TRAV V86 – Så Fungerar & Spelar du V86 – (GUIDE)

Fakta om V86

Spelbolag: ATG
Lanseringsår: 2011
Segment: Bettingspel – trav
Antal lopp: 8
Spelmöjligheter: Enkelrader eller systemspel
Insats: 0,25 kronor per rad
Vinstutdelning: vid 6-8 rätt
Speltid: Onsdagar kl. 20:30 vid Onsdag Xpress eller kl. 19:20 under sommaren
Återbetalning: 65 %

NYA LISTAN – Bästa Travsidorna med Fasta Odds – (SPELARNAS VAL)

V86 är ATG:s bidrag för spel på trav på onsdagar. Det körs oftast på Solvalla, Åby, Jägersro eller Bergsåker och går ut på att tippa rätt vinnare i åtta lopp. Omsättningen uppgår till cirka 18-20 miljoner i veckan, varav 65 % går tillbaka till spelarna.

1

Alltid fasta trav odds

Livstreama lopp från ditt konto

Trav & galopp från hela världen

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Betta på vinnaren av kuskligan

Höga odds för trav gamblers

Bra erbjudanden för nya spelare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Njut av fasta trav odds

Livestream tillgänglig

Lopp från hela världen

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Ett spelbolag med stil

Fasta trav odds till alla

Många spelformer

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. ATG:s nya onsdagsspel

V86 gick av stapeln för första gången på Solvalla den 30 november år 2011. Spelet kom in som en gäst och ersättare för V64 under tio veckor, där radpriset var den stora nyheten.

SPELFORMEN – DAGENS DUBBEL: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

Istället för 1 krona per rad kostade en rad 25 öre att spela, vilket gjorde att man kunde spela 400 rader för en hundralapp. V86 visade sig snabbt vara en spelform som många spelare uppskattade och det permanentades därför som ATG:s onsdagsspel.

See also  TRAV Tvilling - Så Fungerar & Spelar du Tvilling på Travlopp

2. Spela på V86

V86-lopp körs på onsdagar. Större delen av året är det Onsdag Xpress som gäller, vilket delar in tävlingarna på två banor per vecka. Solvalla deltar varje vecka och resten av tävlingarna körs antingen på Åby, Jägersro eller Bergsåker.

SPELFORMEN – PLATS: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

V86-tävlingarna startar 20:30 när Onsdag Xpress körs. Under sommaren har Onsdag Xpress paus. Då startar tävlingarna istället klockan 19:20 och körs endast på en bana.

3. Så funkar det

Pris per rad är 25 öre och spelet ger utdelning för sex, sju och åtta rätt. Du kan spela V86 vid den aktuella travbanan, på nätet eller hos ett av ATG:s 2000 ombud. Varje V86-omgång består av åtta lopp och det gäller att tippa in rätt vinnare i loppen.

SPELFORMEN – V65: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

  • Strecka på kupongen eller klicka på den eller de hästar du tror kommer att vinna i respektive lopp. De hästar du väljer kallas för spikar. Tippar du på nätet får du automatiskt fram priset för spelet. På kupongen räknar du ut priset för ditt spel genom att:
  • Multiplicera antalet spikar från varje rad med varandra för att få fram antal rader, har du exempelvis tippat på 2 hästar i varje lopp blir uträkningen: 2x2x2x2x2x2x2x2=256 rader.
  • Multiplicera radantalet med radpriset 0,25 kronor, så får du fram din insats, alltså 256×0,25=64 kronor.

4. Reducerade system

Eftersom det kan vara svårt att tippa in rätt vinnare i åtta lopp väljer många spelare att spika flera hästar per lopp för att öka sina vinstchanser. Detta skapar ett matematiskt system, där alla kombinationer ingår, vilket kan bli ganska dyrt om man spelar på många hästar i flera av loppen.

See also  DANNEROTRAVET - Besök Kramfors Travbana - (GUIDE)

V75 TIPSET – Hur man Vinner på V75 – (Tipsen som Avslöjar en Vinnare)

Men det finns möjlighet att skapa ett reducerat system, som gör att du kan spela endast på de rader du tycker är värda att spela på. Med ett reducerat system kan du exempelvis välja bort kombinationer du ser som mindre troliga eller kombinationer med många favorittippade hästar, vilket ger lägre utdelning.

För att spela reducerade system använder du dig av en av många olika programvaror, som finns att ladda ned på nätet. ATG erbjuder en kurs i åtta avsnitt hur man lämnar i ett reducerat system med den vanligaste programvaran ”Jokersystemet”. Många storvinster på travet har vunnits genom reducerade system, så det kan vara värt att lära sig om man spelar regelbundet.

5. Reserver

Om någon av dina spikade hästar inte kan delta i tävlingen kallas det en struken häst. Detta händer förstås emellanåt och då får du automatiskt in en reservhäst för spelet. Antingen väljer du dina reservhästar själv på kupongen eller också får du in dem enligt den turordning, som finns i anslutning till startlistorna.

SPELFORMEN – V75: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

6. Vinn på V86

V86 omsätter omkring 18-20 miljoner i veckan, varav 65 % betalas tillbaka till spelarna. Du behöver minst 6 rätt för att vinna på V86 och vinsterna fördelas mellan spelare med:

  • 8 rätt, som får 40 % av pengarna.
  • 7 rätt, som får 20 % av pengarna.
  • 6 rätt, som får 40 % av pengarna.

Skulle många vinnare få 6 eller 7 rätt och utdelningen hamnar på under 15 kronor per person hamnar de pengarna istället i en jackpot, som följer med till nästa veckas V86. Detsamma gäller när ingen spelare lyckas pricka in 8 rätt.

See also  TRAVTRÄNARE Svante Båth - Fakta om Travtränaren "E3-Kungen"

V86 VINNAREN – Hur man Vinner på V86 (Så Exploderas Dina Chanser)

Konstellationen 8 lopp med 8-15 hästar per lopp kräver stora kunskaper för att pricka in alla rätt på V86. Några tips från experterna är därför att:

  • Läsa på ordentligt inför loppen.
  • Gå ihop flera stycken och spela (för att kunna välja fler spikar per lopp).
  • Spela med reducerade system.
  • Satsa särskilt på hästar du tror på, men som inte är favorittippade.

Comments are closed.