TRAV Vinnare – Så Fungerar & Spelar du Vinnarspel på Hästar

Fakta om Vinnare (Vinnarspel)

Spelbolag: ATG
Lanseringsår: 1923
Segment: Bettingspel – trav
Antal lopp: 1
Insats: 5-5000 kronor per spel
Speltid: Alla lopp
Återbetalning: 80 %

NYA LISTAN – Bästa Travsidorna med Fasta Odds – (SPELARNAS VAL)

Vinnare är ett av ATG:s odds-spel, som går ut på att tippa vinnaren i ett valfritt lopp. Detta kan spelas på samtliga lopp i ATG:s spelutbud och du får satsa en valfri summa mellan 5 och 5000 kronor. Om du lyckas tippa in rätt häst som Vinnare erhåller du det gällande oddset multiplicerat med din insats.

Spelar du Vinnare hos ombud finns även spelet Plats och V&P på kupongen. Det går även att spela Vinnare, som Raket, där du spelar på flera lopp efter varandra.

1

Alltid fasta trav odds

Livstreama lopp från ditt konto

Trav & galopp från hela världen

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Betta på vinnaren av kuskligan

Höga odds för trav gamblers

Bra erbjudanden för nya spelare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Njut av fasta trav odds

Livestream tillgänglig

Lopp från hela världen

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Ett spelbolag med stil

Fasta trav odds till alla

Många spelformer

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Sveriges äldsta spel på hästar

Vinnare är tillsammans med Plats det äldsta spelet på hästar, som finns i Sverige. Den 4 maj år 1923 blev det återigen tillåtet att spela på hästar, efter att ha varit förbjudet under det så kallade totalisatorförbudet sedan 1898. Den 15 juli samma år hade tävlingar med betting åter premiär på Jägersro och året skulle innefatta 95 tävlingsdagar, vilka totalt omsatte 1,5 miljoner kronor.

See also  ERIK BERGLÖF - Fakta om Travkusken - ("Copiad Tränaren")

SPELFORMEN – V86: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

Totalisatorspelen har genom åren haft en stor ekonomisk betydelse för den svenska trav- och galoppsporten och hästuppfödningen. ATG bildades på uppdrag av regeringen år 1974 för att säkra sportens framtid genom att verka för ett ökat intresse för sporten. Vinnare togs då upp i bolagets utbud och kan än idag spelas på samtliga lopp i ATG:s kalendarium, som arrangeras på trav- och galoppbanor i Sverige och övriga Norden.

2. Spela på Vinnare

Du kan spela Vinnare på alla lopp inom ATG:s utbud, oavsett inom vilket spel de tävlar. Detta ger flera tusen lopp att spela på varje år. Spelet går helt enkelt ut på att tippa in vinnaren i loppet. Du kan spela Vinnare på ATG:s hemsida, på mobilen eller surfplattan eller hos ett spelombud. Det är bara att klicka på numret för din tippade häst eller kryssa för den på kupongen. Du väljer själv din insats inom spannet 5 och 5000 kronor.

TIPSET – Hur man Vinner mer på V75 (Steg för Steg för att Vinna)

3. V&P

Spelar du Vinnare hos ett ombud hittar du spelet på en kupong, som ger möjlighet till spel på Vinnare, Plats (där det gäller att tippa in 1:an, 2:an eller 3:an i loppet) eller V&P. Det sistnämnda innebär ett kombinationsspel på Vinnare och Plats, där du spelar två spel på en och samma häst. Spelar du på ATG:s hemsida har V&P en egen sektion. Sätter du vinnaren, betyder det att du vunnit båda spelen. Kommer hästen 2:a eller 3:a vinner du på Plats-spelet.

See also  ALGOT SCOTT - Fakta om Travkusken - ("Flitig Våghals")

SPELFORMEN – V75: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

4. Spela Raket

Sedan 1994 kan du spela Raket, vilket innebär att du kan spela Vinnare (och/eller Plats) på upp till sju lopp efter varandra. Detta gör att du gradvis kan bygga upp en ganska hög vinst från en relativt liten insats. Ditt mål är att tippa in vinnaren i samtliga lopp du valt och på så sätt ta dig igenom raketen (du får endast välja en häst per lopp). För varje lopp där du tippat in rätt vinnare går vinsten över som en insats i följande lopp.

SPELFORMEN – TVILLING: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

5. Vinn på Vinnare

Du vinner förstås genom att tippa in den rätta vinnaren i det aktuella loppet. Vinnare har en återbetalningsgrad på 80 %, vilket innebär att av varje hundralapp, som spelet omsätter, går 80 kronor tillbaka till spelarna i form av vinster. Resten av pengarna fördelas mellan hästsporten, staten och ATG.

EXPERT ARTIKEL – Hur man Vinner på Trav – “Vad du måste göra”

Ditt vinstbelopp får du fram genom att multiplicera din spelade insats med oddset för den vinnande hästen. Har du till exempel lagt en insats på 100 kronor och oddsen för vinnarhästen är 4,50 vinner du 100×4,50=450 kronor.

6. Vinn på Raket

Har du spelat Vinnare på flera lopp – en Raket – funkar det på samma sätt som ovan, men istället för att du kammar hem vinsten från första loppet går vinstbeloppet vidare, som en insats i nästa lopp. Tippar du även rätt vinnare i nästa lopp har du alltså vunnit insatsen 450 kronor multiplicerat med oddsen för vinnaren i detta lopp. Och så fortsätter det tills att alla lopp är klara.

See also  ATG Granskad: Spelbolag för Travspel - ("Trav, Betting, Casino")

SPELFORMEN – TRIO: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

Comments are closed.