SPORTLISTAN: Världens 13 Största Sportevent – (Spela & Betta)

Spelfenomenet har verkligen blivit något som miljontals människor över hela världen har blivit besatta av. Med miljarder dollar förlorade på grund av spel varje år har många regeringar börjat införa strängare spelregler.

Ett avgörande undantag till dessa lagar har dock varit de framträdande sportspelen, vilket nu är en multi-billion dollarindustri.

UPPDATERAD – Spelsidor Listade med Bäst Sportevent att Betta på – (SPELARNAS VAL)

  • Visste du att betting på hästkapplöpning är tillåtet även i islamiska städer som Dubai, trots att spel betraktas som haram (förbjudet) i islam?
  • Visste du att intäkterna från sportspel i USA ensamt hamnade på över 1 biljon dollar under 2016?
  • Har du någonsin undrat vilka sportevenemang som genererar högst intäkter av alla sportspel i världen?

Nå, då är du rätt plats eftersom vi har sammanställt en lista över de mest värdefulla sporteventen i världen, vilka är ett gamblerparadis, med miljarder dollar som byter händer på grund av såväl laglig som olaglig betting.

Du kan spela på dessa event hos alla dom största bettingsidorna.

1. FIFA World Cup

Sport: Fotboll (Soccer)
Plats: Varierar (Ryssland 2018)
Datum: Juni/Juli vart 4:e år
Prispengar: 400 millioner dollar
Antal deltagare: 32

Helt klart världens största sportevent, FIFA World Cup har en enastående dominans när det gäller popularitet och räckvidd. Fotboll är en global sport som spelas av nästan alla nationer i världen, och därmed är VM så stort som det är.

AVGÖRANDE SPELTIPSEN – Så Vinner du på Rätt Resultat – (SPELKNEPET)

Då nästan alla nationer i världen deltar i kvalen, spelas FIFA World Cup slutspel bland de 32 bästa lagen som klarar sig att kvalificera sig. Det är det mest uppmärksammade sport spektaklet på TV, nästan 2,5 miljarder människor såg den senaste utgåvan.

Otroliga 400 miljoner dollar avsattes under 2014 för att delas ut som prispengar till alla deltagare, de slutgiltiga vinnarna Tyskland tog hem en otroliga 65 miljoner dollar.

Spelbolagen tjänade mycket på senaste VM, amerikanska spelbolag drog in över 200 miljoner dollar. Det uppskattades att totalt 3,2 miljarder dollar satsades över planeten under VM 2014, en oöverträffad siffra, som sannolikt kommer att stiga under VM 2018 som hålls i Ryssland.

2. UEFA Euro Cup

Sport: Fotboll (Soccer)
Plats: Varierar i Europa
Datum: Juni/Juli vart 4:e år
Prispengar: 330 millioner dollar
Antal deltagare: 24

En av de största internationella fotbollseventen i världen, 24 av de bästa europeiska landslagen tävlar om den eftertraktade titeln. Tävlingen hålls vart fjärde år, där nästa spelas i Danmark 2020.

FLERTALET POPULÄRA SPELFORMER – EURO 12 Enorma Spelformer att Betta på

Den senaste utgåvan av turneringen hölls i Frankrike 2016, där Portugal stod som slutgiltiga vinnare efter att ha vunnit över en väldigt bra hemmanation. Turneringens totala prispengar uppgick till otroliga 330 miljoner dollar, där vinnarna tog hem 65 miljoner dollar.

EM i fotboll erbjuder historiskt sett otroliga möjligheter för spelare över hela världen, med 2016-upplagan att se totala satsningar korsa marknaden på 6 miljarder dollar, en ny rekord.

Man uppskattar att det kommer att spelas för över 6 miljarder dollar under EM 2016, ett nytt rekord. Spelare världen över gjorde miljoner i vinst efter Portugals otippade vinst, särskilt efter att deras kapten Cristiano Ronaldo lämnade planen skadad halvvägs genom finalen.

3. NFL Superbowl

Sport: Amerikansk Fotboll
Plats: Varierar
Datum: Februari varje år
Prispengar: 30 miljoner dollar
Antal deltagare: 2

NFL-finalen, som i folkmun kallas för Superbowl, är helt klart det största årliga eventet i idrottsvärlden, i fråga om prissumma och hur mycket pengar som satsas på eventet.

Superbowl 2017, som oväntat vanns av The New England Patriots, antas ha genererat 4,7 miljarder dollar från sportspel, det mesta satsades olagligt.

AMERIKANSK FOTBOLL – Speltips Amerikansk Fotboll – (Ligorna, Spelformerna & Spelbolagen)

Patriots låg under med 28-3 i detta det 51:a Superbowl och vann turneringen, vilket i sin tur ledde till att många av deras fans omedelbart blev rika tack vare att de trodde på sitt lag och trotsade oddsen.

See also  TOPPTIPSET - Så Fungerar & Spelar du - (GUIDEN)

Även om det finns strikta restriktioner på sportspel i USA, satsas det fortfarande miljoner dollar på NFL varje år, särskilt under Superbowl. Det är en dag som många amerikaner anser vara årets största sportevent, och folk samlas med vänner och familj för att se matchen tillsammans.

4. NBA Finalen

Sport: Basket
Plats: Dubbelmöten
Datum: Juni varje år
Prispengar: 15 miljoner dollar
Antal deltagare: 2

National Basketball Association är den mest populära professionella basketligan i världen, där alla de bästa spelarna från hela världen har kontrakt för att spela i USA.

NBA-spelare är bland de högsta betalda idrottarna i världen, och summorna som genereras genom marknadsföring och annonsintäkter är oöverträffade i sportens värld, det är bara NFL Superbowl som toppar det.

BASKET BETTING – Speltips Basket – (Ligorna, Spelformerna & Spelbolagen)

Tv-sändningen av NBA-finalen som visas av ABC, drar in över 15 miljoner dollar för varje match de sänder live. Till exempel utkämpades finalen 2016 mellan Golden State Warriors och Cleveland Cavaliers, efter 6 matcher ställningen otroligt nog 3-3, vilket bäddade för en stor final.

Det faktum att det gick till match 7 innebar att ABC fick in 80 miljoner dollar extra från sändnings- och annonsintäkter, medan NBA fick 45 miljoner dollar. Detta syns även på sportspelmarknaden, där sportens oförutsägbara och snabba karaktär ses som en stor attraktion för spelare som vill pröva sin tur.

Golden State Warriors var favoriter till att vinna titeln förra säsongen, och cirka 11 miljoner dollar satsades på dem att vinna, vilket de så småningom gjorde.

5. UEFA Champions League

Sport: Fotboll (Soccer).
Plats: Ikoniska arenor över hela Europa
Datum: Mitten av maj varje år
Prispengar: 800 miljoner dollar
Antal deltagare: 32

UEFA Champions League är den främsta klubbtävlingen inom fotboll i världen, med mer pengar involverade än under VM och EM kombinerat. Det är en elittävling med ett strikt deltagarkriterium, endast de allra bästa lagen från alla

Europas toppliga ligor får tävla om att bli ett av de 32 lagen som deltar i tävlingen. Den anses vara den mest prestigefyllda trofén i klubbfotboll, vinnarna tar hem över 100 miljoner dollar, vilket inkluderar tv-rättigheter och sponsring.

STRATEGIN FÄR VINNARE – Hur Man Slår Bookies – (RAKT PÅ SAK)

Deltagare i Champions League betalas per match, en klubb får till exempel 1,5 miljoner dollar för varje seger i gruppspelet, den siffran stiger när de går vidare i tävlingen. Champions League har alltid varit spelbolagens favoritturnering, med den övergripande standarden på de lag som är involverade och deras popularitet och turneringens räckvidd.

År 2012, när Chelsea slog Bayern München på hemmaplan i finalen mot alla odds, rapporterades det att spelbolagen totalt förlorade 950 miljoner dollar på grund av det oväntade resultatet, ett bevis på skalan av betting äger rum i denna tävling.

6. ICC Cricket World Cup

Sport: Cricket
Plats: Varierar (England 2019)
Datum: Sommarsäsong i värdlandet
Prispengar: 10,2 miljoner dollar
Antal deltagare: 14

Cricket är en traditionell sport som spelas av knappt 20 länder världen över. Den uppfanns av England och blev populär i länder som Australien och Indien, vilket har sett till att cricket har fått en massiv spelpotential.

Trots att USA och många europeiska länder, som utgör det rika i väst, inte spelar den här sporten, följs den fortfarande av fler än 1,5 miljarder människor, främst på grund av dess popularitet på det indiska subkontinenten, med tokiga fans i tätbefolkade länder som Pakistan, Sri Lanka, Bangladesh och Indien.

Detta har lett till en olaglig spelindustri där flera miljarder dollar som omsätts i dessa länder, särskilt i Indien, på grund av lagar om olagligt spelande som fungerar dåligt.

Trots att de skakades av matchfixningsskandaler under de åren satsas fortfarande över 200 miljoner dollar i Indien på varje match som spelas av landslaget. Under det senaste VM i Australien spelades det för 1,5 miljarder dollar

7. Cheltenham Festival

Sport: Hästkapplöpning
Plats: Cheltenham Racecourse
Datum: Mars varje år
Prispengar: 4,3 miljoner dollar
Antal deltagare: 12

See also  EXTRA SALDO: 9 Spelbonusar - ("Snoka Bland Okända Bonusar")

Cheltenham Festival är en vecka med hästkapplöpning i Storbritannien, den hålls på Cheltenham-banan i mars varje år. Det är en av de mest prestigefyllda hästkapplöpningarna i världen, med vinster som ligger straxt under Grand National.

Även om det inte delar ut så stora prissummor som under många andra hästkapplöpningar i världen, är The Cheltenham Festival fortfarande den största hästkapplöpningen när det gäller satsade pengar, främst på grund av den höga andelen av irländska hästar och irländska män som reser ner för att titta.

LISTAN PÅ DOM STORA LOPPEN – 12 Största Trav & Galopp Loppen från Världens alla Hörn

Det har alltid varit en favorit hos spelbolagen och alla som är något inom hästkapplöpning kommer att göra allt för att vara på plats.

19 av de 40 bästa hästkapplöpningarna i England hålls under Cheltenham Festival, vilket gör det till en galahändelse för spelare. Den brittiska myndigheten för hästkapplöpningens ändring till att tillåta 48 timmars deklarationer vid festivalen togs emot väl av spelbolagen, eftersom de nu får 24 timmar extra för att marknadsföra och sälja lopp och odds.

8. Pegasus World Cup

Sport: Hästkapplöpning
Plats: Gulfstream Park, Florida
Datum: Januari varje år
Prispengar: 16 miljoner dollar
Antal deltagare: 12

Den senaste deltagaren i hästkapplöpningskretsen är Pegasus World Cup, som hålls på Gulfstream Park i Florida den 28 januari 2017, de hade en enorm prissumma på 12 miljoner dollar, som överskuggar den tidigare högsta summan inom hästkapplöpning i Dubai World Cup.

EXPERTENS TRAVRÅD – Hur man Vinner på Trav – (ENKLA TIPSEN)

Men 2018 års event kommer att erbjuda en nästan löjlig summa på 16 miljoner dollar, vilket sätter ribban ännu högre.

2017 så vann Arrogate, som är en av de mest framgångsrika hästarna under de senaste åren och den vann 7 raka lopp under 2017 och etablerade sig som en av de bästa hästarna i historien.

SPELTEORIN KRING V86 –  Hur Man Vinner på V86 – (Steg för Steg TIPS)

Det uppskattades att totalt 30 miljoner dollar satsades på Arrogate att vinna den här tävlingen och han har redan tagits fram som favorit till 2018 års event, där uppskattningsvis 55 miljoner dollar kommer att satsas på honom denna gång.

9. Dubai World Cup

Sport: Hästkapplöpning
Plats: Meydan Racecourse, Dubai
Datum: Slutet av mars varje år
Prispengar: 10 miljoner dollar
Antal deltagare: 20

Tidigare den mest prestigefyllda hästkapplöpningen i världen innan Pegasus World Cup tog platsen. Dubai World Cup är dock fortfarande betraktad det som sätter standarden för hästkapplöpning, särskilt på grund av kungafamiljens närvaro.

Det invigdes 1996. Dubai World Cup är det sista loppet i det enorma Dubai World Cup Night Event där de totala vinstsummorna för veckan nästan når upp till 27 miljoner dollar.

NYA TOPPLISTAN FÖR TRAVSPEL – Travsidor med dom Bästa Oddsen – (Spelarnas favoriter)

Det är en klass 1 platt lopp, där fullblodshästarna måste vara över 4 år (norra halvklotet) eller 3 (södra halvklotet). Loppet hålls årligen den sista lördagen i mars varje år, The Dubai World Cup lockar de största namnen inom sport, politik och underhållning.

Även om Dubai följer strikta islamiska lagar som förbjuder spel i allmänhet, är hästkapplöpning och Dubai World Cup ett undantag, där betting under turneringen överstiger 300 miljoner dollar, och där många arabiska shejker som visar upp sin rikedom.

10. Rugby World Cup

Sport: Rugby
Plats: Varierar (Japan 2019)
Datum: Sommartid för värdlandet
Prispengar: 15 miljoner dollar
Antal deltagare: 20

Rugby World Cup som arrangeras av World Rugby är utan tvekan den största Rugby-turneringen i världen, ännu större än den mycket hypade Six Nations Cup. Den hålls vart 4:e år, vinnarna av denna turnering erhåller William Webb Ellis Cup.

Den första världscupen hölls 1987, och har vunnits av Nya Zeeland 3 gånger som är ett rekord, följt av två segrar för Australien och Sydafrika.

SPELTEORI FÖR TRAVSPELARE – Hur Man Vinner på V75 – (Steg för Steg TIPS)

See also  Usain Bolt Bästa Citaten: Lightning Bolt of Inspiration - (25 Citat)

Trots att sporten inte har samma globala räckvidd som fotboll, har dess närvaro i rika länder som Australien, Frankrike och England hjälpt till att bli en tungvikt inom sport- och sportspel.

De totala intäkterna inklusive sponsring från 2015-års upplaga nådde överväldigande 260 miljoner dollar. Den totala bettingen från 2015-års upplaga överträffade 60 miljoner dollar, vilket är förvånande, med tanke på att sporten endast spelas av ett par internationella lag.

11. Formula One Races

Sport: Motorsport
Plats: Ikoniska racingbanor över hela världen
Datum: Under hela året
Prispengar: 850 miljoner dollar per år
Antal deltagare: 20 bilar per lopp

Inget är mer spännande än att se stora maskiner som passar dig vid hastigheter över 350 km/h. Dessa turboladdade maskiner är aerodynamiskt formade för att uppnå maximal hastighet och vridmoment, vilket har gjort denna sport till ett av världens mest sedda.

LISTAN FÖR BILRACE – Största Formel 1 Loppen att Betta på – (HELA LISTAN)

Under en Formel 1-säsong finns 20 olika lopp som hålls över hela världen på ikoniska racingbanor. De mest kända och dyraste loppen är Monaco Grand Prix och Abu Dhabi Grand Prix, Singapore Grand Prix ligger inte heller långt ifrån.

Med en häpnadsväckande prissumma på 850 miljoner dollar, har F1 ingen brist på sponsorer och lyxiga samarbeten.

Det lockar regelbundet de rikaste människorna att äga ett stall såväl som att titta på loppen från privata boxar, dessa människor är naturligtvis benägna att spela på sina favoritbilar/förare också.

Formel 1 är en av de mest lukrativa marknaderna för gamblers, och dess popularitet ser inte ut att minska inom den närmaste framtiden.

12. Nascar Races

Sport: Motorsport
Plats: Racingbanor över hela USA
Datum: Under hela året
Prispengar: 11 miljoner dollar per lopp i genomsnitt
Antal deltagare: 40 bilar per lopp

Den främsta stock car racing organisation i världen, NASCAR står för National Association for Stock Car Auto Racing, och ägs och drivs av familjen Brian France Sr, som grundade organisationen i 1948.

HELA BIL RACE LISTAN – Världens 10 Största Biltävlingar – (SE ALLA)

Det anses vara en av världens största motorsportorganisationer med intäkter som motsvarar de i Formel 1. Vinnarna av varje tävling tilldelas vinstummor på otroliga 11 miljoner dollar.

Trots att alla tävlingar hålls i USA har NASCAR en global skara med fans som gör det möjligt att kapitalisera på marknadsföring och reklamintäkter.

Sportspel i Nordamerika domineras av NFL och NASCAR. Medan Superbowl-siffrorna är oöverträffade har NASCAR ett högre antal totalt lagda spel under året. Flera miljarder dollar har bytt händer genom spel, både lagliga och illegala, under de senaste decennierna.

13. Wimbledon

Sport: Tennis
Plats: Wimbledon, London
Datum: Juli varje år
Prispengar: 42 miljoner dollar
Antal deltagare: 128 (Män och Kvinnor)

Som en av de äldsta och mest prestigefyllda tennisturneringar i världen har Wimbledon en rik historia.

Några av de största mästarna i sporten har rankats efter sina titlar från Wimbledon, den legendariska Roger Federer, som också är den nuvarande mästaren, har rekordet för antalet flest vunna titlar med 8 stycken.

POPULÄRA TENNIS GUIDEN – Tennis GAMBLARE: Tipsen, Spelformer & Mer – (“Uppvaknande”)

Mästerskapet är också den enda grandslam i tennis som ska spelas på gräs, och är också helt klart den mest uppmärksammade tennisturneringen genom tiderna. Tävlingen har en mycket kunglig känsla över sig, alla spelare respekterar reglerna om att bara bära vita kläder när de spelar.

Stora namn från alla områden är inbjudna för att titta på matcherna och man kan se många kändisar på matcherna. Prispengarna från eventet hamnar på över 40 miljoner dollar och delas upp bland spelarna beroende på var de slutar i mästerskapet.

Gamblers är också mycket fascinerad av eventet och det rapporterades att under 2017 så spelades det för över 1,4 miljarder dollar, ett rekord inom modern sport.

Comments are closed.