TRAV V4 – Så Fungerar & Spelar du Enkelt V4:an – (GUIDE)

Fakta om V4

Spelbolag: ATG
Lanseringsår: 2006
Segment: Bettingspel – trav och galopp
Antal lopp: 4
Spelmöjligheter: Enkelrader eller systemspel
Insats: 2 kronor per rad
Vinstutdelning: Vid 4 rätt
Speltid: Dagligen
Återbetalning: 75 %

NYA LISTAN – Bästa Travsidorna med Fasta Odds – (SPELARNAS VAL)

V4 går ut på att tippa in rätt vinnare i fyra lopp i trav eller galopp. Får ingen fyra rätt delas vinstpoolen istället mellan spelare med tre rätt. Spelet arrangeras som eget spel vid lunchtid samt vanligen även i samband med V5 och V64 på vardagar. På onsdagskvällar arrangeras V4 inom ramen för V86 och på lördagar inom V65 och V75.

1

Alltid fasta trav odds

Livstreama lopp från ditt konto

Trav & galopp från hela världen

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Betta på vinnaren av kuskligan

Höga odds för trav gamblers

Bra erbjudanden för nya spelare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Njut av fasta trav odds

Livestream tillgänglig

Lopp från hela världen

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Ett spelbolag med stil

Fasta trav odds till alla

Många spelformer

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Nytt lunchspel på hästar

Efter rekordåret 2005, som gav 1,3 miljarder till hästsporten och 7,7 miljarder till spelarna införde ATG en ny lunchsatsning i februari år 2006. Vd:n Remy Nilsson berättade i ett pressmeddelande att alltfler av bolagets kunder uppskattade att kunna göra något tillsammans på lunchen, som gav spänning, underhållning och gärna en liten vinst.

SPEL PÅ LUNCHEN – Så Spelar du LunchDubbeln (LD)

See also  ÅBYTRAVET: Besök Mölndals Travbana I Göteborg - (GUIDE)

Lunchsatsningen kallades V4 och med det fick spelarna möjlighet att se de kvicka loppen live hos något av 1700 ATG-ombud, på TV4 (med en liten fördröjning) eller på atg.se för dem med särskilt abonnemang. Spelkonceptet handlade, som namnet antyder, om att tippa rätt vinnare i fyra lopp. Spelet fick snabbt fäste bland kunderna och idag kan V4 spelas flera gånger om dagen.

2. Spela på V4

Du kan spela V4 varje dag, året om. Dels körs en lunchomgång i princip varje dag, med spelstopp klockan 12:20. Dessutom körs V4 i samband med andra ATG-spel, där spelstopp förläggs samtidigt som det aktuella spelet. V4 handlar om att spika rätt vinnare i fyra lopp och varje spelad rad kostar dig 2 kronor. Loppen körs på olika travbanor varje dag det kan vara på trav- och galoppbanor av alla storlekar i hela landet.

SPELTIPS – Så vinner du på V75 “Viktigaste Tipsen Avslöjas”

3. Så funkar det

V4 kan spelas hos något av ATG:s ombud, på nätet och på den tävlingsbana loppen körs på. Upp till femton hästar tävlar i varje lopp och du streckar för eller klickar på de ekipage du tror kommer att vinna. Spelar du på kupong räknar du ut antal rader och insats genom att:

SPELFORMEN – V3: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

  • Räkna hur många hästar du valt per avdelning.
  • Multiplicera dem med varandra, till exempel 4x5x3x1=60 rader.
  • Multiplicera radantalet med insatsen 2 kronor, till exempel 60×2=120 kronor.

Spelar du på ATG:s hemsida räknas din insats ut automatiskt. För att spela på nätet behöver du ett spelkonto hos ATG, vilket du enkelt skapar på hemsidan. Därefter kan du spela på samtliga spel hos ATG från din dator, mobil eller surfplatta.

See also  UMÅKERTRAVET: Besök Umeå ("Röbäck") Travbana - (GUIDE)

4. Harry Boy

Är du ny på spel på hästar? Ett roligt sätt att lära sig är att spela de första spelen med spikar utvalda enligt ett datorsystem. Då väljs dina tippade vinnarhästar ut enligt hur andra spelat samt med några ”skrällar” för att ditt spel ska bli mer unikt. Därefter kan du följa loppen med samma spänning som alla andra amatörer och proffs. Du kan även välja att fylla i några av ekipagen själv och sedan låta Harry fylla på med hästar i övriga lopp.

V86 TIPS – Hur vinner man på V86 – “Bästa Tipsen”

5. Strukna hästar

Strukna hästar är de hästar, som finns med i startlistan, men av någon anledning inte kommer till start. Skulle någon av de hästar du tippat på inte komma till start har du möjlighet att i förhand välja reservvinnare för ditt spel. Reserver fyller du antingen i på kupongen eller också låter du reserverna fyllas in enligt turordningen vid startlistan.

SPELFORMEN – PLATS: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

6. Vinn på V4

V4 ger tillbaka 75% av omsättningen för varje spel, medan resten delas ut till sporten, staten och till ATG. V4 delar ut vinst till de spelare, som lyckas tippa in alla fyra loppen rätt. Om ingen lyckas med detta delas vinstpotten istället mellan spelare med tre rätt. Det är dock väldigt ovanligt att ingen lyckas pricka in alla rätt.

Comments are closed.