TRAV Plats – Så Fungerar & Spelar du Platsspel på Hästar – (GUIDE)

Fakta om Plats

Spelbolag: ATG
Lanseringsår: 1923
Segment: Bettingspel – trav
Antal lopp: 1
Insats: 5-5000 kronor per spel
Speltid: Alla lopp
Återbetalning: 80 %

NYA LISTAN – Bästa Travsidorna med Fasta Odds – (SPELARNAS VAL)

Plats är ett odds-spel från ATG, som handlar om att tippa in någon av de tre första hästarna i ett lopp. Plats kan spelas på alla lopp i ATG:s tävlingskalender med en minsta insats på 5 kronor. Tippar du in rätt häst vinner du oddset gånger din insats. Plats kan också spelas, som Raket. Då spelar du på upp till sju lopp efter varandra och tar med dig din vinst som insats i följande lopp.

1

Alltid fasta trav odds

Livstreama lopp från ditt konto

Trav & galopp från hela världen

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Betta på vinnaren av kuskligan

Höga odds för trav gamblers

Bra erbjudanden för nya spelare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Njut av fasta trav odds

Livestream tillgänglig

Lopp från hela världen

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Ett spelbolag med stil

Fasta trav odds till alla

Många spelformer

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Betting sedan 1923

Bredvid Vinnare är Plats det spel, som funnits längst i Sverige när det handlar om hästsport. År 1923 upphävdes totalisatorförbudet, som förbjudit spel på hästar under 25 år. Jägersro var först ut med att öppna för spel på hästar och premiärloppet sprangs den 15 juli på Jägersro.

TIPSET – Så vinner du på V75 (Experten Avslöjar sina 10 Bästa Tips)

See also  MANTORPSTRAVET - Besök Mantorps Travbana - (GUIDE)

Totalisatorspelen omsatte 1,5 miljoner kronor samma år. När ATG bildades 1974 införlivades Plats i bolagets spelutbud och idag går det att spela på alla trav- och galopptävlingar, som finns med i ATG:s kalender.

2. Spela på Plats

Plats kan spelas på flera tusen lopp varje år, på travbanor runtom i hela landet. Konceptet är att tippa in den häst, som kommer 1:a, 2:a eller 3:a i loppet och insatsen ligger på mellan 5 och 5000 kronor. Plats går att spela från din dator, mobil eller surfplatta via ATG:s hemsida eller hos bolagets ombud. Du väljer numret för hästen du tror kommer att vinna på skärmen eller på kupongen och fyller i insats.

SPELFORMEN – V5: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

3. V&P

V&P är ett kombinationsspel på ATG:s spel Vinnare (som går ut på att tippa in 1:an i loppet) och Plats, vilket i praktiken innebär att du spelar två spel på samma häst. På den fysiska kupongen, som du hittar hos ATG:s ombud, hittar du alla tre spelen på samma kupong. På nätet har V&P en egen avdelning. Om din tippade häst kommer 1:a innebär det en vinst på båda spelen, medan om den kommer 2:a eller 3:a innebär det endast vinst på Plats.

V86 TIPS – Hur vinner man på V86 – “Enkla Tipsen för att Lyckas”

4. Spela Raket

Raket gjorde entré 1994 och gav spelarna möjlighet att spela flera Plats (och/eller Vinnare) på flera lopp, som springs efter varandra. Du kan spela Raket på upp till sju lopp och för varje lopp du lyckas tippa in rätt häst går din vinstsumma över som en insats till nästkommande lopp. Du får välja en häst per lopp och det ger dig möjlighet att successivt bygga upp en hög vinstsumma på en liten insats.

See also  ROBERT BERGH - Fakta om Travkusken & Travtränaren - ("Robban")

SPELFORMEN – V64: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

5. Vinn på Plats

På Plats vinner du genom att din tippade häst kommer 1:a, 2:a eller 3:a. Återbetalningen på Plats är 80 %, medan resterande belopp går till hästsporten, staten och ATG. Du beräknar din vinst genom att gånga sin insats med oddsen för din häst. Om du har spelat en insats på 50 kronor och oddsen på hästen är 3,70 får du fram vinstbeloppet genom att beräkna: 50×3,70=185 kronor.

SPELFORMEN – V4: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

6. Vinn på Raket

Raketvinster beräknas på samma sätt, men vinsten är inte din förrän du tippat samtliga lopp rätt. Har du till exempel spelat en raket på fyra lopp med en insats på 50 kronor funkar det enligt följande:

  • Du vinner lopp 1, som har ett odds på 2,30, vilket ger vinsten 50×2,30=115 kronor.
  • Du tar med dig 115 kronor som insats och tippar rätt i lopp 2, som har ett odds på 1,50. Det ger vinsten 115×1,50=172,50 kronor.
  • Du tar med dig 172,50 kronor som insats och tippar rätt i lopp 3, som har ett odds på 3,10. Vinsten blir 172,50×3,10=534,75 kronor.

SPELFORMEN – V65: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

Du tar med dig 534,75 kronor som insats och tippar rätt i lopp 4, som har ett odds på 2,10. Din totala vinst för raketen blir 534,75×2,10=1122,975 kronor.

Comments are closed.