TRAV V3 – Så Fungerar & Spelar du V3:an – (TIPSEN)

Fakta om V3

Spelbolag: ATG
Lanseringsår: 1994
Segment: Bettingspel – trav eller galopp
Antal lopp: 3
Spelmöjligheter: Enkelrader, systemspel eller satsa andelar (endast på tävlingsbanan)
Insats: 10 kronor per andel eller rad
Vinstutdelning: Vid 3 rätt
Speltid: Dagligen med spelstopp omkring 12:20, 15:00, 18:30 och 21:00
Återbetalning: 75 %

NYA LISTAN – Bästa Travsidorna med Fasta Odds – (SPELARNAS VAL)

V3 är ett spel, som fungerar olika beroende om du spelar direkt på banan eller om du spelar hos ombud eller online. Oavsett var du spelar är målet att tippa in vinnaren i tre olika lopp. På banan köper du så kallade andelar, som du satsar i första avdelningen och – om du lyckas tippa in vinnaren – tar du vinsten med dig till andra avdelningen där du åter fördelar andelarna.

Processen upprepas inför tredje loppet om du lyckas tippa vinnaren även i andra loppet. På nätet och hos ombud väljer du hästar för samtliga lopp innan spelet startar och vinner om du lyckas tippa rätt i alla lopp, alternativt i två eller ett lopp om ingen har fler rätt.

1

Alltid fasta trav odds

Livstreama lopp från ditt konto

Trav & galopp från hela världen

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Betta på vinnaren av kuskligan

Höga odds för trav gamblers

Bra erbjudanden för nya spelare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Njut av fasta trav odds

Livestream tillgänglig

Lopp från hela världen

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Spelet för banan

Den 12 juli 1994 hade V3 premiär – ett nygammalt koncept, som vilat sedan början av 60-talet. V3 gav spelarna på plats möjlighet att fördela sina andelar på ett lopp i taget. Till en början kunde V3 endast spelas på banorna för att ge publiken något extra – möjligheten att påverka sitt spel utifrån hur det utvecklade sig på banan.

SPELFORMEN – LUNCH DUBBELN: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

Idag kan V3 spelas både på banan, online och hos ATG:s ombud, men spelkonceptet för banan kvarstår. Spelar man utanför banan fungerar V3, liksom andra Vinnarspel, och man väljer ut hästar i rader och system innan spelets början.

SPELA – Populära Spelformer du kan Betta på (HELA LISTAN)

2. Spela på V3

V3 kan spelas i princip varje dag och, om man så vill, flera gånger om dagen. En typisk dag har V3 ett spel vid lunchtid, ett på eftermiddagen och två på kvällen. Loppen körs på travbanor i hela Sverige och vanligen införlivas V3 i andra V-spel, såsom V5, V86 och V75.

SPELFORMEN – V64: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

V3 är ett spel, som är utvecklat för att vara extra spännande att spela direkt på banan, men det går numera även att spela både på ATG:s hemsida och hos spelombud. I V3 köper du antingen så kallade andelar eller traditionella rader, vilka båda kostar 10 kronor styck.

3. Spel på banan

Om du är på plats på banan för att spela köper du valfritt antal andelar för 10 kronor styck och fördelar på vilka hästar du vill i första loppet. Tippar du in rätt vinnare går värdet av vinsten – som bestäms av oddsen – över till andra loppet och du fördelar dem på samma sätt. Lyckas du även tippa rätt vinnare i andra loppet går dina andelar vidare till det tredje loppet och proceduren upprepas.

See also  STEFAN MELANDER - Fakta om Kusken & Travtränaren ("Tarzan")

TIPSET – Så Vinner du mer på Trav (Effektiva & Vinnande Tips)

4. Spel online eller hos spelombud

Om du spelar på ATG:s hemsida eller hos ett ATG-ombud måste du tippa på samtliga tre lopp från början och du kan alltså inte påverka ditt spel mellan avdelningarna. Du kan välja att tippa på hur många hästar du vill i samtliga lopp och ju fler hästar du väljer, desto större system och högre insats får du.

SPELFORMEN – V65: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

Du får fram priset för ditt spel genom att multiplicera antalet valda hästar med varandra och därefter multiplicera produkten med radpriset 10 kronor. Har du exempelvis valt 2 hästar i första loppet, 3 i det andra och 3 i det tredje ser uträkningen ut såhär: 2x3x3=18 rader x10=180 kronor.

Om någon av hästarna du spelat på inte deltar i loppet går ”turhästen” in som ersättare på ditt spel. Turhästen är den häst, som flest spelare har tippat på i respektive lopp.

VIDEOKLIPPSköna Travklipp du INTE vill Missa

5. Vinn på V3

V3 delar ut 75% av spelets omsättning till spelarna, medan 16,25% går till sporten och 8,75% går till staten. Hur stora vinsterna blir bestäms av hur mycket spelarna satsat samt om favoriter vinner, vilket ger lägre utdelning (eftersom fler vinnare delar på potten) eller om oväntade hästar vinner, vilket ger högre utdelning.

SPELFORMEN – V4: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

V3 har inga jackpottar och därmed funkar det enligt följande:

  • Om inga andelar satsats på den vinnande hästen i tredje loppet delas vinsten mellan de spelare, som har andelar på vinnarna i de två första loppen.
  • Om inte heller några andelar finns på det vinnande ekipaget i andra loppet delas vinsten mellan andelarna i första loppet.
  • Om även andelar på vinnaren i första loppet saknas finns avbryts spelet och insatserna återbetalas till spelarna.
See also  COPIAD - Fakta om Travhästen - ("Stall Succé Elitloppsvinnare")

Comments are closed.