Stadio Lista: 16 Största Fotbollsarenorna i Europa – “Mäktiga”

Är du ett fan av fotboll som vill få information om de största fotbollsarenorna i Europa? Älskar du betting? Oavsett dina preferenser är det alltid en bra idé att lära sig mer om de största fotbollsarenorba i “den gamla kontinenten”. Europa har alltid varit centrum för fotbollsvärlden. Människor på denna kontinent – från Portugal till Ryssland och från Island till Turkiet älskar denna sport.

HELA LISTAN – Odds sidor med Licens du kan Betta hos – (ÅRETS LISTA)

Det är därför det finns så många stora fotbollsarenor i alla europeiska länder. För att ta reda på mer om de största av dem föreslår vi att du kontrollerar vår noggrant utformade stadionlista.

 • Få mer information om historien bakom de största fotbollsarenorna i Europa
 • Lär dig mer om deras kapacitet, hyresgäster och ägare
 • Bekanta dig med vilka spelalternativ du har när det kommer till hemmalag

Det är intressant att det finns fotbollsarenor från ett par olika länder på denna lista. Vissa av dem är nya medan andra är väldigt gamla och renoverade.

Det finns platser som används av både nationella landslag och fotbollsklubbar. Sammantaget är detta en mångsidig lista som innehåller information om de 16 största fotbollsarenorna i Europa.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Puskas Arena

Puskas Arena Budapest Ungern

Plats: Budapest, Ungern
Kapacitet: 67 215
Rekordpublik: 65 114 – Ungern mot Uruguay 2019
Ägare: MLSZ – Ungerns fotbollsförbund
Öppnade: 2019
Hyresgäster: Ungerns fotbollslag

Vilket bättre sätt att hedra en internationell fotbollslegend som Ferenc Puskas än att namnge en av de största fotbollsarenorna i Europa efter honom? Puskas Arena som är belägen i Ungernas huvudstad öppnades officiellt 2019.

ARENOR – Världens 22 Största Fotbollsarenor  – (Mästerverk)

Öppningsmatchen (en vänskapsmatch mellan Ungern och Uruguay) sågs på plats av över 65 000 åskådare. Det är också värt att nämna att denna plats använder naturligt gräs. Att spela på lag som använder den här arenan ger dig ett val, åtminstone när det gäller hemmalaget och det är Ungerns fotbollslandslag.

Under det senaste decenniet har detta lag erbjudit fantastiska spel och även om de inte är lika bra som de en gång var, är det verkligen en bra idé att överväga ett spelalternativ som stöder Ungern på Puskas Arena.

 • Den nyaste fotbollsarenan på denna lista
 • Den används av Ungerns fotbollslag
 • Denna idrottsplats har en kapacitet på över 67 000 åskådare

2. Olimpiyskiy National Sports Complex

Olympiastadion Kiev Ukraina

Plats: Kiev, Ukraina
Kapacitet: 70,050
Rekordpublik: 102 000 – Dynamo Kyiv mot Bayern München 1977
Ägare: Ukrainas ungdoms- och idrottsministerium
Öppnade: 1923
Hyresgäster: Ukrainas fotbollslag, Dynamo Kiev

Som namnet på denna stadion antyder är detta en mångsidig arena som främst används för fotbollsmatcher. Naturligtvis hålls konserter och andra sportevenemang här då och då. Olympiska (Olimpiyskiy) National Sports Complex öppnades 1923, men har sedan renoverats ett par gånger (senast 2011).

ARENA NÖRDEN – Största Fotbollsarenorna i Storbritannien – (Ranking)

Mellan 1967 och 1999 hade denna stadion en kapacitet på över 100 000 åskådare, men idag kan den ta emot över 70 000 åskådare. Även om Olympic National Sports Complex är hemmet för både Ukrainas fotbollslandslag och Dynamo Kiev.

Är det förmodligen bättre att hålla sig till förbundets fotbollsklubb när det gäller betting. Denna klubb är en av de mest framgångsrika klubbarna i Ukraina med 15 ukrainska titlar från högsta ligan och 13 sovjetiska titlar. Detta lag är särskilt starkt hemma, även när det spelar i Champions League eller UEFA Europa League.

 • Olympic National Sports Complex öppnades 1923
 • Det är en mångsidig arena
 • Den används av Dynamo Kiev och Ukrainas fotbollslandslag

3. Olympiastadion

Olympiastadion Berlin

Plats: Berlin, Tyskland
Kapacitet: 74,475
Rekordpublik:
Ägare: Berlins regering
Öppnade: 1936
Hyresgäster: Hertha BSC

Några av er känner kanske till att sommar-OS 1936 hölls i Tyskland. Detta är anledningen till att Olympiastadion byggdes och öppnade samma år. Men efter en viss tid blev det en av de största fotbollsarenorna i Tyskland.

LATINO FOTBOLL – Dom Största Fotbollsarenorna i Sydamerika

Sedan 1963 används denna stadion av Hertha BSC, ett lag som spelar i Bundesliga. När det gäller själva arenan bör vi nämna att Olympiastadion en gång var större, men på grund av säkerhetsproblem minskade dess kapacitet efter renoveringen 2004.

Hertha BSC är ett intressant fotbollslag med bra statistik. De har krönts till tyska mästare två gånger, men det var för länge sedan. I början av 2010-talet var detta lag en del av 2. Bundesliga, men nu är Hertha en klubb i Bundesliga. Vi kan inte säga att att spela på en av de största fotbollsarenorna i Europa är en stor fördel för den här truppen, vilket är varför du bör överväga andra spelalternativ än att backa detta lag på Olympiastadion.

 • Olympiastadion byggdes inför sommar-OS 1936
 • Den har använts som hemmaplan av Hertha BSC sedan 1963
 • Stadion har en kapacitet på över 74 000 åskådare

4. Allianz Arena

Allianz Arena Bayern Munchen

Plats: München, Tyskland
Kapacitet: 75,024
Rekordpublik: full kapacitet på några spel
Ägare: Allianz Arena Munchen Stadion GmbH
Öppnade: 2005
Hyresgäster: Bayern München

Här är ytterligare ett exempel på en relativt ny plats som tillhör gruppen av de största fotbollsarenorna i Europa. Allianz Arena öppnades officiellt 2005 efter tre års byggande. I början använde både Bayern München och 1860 München denna stadion, men nu är det bara Bayern München som har sitt hem här.

HEMLIGHETEN – Så Vinner du på Rätt Resultat – (SPELKNEPET)

Tänk på att denna stadion hade en kapacitet på 66 000 när den öppnades, men år 2015 utvidgades denna kapacitet till 75 024. Människor som följer fotboll och gillar betting behöver inte en speciell introduktion när det gäller Bayern München.

See also  PROFFSET: 5 Saker han Ångrar han inte Gjorde Tidigare - (SÅ DUMT)

Detta är den mest framgångsrika klubben i Tyskland och också ett av de mest framgångsrika lagen i Europa. De har 19 nationella cuptitlar, 29 nationella titlar och fem europeiska titlar i bagaget. Tack vare deras starka resultat hemma kan fans förvänta sig att antalet troféer kommer att växa i framtiden.

 • Allianz Arena öppnades 2005
 • Den utvidgades ett par gånger
 • Detta är Bayern Münchens hemmaplan

5. Ataturk Olympiastadion

Olympiastadion Ataturk Istanbul Turkiet

Plats: Istanbul, Turkiet
Kapacitet: 76,761
Rekordpublik: 79 414 – Galatasaray vs Olympiacos 2002
Ägare: Turkiets regering
Öppnade: 2002
Hyresgäster: Turkiets fotbollslandslag

Turkiet är ett annat land i Europa (även om större delen av landet tillhör Asien) som är fullt av fotbollsfanatiker. Så det är ingen stor överraskning att detta land har en av de största fotbollsarenorna i Europa. Precis som för andra arenor, byggdes den här inför ett OS, men Turkiet lyckades inte få värdskapet för dessa spel.

SPELTIPSET – 11 Tips för Hur Man Vinner på Handikappspel

Därefter användes stadion som har en kapacitet på över 76 000 åskådare av några av de mest kända turkiska fotbollsklubbarna som Besiktas och Galatasaray. Idag används den mest av Turkiets fotbollslandslag.

Turkiet har haft sina upp– och nedgångar under den senaste tiden, men en sak är säker, det är aldrig lätt att vinna mot Turkiet när deras trupp spelar framför tusentals energiska fans. Så om du funderar på att betta och du funderar på att lägga en insats på Turkiet när detta lag spelar på Ataturk Olympic Stadium, är det förmodligen en bra idé.

 • Detta är den största fotbollsarenan i Turkiet
 • Den har tidigare använts av ett par fotbollsklubbar
 • Turkiets fotbollslandslag är det enda laget som använder denna stadion regelbundet

6. Stade de France

Stade De France Paris Frankrike

Plats: Paris, Frankrike
Kapacitet: 80 698
Rekordpublik: 80 832 – Guingamp mot Rennes 2009
Ägare: Consortium Stade de France
Öppnade: 1998
Hyresgäster: Frankrike fotbollslandslag

1998 var Frankrike värd för fotbolls-VM. För detta ändamål byggdes eller renoverades ett antal stora arenor över hela Frankrike och naturligtvis var Stade de France den största bland dem. Det intressanta är att medan arenan fortfarande var ny så besegrade Frankrike Brasilien (3: 0) och vann VM.

Med en kapacitet på över 80 000 åskådare är detta en av de tio största fotbollsarenorna i Europa. Den används inte bara för fotbollsmatcher, utan också för rugby-matcher. Frankrikes fotbollslandslag har använt Stade de France sedan 1998.

KLASSIKERNA – Äldsta Bookmakers på Denna Planet -(“Kul Lista”)

Om du analyserar resultaten kommer du att märka att Frankrike har förlorat ett par gånger på den här arenan trots att detta lag har spelat dussintals matcher. Det borde säga mycket om vilka alternativ du har på Stade de France. Uppenbarligen bör du aldrig följa denna statistik blint – gör research inför varje match eftersom även de tydliga favoriterna ibland kan begå misstag.

 • Stade de France byggdes för VM 1998
 • Den har använts av det franska fotbollslandslaget sedan dess
 • Frankrike har bara förlorat ett par gånger på denna stadion på över 20 år

7. Santiago Bernabeu Stadium

Santiago Bernabeu Stadion Madrid Spanien

Plats: Madrid, Spanien
Kapacitet: 81 044
Rekordpublik: 129 690 – Real Madrid mot Milan 1956
Ägare: Real Madrid FC
Öppnade: 1947
Hyresgäster: Real Madrid FC

Även människor som inte är stora fans av fotboll har hört talas om denna arena. Santiago Bernabeu Stadium har en lång historia som började 1947. Denna idrottsarena har varit värd för hundratals matcher, inklusive matcher från den högsta spanska nationella ligan, internationella matcher och mer.

Till och med det spanska fotbollslandslaget spelar på denna plats då och då. Vi bör också nämna att VM-finalen 1982 hölls här och att denna stadion en gång hade en kapacitet som kunde ta emot nästan 130 000 åskådare. Real Madrid FC:s historia är imponerande och det råder ingen tvekan om det.

BETTING SPANIEN – Spelmarknaderna på Spanska La Liga – (9 Bästa i Listan)

Detta är det mest framgångsrika spanska laget med 33 nationella titlar. En annan intressant sak med denna fotbollsklubb är att den har vunnit det största antalet Champions League-titlar – 13. Endast ett litet antal klubbar kan skryta om att ha besegrat “Los Blancos” på Santiago Bernabeu Stadium och det är därför som spel på Real Madrid (och vanligtvis att spela på Real Madrid för att göra över tre mål hemma) är ett bra alternativ.

 • Santiago Bernabeu öppnades 1947
 • Den har varit Real Madrid FCs hemmaplan sedan 1947
 • Denna stadion var mycket större förr i tiden, men den är fortfarande en av de största i Europa

8. Wembley Stadium

Wembley Stadion London England

Plats: London, Storbritannien
Kapacitet: 90 000
Rekordpublik: 89 874 – Cardiff City mot Portsmouth 2008
Ägare: Fotbollförbundet
Öppnade: 2007
Hyresgäster: Englands fotbollslandslag

Gamla Wembley Stadium har varit värd för dussintals intressanta matcher från 1922 till 2000. Men år 2000 beslutade sig FA för att riva denna stadion och att bygga en ny på samma plats. Naturligtvis har de behållit samma namn som är känt över hela världen. Wembley Stadium, som öppnades 2007, är en modern fotbollsarena med en kapacitet på 90 000.

BETTING ENGLAND – Dom 8 Bästa Utsedda Spelmarknaderna på Premier League 

Vi bör nämna att denna stadion inte bara används för fotbollsmatcher, utan också för rugby, boxning och konserter. Rekordpubliken vid en fotbollsmatch på denna stadion nåddes 2008 när nästan 90 000 personer har såg finalen i FA-cupen här. Vad många spelentusiaster skulle vilja veta är om de borde satsa på England när denna trupp spelar på hemmaplan.

Sanningen är att det engelska fotbollslandslagen har en fantastisk statistik på hemmaplan. Dessa killar vinner inte bara matcher, de gör också många mål. Detta är definitivt något som varje spelare bör ta hänsyn till innan de spelar.

9. Stadio Olimpico

Stadio Olimpico Rom Italien

Plats: Rom, Italien
Kapacitet: 70 634
Rekordpublik:
Ägare: Italiens nationella olympiska kommitté
Öppnade: 1937
Hyresgäster: SS Lazio, AS Roma

Du kan höra på namnet på denna idrottsarena att den inte bara används för fotboll, men om vi analyserar historiken kommer vi att se att den mestadels har använts för detta ändamål. Många intressanta händelser har ägt rum här, inklusive VM-finalen 1990, fyra europacup-finaler och många konserter.

BETTING ITALIEN – Spelmarknaderna på Italienska Serie A – (9 Bästa i Listan)

Denna stadion har renoverats och bytt namn ett par gånger. Numera har den en kapacitet på 70 634 vilket verkar räcka för de fotbollslag som spelar här. De två mest framgångsrika lagen från Rom och stadsrivalerna Lazio och Roma spelar på Stadio Olimpico.

Att spela på stads-derbyt kan vara ett svårt beslut, så det kan vara ett bättre alternativ att spela på ett av dessa två lag när de spelar mot lågt rankade lag. Båda lagen har ett stort hemstöd och lojala fans som gör det svårt för bortalag att ta tre, eller till och med en poäng på denna arena.

 • Stadio Olimpico öppnades officiellt 1937
 • Den har en kapacitet på över 70 000 åskådare
 • SS Lazio och AS Roma har sitt hem här

10. Baku Olympic Stadium

Olympia Stadion Baku Azerbadjan

Plats: Baku, Azerbajdzjan
Kapacitet: 68 700
Rekordpublik:
Ägare: Association of Football Federation of Azerbaijan
Öppnade: 2015
Hyresgäster: Azerbajdzjans fotbollslandslag

Baku Olympic Stadium ligger i en av de östligaste regionerna i Europa och är en modern mångsidig arena som uppfyller och överträffar standarderna för många idrottsföreningar inklusive UEFA och FIFA.

Det nationella fotbollsförbundet i Azerbajdzjan beslutade sig för att bygga denna plats för att bjuda på stora fotbollsevenemang. Hittills har de varit framgångsrika eftersom denna arena med en kapacitet på nästan 70 000 har varit värd för UEFA Europa League-finalen 2019 och den kommer också att vara värd för fyra matcher som kommer att ingå i EM 2020.

LISTAN – Största Formel 1 Loppen att Betta på – (HELA LISTAN)

Naturligtvis används Baku Olympic Stadium av två lag regelbundet. Den första är Qarabag, en av de mest populära fotbollsklubbarna i Azerbajdzjan, men endast för internationella matcher och den andra är Azerbajdsjans fotbollslandslag.

Om du vill spela på matcher som spelas här, föreslår vi att du väntar på Qarabags matcher under den tidiga perioden i de europeiska tävlingarna, eftersom det Azerbayanska fotbollslandslag kan vara ganska oförutsägbart även när truppen spelar hemma.

 • Detta är en ny mångsidig stadion i Azerbajdzjan
 • Baku Olympic Stadium används av Azerbajdsjans fotbollslandslag
 • Fyra matcher i EM 2020 kommer att spelas här

11. Old Trafford

Old Trafford Manchester United England

Plats: Manchester, Storbritannien
Kapacitet: 74 879
Rekordpublik: 76 962 – Wolverhampton mot Grimsby Town 1939
Ägare: Manchester United
Öppnade: 1910
Hyresgäster: Manchester United

Theatre of Dreams som Sir Bobby Charlton kallade det, är en av de största fotbollsarenorna i Storbritannien, men också i Europa och i världen. Det tog bara ett år för att denna stadion byggdes och den öppnades 1910.

Sedan dess har den använts som hemmaplan för Manchester United. Naturligtvis har den här arenan renoverats ett par gånger och kapaciteten har också ändrats, och den har nu en kapacitet på nästan 75 000 åskådare. Låt oss inte glömma att denna idrottsplats användes vid sommar-OS 2012 såväl som för några rugby-matcher och internationella fotbollsmatcher.

TV BETTING – Största & Bästa Tv-Programmen du kan Betta på – (“Riktigt Kul”)

När Manchester United styrdes av Sir Alex Ferguson var denna fotbollsklubb praktiskt taget oövervinnlig hemma (och borta). Saker har förändrats under de senaste åren och även om Manchester United fortfarande är väldigt bra hemma, är det bättre att vara försiktig när du spelar på det här laget.

Det är kanske en mer lönsam idé att använda handikappalternativ eller spela över/under antal mål, men det beror på den specifika matchen som du analyserar och lagets aktuella form.

 • Old Trafford är också känd som Theatre of Dreams
 • Detta stadion är hemmet för en av de mest framgångsrika engelska klubbarna – Manchester United
 • Old Trafford har en kapacitet på nästan 75 000 åskådare

12. Atenens olympiska stadion

Olympia Stadion OAKA Athen Grekland

Plats: Aten, Grekland
Kapacitet: 75 000
Rekordpublik: 75 263 – Olympiacos FC mot Hamburger SV 1983
Ägare: Hellenic Olympic Committee
Öppnade: 1982
Hyresgäster: AEK Aten, Panathinaikos, Greklands fotbollslandslag

Platsen där OS föddes för många århundraden sedan är också hemmet för en av de största fotbollsarenorna i Europa. Det är rimligt att Greklands största stadion kallas Olympiastadion. Den har en kapacitet på 75 000 och den öppnades 1982.

FOTBOLLSPROFFSET – Hur man Vinner på Fotboll – (Steg för Steg)

Den genomgick en omfattande ombyggnad och renovering som avslutades 2004, precis före öppningen av sommar-OS 2004. Så även om den här idrottsarenan främst används för fotboll, är den även värd för friidrottsevenemang, konserter och andra typer av evenemang.

Athens olympiska stadion är hemmaplan för ett par klubbar, inklusive den äldsta professionella fotbollsklubben i Grekland – Panathinaikos FC. Det här laget har vunnit 20 Super League-titlar och hade för i tiden ett par bra resultat på den internationella scenen.

Numera är denna trupp inte bland de bästa, men den är fortfarande bra hemma. Detta är anledningen till att betting på Panathinaikos bör genomföras noggrant genom att analysera all relevant information som kan hjälpa dig att lägga rätt spel.

13. Giuseppe Meazza Stadium

Giuseppe Meazza Stadion Milano Italien

Plats: Milano, Italien
Kapacitet: 75 923
Rekordpublik:
Ägare: Milanos kommun
Öppnade: 1926
Hyresgäster: FC Internazionale, AC Milan

Detta är en av de få fotbollsarenorna som är kända under sitt inofficiella namn. Trots att det officiella namnet på denna plats är Giuseppe Mezza Stadium, kallar de flesta den för San Siro.

Detta är dock den största fotbollsarenan i Italien och hemmet för två välkända fotbollsklubbar – AC Milan och FC Inter. Totalt har det hållits nio VM-matcher, fyra europeiska cupfinaler och tre EM-matcher på denna plats. Det är intressant att Milanos kommun äger denna plats.

FOTBOLL VÄRLDEN – Bästa Fotbollsturneringarna att Betta på (HELA LISTAN)

Spelare kommer att ha goda spelmöjligheter när det gäller denna stadion eftersom både Inter och Milan är intressanta lag. Dessa lag har dussintals inhemska och internationella titlar.

Vi måste dock nämna det faktum att Inter har varit mycket bättre än Milan under den senaste tiden och om du funderar på att spela på matcher som hålls på San Siro, bör du antagligen fokusera på FC Internazionale.

 • Denna stadion är mest känd som San Siro
 • Både AC Milan och FC Inter spelar här
 • Detta är den största fotbollsarenan i Italien

14. Luzhniki Stadium

Luzhniki Stadion Moskva Ryssland

Plats: Moskva, Ryssland
Kapacitet: 81 000
Rekordpublik: 102 538 – Sovjetunionen mot Italien 1963
Ägare: Moskva
Öppnade: 1956
Hyresgäster: Rysslands fotbollslandslag (ett par matcher)

Rysslands nationella stadion är bland de 10 största arenorna i Europa. Den öppnades 1956 och på den tiden hette den Central Lenin Stadium. Idag är dess officiella namn Grand Sports Arena i Luzhniki Olympic Complex.

BETTING SVERIGE – Spelmarknaderna på Allsvenskan – (9 Bästa i Listan)

Så den här idrottsarenan används för många andra ändamål än bara fotbollsmatcher, inklusive friidrott och konserter. VM-finalen 2018 hölls på denna plats. Vi bör också nämna att den enda regelbundna hyresgästen på denna stadion är Rysslands fotbollslandslag, men detta lag spelar bara några av sina matcher här.

Om du funderar på att spela på matcher som spelas här kommer du att behöva vänta ett tag. Men när det ryska landslaget spelar här slutar dessa matcher vanligtvis med många mål och seger för Ryssland.

Naturligtvis är Ryssland inte bland de bästa fotbollsländerna i Europa, men när denna trupp spelar mot motståndare som har liknande egenskaper vinner de vanligtvis på hemmaplan.

 • Luzhniki Stadium var en gång känd som Central Lenin Stadium
 • VM-finalen 2018 hölls här
 • Den används då och då av Rysslands fotbollslandslag

15. Westfalenstadion

Westfalenstadion Signal Iduna Park Borussia Dortmund Tyskland

Plats: Dortmund, Tyskland
Kapacitet: 81 365
Rekordpublik: 83 000 (flera matcher)
Ägare: Borussia Dortmund
Öppnade: 1974
Hyresgäster: Borussia Dortmund, Tyskland fotbollslandslag (ett par matcher)

Man kan tro att de största fotbollsarenorna i Tyskland finns i Berlin och/eller München, men faktum är att Dortmund är hemmet för den största fotbollsarenan i detta land. Westfalenstadion, även känd som Signal Iduna Park för kommersiella ändamål, är Borussia Dortmunds hemmaplan.

SPELFORMEN – Över & Under Betting – (Så vinner du mer)

Denna stadion har en kapacitet på 81 365. Borussia Dortmund några av de mest lojala fansen i världen och denna stadion fylls ofta till över 90%. Det är förmodligen därför det tyska fotbollslandslaget också spelar på denna stadion då och då. Borussia Dortmund är ett mycket bra tyskt lag som vanligtvis hamnar bland de fem bästa lagen i den högsta tyska ligan – Bundesliga.

De har blivit tyska mästare åtta gånger. De har till och med vunnit UEFA Champions League en gång. Vad som är bra, åtminstone när det gäller betting, är att Borussia Dortmund vanligtvis är framgångsrika på hemmaplan. Detta lag förlorar sällan matcher eller poäng när det spelar framför hemmafansen på Westfalenstadion.

 • Det officiella namnet är Signal Iduna Park
 • Det är Borussia Dortmunds hem
 • Westfalenstadion har varit fullpackat många gånger
1

Supersnabb Registering

Spelbolag dit många svenskar söker sig

Snabb in och uttag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Tillhör giganterna där ute

Enkel Registrering & Snabba Uttag

Störst på antal spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

16. Camp Nou

Camp Nou Stadion Barcelona Spanien

Plats: Barcelona, ​​Spanien
Kapacitet: 99 354
Rekordpublik: 98 812 – FC Barcelona mot Arsenal FC 2019
Ägare: FC Barcelona
Öppnade: 1957
Hyresgäster: FC Barcelona, ​​Kataloniens fotbollslandslag

Det har inte alltid varit så, men just nu är Camp Nou Europas största fotbollsarena. Men till och med för några decennier sedan var den fortfarande bland världens största fotbollsarenor.

Camp Nou har tidigare haft ett par andra namn, men oavsett det har denna idrottsplats alltid varit förknippad med FC Barcelona. Rivaliteten mellan detta lag och Real Madrid och Espanyol har alltid dragit stora folkmassor till arenan.

POKERFUSKET – Så Fuskar dom mot dig på Poker – (PASSA DIG)

Vad som är viktigt att nämna är att denna stadion har renoverats ett par gånger, inklusive under 2018. Slutligen används Camp Nou också av det katalanska fotbollslandslaget. Det finns många rekord som innehas av FC Barcelona och stödet från tusentals fans på Camp Nou har gjort det lättare för detta lag.

Till exempel har Barcelona vunnit 26 La Liga-titlar. Detta lag har vunnit det högsta antalet inhemska cuper – 30. Det har också 5 UEFA Super Cup-titlar, 4 UEFA Cup-vinnare och 5 UEFA Champions League-titlar. När Barcelona spelar på Camp Nou har spelarna vanligtvis bara ett spelalternativ, åtminstone när det gäller direkta vinnarspel.

 • Camp Nou har tidigare haft två andra namn
 • Denna stadion är den största fotbollsplatsen i Europa
 • Det är hemmet för FC Barcelona, ​​en av de mest framgångsrika fotbollsklubbarna i världen

Comments are closed.