras varje år spelas det Open Championship traditionellt på en kustnära links-bana. Detta följer golftraditionen om att golf från början spelades i Skottland och vädret kan ofta spela en stor roll. När man befinner sig vid kusten kan vinden ibland vara och detta ökar spänningen.

Open Championship är en av de största golfturneringarna att spela på och det på grund av de faktorer som anges ovan. Detta leder till ett stort urval av spelmarknader på golf, allt från turneringsvinnare till topp 30-avslut. Men livespel är utan tvekan viktigare vid Open Championship än någon annanstans.

På grund av ofta förändrade väderförhållanden kan betting på livespel ge stora belöningar om det görs ordentligt på Open Championship. Ledaren kan behöva spela i vind och regn medan de som jagar honom spelar under gynnsamma förhållanden.

 • Äldsta major
 • Årets sista major
 • Traditionell link-bana
 • Toppspelare
 • Full täckning
 • Massivt val av spelmarknader

3. PGA Championship

Grundad: 1916
Bana: Olika
Vinstsumma 2019: 11 miljoner dollar
Datum: Tredje veckan i maj
Stad: Olika
Land: USA

PGA Championship var länge årets sista major men det förändrades med det nya schemat 2019. Det är nu årets andra major efter Masters.

Själva evenemanget är organiserat av PGA, som namnet antyder och genom att spela bra i detta evenemang, precis som i de andra tre majors, kan golfare få mycket säkerhet under de följande åren på PGA Touren.

SYSTEMGUIDEN – 8 Populäraste Spelsystemen – “Bettingtrix”

PGA Championship har spelats på ett brett spektrum av banor under åren men nyligen har det spelats på en liten grupp toppbanor i USA. Platsen är ofta på östra sidan av USA men det kommer att förändras 2020 när PGA Championship spelas i San Francisco.

Intressant nog är PGA Championship det enda major som inte öppet bjuder in amatörgolfare att tävla. Det finns emellertid massor av spelalternativ tillgängliga från början till slutet av turneringen. Turneringsvinnare, topp 5, 10, 20 avslit, Ledare efter första rundan, Each-Way betting och toppspelare från ett specifikt land är alla tillgängliga.

Vissa spelbolag tillåter till och med att du spelar på vilken spelare som kommer att placeras högst mellan två utvalda golfare, vilket kan vara kul. Spelmarknaderna och byte av plats gör PGA Championship till en av de bästa golfturneringarna att spela på.

4. US Open

Grundad: 1895
Bana: Olika
Vinstsumma 2019: 12,5 miljoner dollar
Datum: Tredje veckan i juni
Stad: Olika
Land: USA

US Open är årets tredje major-golfturnering och den sista som spelas i USA. Det är årets sista chans för amerikanska golfare att vinna en major framför sina egna fans. Inte bara det utan US Open kan skryta med den största vinstsumman av alla golfturnering på planeten, så det finns gott om incitament till att vinna.

Detta är det årliga nationella golfmästerskapet för USA och det är planerat så den sista omgången alltid spelas på fars dag. Detta kan ge ett leende till många pappor runt om i världen som inte bara firar fars dag utan kan fira en stor vinst från spel på golf.

MEGA VINSTERNA – Största Jackpot Vinsterna på Lotto – (Miljonärerna)

US Open, som spelas på olika golfbanor i hela USA, skapas ofta för att göra det svårt för spelare. Exakta utslag är nyckeln till att få en låg poäng på US Open och det gör det mycket spännande ur en golfbetting-synvinkel.

Mellan 2010 och 2018 slutade fyra av vinnarna jämnt eller över par och det skapar intressant vadslagning på golf. Du hittar alla de bästa spelmarknaderna på golf som finns tillgängliga under US Open, oavsett vilka spelbolag du använder.

 • Sista major i USA
 • Äldsta major i USA
 • Största vinstsumman
 • Stort medieintresse
 • Gott om spelmarknader
 • Bra golfspel
 • Alla toppspelare är där

5. World Golf Championships

Grundad: 1999
Bana: Olika
Vinstsumma 2019: 10,25 miljoner dollar
Datum: Under hela året
Stad: Olika
Land: Olika

World Golf Championships är inte en stor golfturnering utan är en grupp av fyra årliga evenemang som kombineras för att skapa en tävling. Många spelare rankar dessa turneringar precis under de fyra majors i betydelse och det gör dem bra att titta på och att spela på.

BLUFFEN – 13 Pokerbluffar du Måste Undvika – (Proffsen Tipsar)

Vinnaren av World Golf Championships, även kort känd som WGC, får ett treårigt undantag från PGA Tour, vilket är motivationen för de spelare som kan vara nära att förlora sitt kort.

Återigen bidrar detta till WGC:s prestige och gör det till spännande turneringar ur ett spelperspektiv. Det är möjligt att satsa på varje enskild runda i en turnering, varje turnering eller hela mästerskapet.

 • Rankad precis under majors
 • Ett relativt nytt koncept för spel
 • Stor vinstsumma
 • Bra bevakning
 • Flera sätt att spela på
 • Toppspelare är där

6. Ryder Cup

Grundad: 1927
Bana: Olika
Vinstsumma 2019: Ingen
Datum: Vartannat år i slutet av september/början av oktober
Stad: Olika
Land: Olika

Ryder Cup är ett av de mest dramatiska evenemangen inom idrotten. Den innehåller spelare från Europa och USA som spelar mot varandra under fyra dagar av golf. Spelarna går ihop och spelar som par och har också individuella matcher i slutet av evenemanget.

SANNINGEN – 11 Värdelösa Kenotips – (“Va inte dum”)

Om du tycker att golf är en lugn sport kommer Ryder Cup att få dig ändra dig när de europeiska och amerikanska fansen blir galna vid alla framgångsrika slag. På grund av Ryder Cups popularitet och bevakningen av den finns det många spelalternativ tillgängliga under helgen.

See also  GUIDE: Rysk Roulette - Nu Berättar Vi Sanningen - ("PANG!!!")

Du satsar på det lag du tror kommer att vinna, de spelare som vinner sina singelspel och de par som vinner sina matcher. Om du vill njuta av publikens engagemang och spel på golf är det svårt att slå Ryder Cup.

 • Största folksamlingarna
 • Spel på par och singlar
 • Spelare som tävlar för sitt land/kontinent, inga vinstsummor
 • Omfattande bevakning från media

7. PGA Tour

Grundad: 1929
Bana: Olika
Vinstsumma 2019: Delas ut för varje turnering
Datum: Under hela året
Stad: Olika
Land: Olika

PGA Tour är den ledande golftouren för professionella spelare. Det är här den största vinstsumman kan vinnas och de ledande sponsorerna är på plats. PGA Tour spelas mestadels i USA, men några turneringar äger rum i Kanada och Mexiko.

De ledande turneringarna på PGA Tour inkluderar Farmers Insurance Classic, där man ofta kan se världens bästa spelare för första gången under säsongen och Wells Fargo Classic, som är ett annat event som verkar locka de bästa spelarna.

SKATTEN – Skatt på Spel – (“Misstagen som ger dig Fängelse”)

Det största PGA Tour-evenemanget som inte är en major är dock Players Championship. Sett av många som den inofficiella femte major, är detta en turnering som varje professionell golfare vill vinna. Den spelas på Stadium Course på TPC Sawgrass varje år och har ett dramatiskt ö-hål, som dramatiskt kan förändra leaderboarden på ett ögonblick.

 • Hemmet för de bästa professionella golfarna
 • Turneringar nästan varje vecka
 • Betydande vinstsummor
 • Livebevakning av varje turnering
 • Stor spelpotential
 • Toppturneringar inklusive Players Championship

8. European Tour

Grundad: 1972
Bana: Olika
Vinstsumma 2019: Delas ut för varje turnering
Datum: Under hela året
Stad: Olika
Land: Olika

European Tour har kanske inte samma prestige som PGA Tour, men det finns många spelmöjligheter att njuta av. Liksom PGA Tour har European Tour turneringar som spelats under hela året, där ett evenemang genomförs de flesta veckorna.

STORSPELAREN – Hur Man Vinner på Spelautomater – (“Gå ut hårt”)

Trots namnet är European Tour inte begränsad till europeiska länder och det finns evenemang som spelas i Hong Kong, Australien, Sydafrika, Förenade Arabemiraten, Malaysia, Indien och Kina för att bara nämna några. Därför är European Tour utmärkt för de som bor utanför USA och vill spela på och titta på golf live i sitt eget land.

Du hittar alla de bästa spelmarknaderna på golf som erbjuds för European Tour-evenemang, till exempel turneringsvinnare, ledare efter första rundan, vinnande nationalitet och många fler.

 • Bästa golfarna från hela världen
 • Turneringar under hela året
 • Bra vinstsummor
 • Livebevakning på TV och online
 • Många spelmarknader
 • Turneringar spelas i flera länder
1

Populär Bland Svenskar & Finnar

Alla stora golf tävlingar

Live betta på dina favorit spelare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Ett spelbolag med stil

Stort täckande av golf marknaden

Betta på alla stora golf event

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Bra spelbolag för golf betting

Många golf marknader att välja mellan

Snabba Insättningar & Uttag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Supersnabb Registrering

Bra utbud på golf betting

Live betting på dina favorit spelare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Comments are closed.