TRAV V65 – Så fungerar & Spelar du V65:an – (STEG FÖR STEG)

Fakta om V65

Spelbolag: ATG
Lanseringsår: 1974
Segment: Bettingspel – trav och galopp
Antal avdelningar: 6
Spelmöjligheter: Enkelrader eller systemspel
Insats: 1 krona per rad
Vinstutdelning: vid 5-6 rätt
Spelstopp: Vanligen kl. 19:00 eller 20:00 på vardagar och kl. 14:00 på helger
Återbetalning: 65 %

NYA LISTAN – Bästa Travsidorna med Fasta Odds – (SPELARNAS VAL)

V65 var ATG:s första spel på trav, som kom som en räddning för svensk hästsport och blev bolagets flaggskepp under nära två decennier. V65 spelas på sex lopp i trav eller galopp, som körs på travbanor i hela Sverige.

Spelet delar ut vinst vid 5-6 rätt, såvida man inte spelar V6, som endast delar ut vinst vid 6 rätt, men då med dubbelt belopp. Jackpotten fylls på när ingen spelare prickar in alla rätt eller när vinsterna understiger 20 kronor.

1

Alltid fasta trav odds

Livstreama lopp från ditt konto

Trav & galopp från hela världen

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Betta på vinnaren av kuskligan

Höga odds för trav gamblers

Bra erbjudanden för nya spelare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Njut av fasta trav odds

Livestream tillgänglig

Lopp från hela världen

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Ett spelbolag med stil

Fasta trav odds till alla

Många spelformer

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. ATG:s första spel

Den svenska trav- och galoppsporten befann sig i kris under 70-talets början, då folk hellre spelade på Stryktipset eller deltog i lotterier. En utredning av svenska staten ledde till att AB Trav och Galopp startade den 1 januari 1974. Bolaget grundades för att säkra den svenska hästsportens framtid och startades med Gert Lindberg i ledningen.

See also  SOLÄNGET: Besök Örnsköldsviks Travbana - (GUIDE)

V65 var det första spelet, som föddes ur det nya bolaget och den 18 augusti samma år kördes det första loppet på travbanan Solvalla. Svenskarna kunde lämna in sina V65-kuponger på Sveriges alla postkontor och loppen visades i SVT:s Tipsextra.

TRAVSPELAREN  – Hur man Vinner på Trav – “Tipsen du bör Följa”

Det tog inte lång tid innan svensk trav- och galoppsport var på stark frammarsch igen och under nära 20 år var V65 ATG:s viktigaste produkt med tävlingar som arrangerades varje lördag. Idag har spelet fått konkurrens av sina yngre syskon, men V65-tävlingar arrangeras fortfarande upp till fem gånger varje vecka på trav- och galoppbanor runtom i Sverige.

2. Spela på V65

Du kan spela på V65 flera dagar i veckan, ofta så mycket som fem dagar. Tävlingarna arrangeras på travbanor i hela landet, såsom Åby, Kalmar, Boden, Mantorp och Eskilstuna. Ibland arrangeras även V65 på galoppbanorna Täby, Jägersro och norska Övrevoll. V65 kan spelas vid aktuell tävlingsbana, på ATG:s hemsida eller hos ett ATG-ombud. Spelstopp för V65 är olika, beroende på veckodag. Vanligen är spelstopp klockan 19:00 eller 20:00 på vardagar och klockan 14:00 på helger.

SPELFORMEN – V64: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

3. Så funkar det

V65 spelas på sex olika lopp och det gäller att spika rätt vinnare i alla loppen. Insatsen ligger på 1 krona raden och utdelning ges till spelare med 5-6 rätt. Du har även möjlighet att spela en version, som kallas V6. Då vinner du endast om du får 6 rätt, men utdelningen blir då den dubbla.

See also  AXEVALLATRAVET: Besök Axevalla Travbana Skara/Skövde - (GUIDE)

SPELFORMEN – V5: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

  • Du streckar på kupongen eller klickar på de hästar på skärmen, som du tippar som vinnare.
  • Multiplicera därefter antalet hästar du valt per rad med varandra för att få fram din totala insats, exempelvis om du valt 4 hästar i första loppet, 5 i det andra och 2 i resten blir multiplikationen: 4x5x2x2x2x2=320 kronor.
  • Om någon av dina valda hästar inte deltar i loppet går reservhästarna in och ersätter strukna hästar i ditt spel. Reserver kan du välja själv genom att kryssa i dem på kupongen eller på spelskärmen. Gör du inget val för reserver bestäms de enligt turordningen, som du hittar vid startlistorna.

4. Harry

Är du nybörjare på hästsport eller känner för att låta datorn välja dina vinnarhästar? Då kan du välja att spela med Harry Boy eller Spik-Harry. Datorn väljer då ut rader åt dig, enligt ett system som bygger på hur andra spelare tippat samt en del, som väljer ut några hästar för att göra ditt spel unikt.

SPELFORMEN – V86: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

Du spelar Harry genom att välja spelform och insats. Därefter väljer Harry Boy ut dina hästar och sen är det bara för dig att hålla tummarna. Vill du välja några hästar själv och få hjälp med resten, låter du Spik-Harry fylla ut kupongen när du gjort dina val.

5. Vinn på V65

V65:s omsättning varierar från dag till dag beroende på hur mycket folk satsar i spelet. Lördagen är den veckodag som har högst omsättning. Prispoolen delas upp lika mellan vinnare med 5 och 6 rätt. Vinnare, som tippat in 6 rätt med V6, vinner dubbelt belopp.

See also  BULWARK - Fakta om Travhästen - ("Ville Knappt Köpa Honom")

SPELFORMEN – V75: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

Om ingen spelare lyckas tippa in alla rätt går pengarna till en jackpot, som går vidare till motsvarande V65-tävling nästkommande vecka. Jackpotten fylls också på med vinster, som understiger 20 kronor, vilket händer om väldigt många spelare lyckas få 5 rätt.

Comments are closed.