GRANSKAT: 4 Största Spelsyndikaten i Historien – (“Vilka Rövare”)

Världen av sportspel är verkligen spännande, med förmögenheter som skapas och som förloras i enstaka matcher och historier om stora framgångar och misslyckanden som regelbundet hamnar i nyheterna. Men vinst eller förlust, sanningen är att de flesta sportspelare ser det som en fritidsaktivitet och ser inte sina spel så mycket mer än slumpmässiga spel.

Faktum är att de flesta inte ens bryr sig särskilt mycket om vinst eller förlust när det kommer till sportspel så länge de gör matcherna mer spännande.

ÅRETS LISTA – Här är dom Bästa Bettingbolagen – (SKÖNA LISTAN)

  • Spelsyndikat är bland de ovanliga grupperna som slår spelbolagen
  • Grupper av spelare har slagit samman sina resurser under årtionden
  • Kända spelsyndikat inkluderade mattegenier och ibland kriminella

Det sägs att det finns de där ute som bryr sig, och det inkluderar personerna bakom spelsyndikaten, organiserade grupper som spelar på sin favoritvecka och veckoslut och som konsekventan slå spelbolagen.

Medan många spelare kör sitt eget race, är fördelen med att satsa i syndikat det faktum att de kan få ihop stora summor pengar från alla sina medlemmar och skapa massor av spel för stora belopp varje vecka.

Spelsyndikat har funnits i årtionden, nästan lika länge som sportspel har funnits. Dessa organisationer har kopplats till några av de vinstgivande perioderna i spelhistorien, såväl som några av de största matchfixningsskandalerna som någonsin har uppdagats.

POPULÄRASTE SPELMARKNADERA SOM TRENDAR

SUPERTIPSET – Bästa Spelmarknaderna för Kombinationsspel

Medan många av dem arbetar i det dolda för att inte attrahera spelbolagens uppmärksamhet, arbetar andra öppet och i rampljuset utan hänsyn till vad folk tycker om det. Många människor förnekar förekomsten av spelsyndikat och särskilt deras framgångar, eftersom de tror att sportspelen är oslagbara.

Därför bestämde vi oss för att undersöka detta mer noggrant, hitta berättelserna om de största spelsyndikatengenom tiderna och på en gång ta bort det mystiska kring dessa organisationer. Det här är historierna om de mest framgångsrika och största spelsyndikaten i historien.

1

Supersnabb Registering

Spelbolag dit många svenskar söker sig

Snabb in och uttag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Tillhör giganterna där ute

Enkel Registrering & Snabba Uttag

Störst på antal spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1.Jimmy Gauld och skandalen 1960

Tid: 1960-talet
Land: England
Vinster: Okänt
Laglighet: Olagligt
Slutade: På grund av arresteringar

Inte alla historier om spelsyndikat är historier om framgång och den om Jimmy Gauld är en av de äldsta och mest ökända. På 60-talet var engelsk fotboll lika populär som idag men också mycket mindre reglerad. Denna typ av atmosfär ledde naturligtvis till att vissa människor försökte dra nytta av det och det var under 1964 som en stor skandal bröt ut i de brittiska medierna om ett syndikat av fotbollsspelare som hade spelet på och fixat matcher i toppen av ligan.

See also  WROOM LISTA: Världens 10 Största Biltävlingar - ("Betta & Spela")

MYCKET STOR FARA – 16 Länder i Världen där Gambling är NO NO – (VARNING)

I mitten av berättelsen fanns Jimmy Gauld, en engelsk spelare som hade spelat för Plymouth, Swindon och Mansfield Town och som tydligen var hjärnan bakom hela verksameten. Gauld kom på att med hjälp av några kollegor från andra klubbar kunde han fixa ett antal matcher i ligan och därigenom tjäna mycket pengar till sig själv och andra medlemmar i syndikatet.

Gauld närmade sig ett antal spelare inklusive David Layne från Sheffield Wednesday och Ken Thompson som spelade för Hartlepool United för att hjälpa honom att skapa sitt syndikat. Så småningom omfattade syndikatet minst 10 spelare som spelade mot sina egna klubbar, la sig till förmån för sina motståndare och att gå med vinst. Syndikatets arbetsätt avslöjades aldrig.

SPELARNAS FAVORIT SIDOR

HELA LISTAN – Odds sidor med Bäst Betyg – (UPPDATERAD)

Så småningom var det Thompson som berättade om hela verksamheten för media, vilket senare ledde till arrestering och fängelse för 10 spelare inklusive Gauld, som dömdes till fyra års fängelse. Resten av syndikatet fick vardera mellan 4 månader och ett och ett halvt år i fängelse och de var alla förbjudna från att spela fotboll i England igen. Detta var ett skamligt slut på en av världens första och definitivt inte det bästa spelsyndikatet.

2.The Computer Group

Tid: 1970-talet – 1980-talet
Land: USA
Vinster: Tiotals miljoner
Laglighet: Delvis lagligt (Undvek att betala skatter)
Slutade: På grund av arresteringar

Ett av de största och mest framgångsrika spelsyndikaten och det första som någonsin använde datorer och statistik för att slå spelbolagen blev kända för världen som Computer Group. Computer Group startades 1979, då en man vid namn Michael Kent, en regeringsentreprenör och matematisk geni kunde skapa ett datorprogram som skulle analysera statistik från fotbollsmatcher.

SPORT BEDRÄGERI – Matchfixning – 12 Mest Kändaste som Avslöjats – (GALET)

Kent snubblade på sitt program av en slump när han försökte förbättra resultatet för hans softball-lag. Ju mer han förbättrade sitt program desto tydligare blev det för Kent att han potentiellt kunde använda den för att slå spelbolagen. 1979 lämnade han sitt jobb, flyttade till Vegas och började sin heltidskarriär som gambler.

Det tog lång tid för Kent att börja gå medvinst och tjäna pengar. Det första året var tufft, men när hans program blev bättre blev vinsterna stabilare. Behovet av att hålla sig borta från allmänhetens ögon med så stora mängder kontanter gjorde att Kent letade efter hjälp, vilket han hittade i en man med namnet Ivan Mindlin. Mindlin var en spelare sedan länge och när han insåg vad Kent hade, hoppade han snabbt på.

Paret började göra vinster tillsammans, Mindlin var den som la spelen och Kent var den som använde sitt program för att bestämma vilka spel som skulle läggas. Men allt eftersom tiden gick, började Mindlin att expandera verksamheten utan att Kent kände till det och tjäna massor av pengar på egen hand, där människor över hela USA placerade la spel å hans vägnar.

See also  SPELBEROENDE: Så Nära Personlig Kollaps är du - (Livsfara)

SÅ VINNER DOM MER PÅ FOTBOLL

FOTBOLLSPROFFSET – Hur man Vinner på Fotboll – (Steg för Steg)

Det tog flera år innan FBI började snoka runt verksamheten. Men, 1985, stormade federala agenter flera kontor och lokaler som var anslutna till Computer Group,vilket slutade med att Mindlin och Kent arresterades. Medan FBI misstänkte att paret arbetade med italiensk maffia och manipulerade systemet, kunde de inte bevisa dethelt, förmodligen för att det inte var sant. Trots det missade hela gruppen att betala skatt på vinstummorna, vilket skulle innebära fängelsestid för båda om de visade sig vara skyldiga.

När Kent förstått att Mindlin arbetade bakom hans rygg, gick han med på att arbeta med FBI, stänga verksamheten och ge dem all insiderinformation. Naturligtvis fick de också betala sina skatter. Kent fortsatte med att bilda en mindre speloperation som pågick fram till mitten av 1990-talet, samtidigt som Mindlin använde programmet som Kent hade skapat många år efter slutet av Computer Group.

3.William Walters’ spelsyndikat

Tid: 1970-tal – 2000-tal
Land: USA
Vinster: Tiotals miljoner
Laglighet: Lagligt
Slutade: Pågår fortfarande

Troligtvis att vara den mest framgångsrika spelaren på sportspel någonsin, William T. Walters trosha har vunnit hundratals miljoner dollar som ledare för det största bettingföretaget genom tiderna. Ursprungligen född i Kentucky i ett fattigt område, kunde Walters krossa spelbolagen i årtionden, det påståsatt han inte har gått med förlust något år.

OLAGLIGT VÄRRE – 13 Största CASINORÅNEN – (“GALNA PLANERINGAR”)

Walters spelsyndikat har funnits i årtionden, men han föredrar att hålla verksamheten lite hemlig. Vissa medlemmar av hans syndikat är kända, men för det mesta är det Walters som är operationens ansikte utåt. Hans enorma framgång har gjort honom till ett föremål för många statliga och federala utredningar genom åren, men de har misslyckats med att hitta några bevis på att han ska ha begått något olagligt.

Den främsta orsaken till att Walters har hållit sitt spelsyndikatlevande verkar vara att enskilda spelare inte får satsa mer än $20 000på en enda NFL-matchhos de flesta spelbolagen i Las Vegas. Därför använder Williams andra för att placera spel å hans vägnar, medan han själv designer spelen och instruerar gruppen. Dessutom spelar syndikatet hos spelbolaget utomlands, precis många andra spelsyndikat, och gruppen verkar vara framgångsrik på båda fronterna.

TIPSEN FÖR ATT VINNA PÅ LIVE SPELEN

SPELAREN BERÄTTAR – Live Betting – (BÄSTA SPELFORMERNA)

Trots alla utredningar i hans affärer är Williams inte för blyg för att prata om det. Under årens lopp har han gjort många intervjuer med stora mediebyråer som talar om hans framgång och att han inte verkar ha något att gömma. Medan många har försökt att replikera hans spelsystem och ta reda på vad han gör för att vinna, har ingen lyckats med detta. Williams verksamhet rapporterades vinna över 60% av NFL-spel under deras mest framgångsrika årstid, medan deras genomsnitt verkar vara cirka 55%. Som Williams sa är skillnaden mellan en vinstprocent på 52% och 55% lika med att simma över Atlanten, och vi tror honom 100%.

See also  SMACK: Spela (betting) på UFC och ta Fighten med Dina Pengar

4.Starlizard: Professionell spelkonsult

Tid: 2000-talet
Land: England
Vinster: Hundratals miljoner
Laglighet: Lagligt
Slutade: Pågår fortfarande

Det största spelsyndikatet i världen drivs idag av en man vid namn Tony Bloom. Han är född i Brighton, England, och har smeknamnet “Lizard” för hans coola hållning på pokerborden, där han brukade dra in många av sina spelvinster. Bloom är en expert på matematik och sannolikhetslära och vad man kan kalla ett geni.

FARLIGA RESOR – Livsfarliga Casinostäder att Besökare – (VARNING)

Bloom har alltid varit omkring spelare vilket han själv erkänner, efter att börjat spela vid en väldigt ung ålder. Med ett så skarpt sinne insåg han snabbt att man faktiskt kunde vinna på spel eller åtminstone i vissa former, inklusive poker och sportspel.

Efter att slagit några av de bästa pokerspelarna i världen på high stakes-borden under flera år, bestämde sig Bloom för att det fanns mer pengar att tjäna på sportspel så han grundade Starlizard. Officiellt använder företaget avancerade statistiska modeller för att skapa odds som är mer exakta än de som används av spelbolagen, som sedan säljs till kunder från hela världen. Lite mindre officiellt driver Tony ett spelsyndikat som rapporteras vinna över 150 miljoner dollar under ett bra år genom att satsa på Tonys förutsägelser.

TA FIGHTEN OCH GE EN HÖGER SMOCKA

STRATEGIN – Hur Man Slår Bookies – (RAKT PÅ SAK)

Du undrar kanske, om han är så framgångsrik, varför behöver han ett syndikat? Verkligheten är att Tonys syndikat placerar hundratals miljoner på spel varje år och de svängningar som oundvikligen kommer med sportspel är enorma. Därför grundades Starlizard som ett sätt för Bloom att se till att han aldrig kan förlora för mycket även under ett förlorande år, vilket han ännu inte har haft enligt rapporter.

Starlizard verkar lägga enorma spel för många high roller klienter så väl som egnaspelhos de rika asiatiska spelbolagen som är villiga att ta deras spel. Medlemmarna i syndikatet delar på Tonys vinster men är skyldiga att fylla på saldot i händelse av en förlustperiod. Hittills verkar det som att ingen som var en del av Starlizard någonsin har klagat över att förlora några pengar, så det verkar som att Tonys verksamhet gårväldigt bra. Tony är även ägare till Brighton & Hove Albion FC, som just blivit uppflyttat till Engelska Premier League, så saker och ting kunde ju inte gå bättre för den berömda spelaren.

Comments are closed.