TRAV Lunch Dubbeln – Så Fungerar & Så Spelar du Enkelt LD

Fakta om Lunch Dubbel

Spelbolag: ATG
Lanseringsår: 2005
Segment: Bettingspel – trav och galopp
Antal lopp: 2
Spelmöjligheter: Enkelrader eller systemspel
Insats: Minst 5 kronor
Vinstutdelning: Vid 2 rätt.
Speltid: Varje dag, spelstopp cirka 12:30 på vardagar och 13:00 på helger
Återbetalning: 75 %

NYA LISTAN – Bästa Travsidorna med Fasta Odds – (SPELARNAS VAL)

I Lunch Dubbel spelar man på två lopp, som valts ut av ATG, inom ramen för något av deras V-spel. Det går ut på att tippa rätt vinnare i båda avdelningar. Minimuminsatsen per rad är 5 kronor och det går bra att satsa på en eller flera hästar i varje lopp. Man vinner genom att tippa in rätt vinnare i båda loppen och vinstens storlek bestäms av spelets omsättning, din insats och odds för den vinnande kombinationen.

1

Alltid fasta trav odds

Livstreama lopp från ditt konto

Trav & galopp från hela världen

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Betta på vinnaren av kuskligan

Höga odds för trav gamblers

Bra erbjudanden för nya spelare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Njut av fasta trav odds

Livestream tillgänglig

Lopp från hela världen

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Ett spelbolag med stil

Fasta trav odds till alla

Många spelformer

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Dagens Dubbels motsvarighet vid lunchtid

År 2004 omsatte Dagens Dubbel hos ATG ensamt nästan 2 miljarder kronor. Året därpå fyllde Dagens Dubbel 18 år och fick dessutom ett yngre syskon – Lunch Dubbel. Dagens Dubbel var traditionellt ett kvällsspel och Lunch Dubbel blev med start den 17 maj år 2005 dess motsvarighet vid lunchtid. Idag är Lunch Dubbel ett kärt nöje för många svenskar och spelet omsätter över 1 miljon kronor flera av veckans dagar.

See also  JAN-OLOV PERSSON - Fakta Travkusken - ("Kallblodskungen")

SPELTIPS – Tipsen för att Vinna på V75 (Experten Avslöjar sina Tips)

2. Spela på Lunch Dubbel

Konceptet för Lunch Dubbel är detsamma som för Dagens Dubbel. Det kan spelas varje dag på året och utgörs av två lopp, som springs inom några av ATG:s V-spel, vanligen V5 eller V75.

SPELFORMEN – PLATS: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

Lunch Dubbel startar normalt klockan 12:40 och kan spelas på trav- eller galoppbanan, hos ett av ATG:s spelombud, på bolagets hemsida eller med deras app, som kan laddas ner till din mobiltelefon. Känner du för att spela Lunch Dubbel, men inte själv välja ut dina hästar, går det bra att låta Harry Boy skapa ett spel åt dig.

3. Så funkar det

Konceptet för Lunch Dubbel är exakt detsamma, som i Dagens Dubbel:

SPELFORMEN – VINNARE: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

  • Det går ut på att hitta rätt vinnare i två lopp, som valts ut av ATG.
  • Minsta insats per rad ligger på 5 kronor (en rad=en vald vinnare per lopp).
  • Du kan betta på hur många hästar du vill i båda loppen – allt från en till alla hästar är tillåtet. Ju fler hästar du väljer, desto större system och högre insats får du.

Du räknar ut antal rader genom att multiplicera antalet valda hästar i lopp 1 med antalet valda hästar i lopp 2. Du räknar ut din totala insats genom att multiplicera det totala radantalet med din radinsats. Säg till exempel att du kryssat för 2 möjliga vinnare i första loppet och 4 i det andra.

See also  Onsdagspelaren: Hur man vinner på V86 (Tips)

SPELFORMEN – V3: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

Din radinsats har du satt till 20 kronor. Du får därmed fram din totala insats genom uträkningen: 2x4x20=160 kronor. Om en häst du valt blir struken återbetalas den del av din insats, som fanns satsade i kombinationer med den hästen.

4. Vinn på Lunch Dubbel

Av omsättningen på Lunch Dubbel går 75 % tillbaka till spelarna i form av vinster. Hur mycket spelet omsätter per omgång är mycket beroende av var loppen körs, varav tävlingar på stora travbanor såsom Jägersro, Solvalla och liknande ofta genererar omsättningar på över miljonen. Tävlingar på mindre banor omsätter i regel över 500 000 kronor.

SPELFORMEN – V4: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

För att vinna på Dagens Dubbel gäller det att tippa rätt vinnare i båda loppen och storleken på vinsten beror dels på hur stor din insats är och dels hur högt oddset är för den vinnande kombinationen. Oddsen i sin tur bestäms av hur spelarna satsat i spelet, där favorithästar ger ett lägre odds och mindre populära hästar ger högre odds.

Har du en insats på 10 kronor per rad och ett odds på 34,50 för den vinnande kombinationen blir din vinst 10×34,50=345 kronor. Oddsen kan förändras fram till spelstopp och det är det slutliga oddset, som gäller för ditt spel.

Comments are closed.