Harry Boy

Harry Boy känner nog de flesta till. Både som Travsportens maskot och som ett spelsystem hos ATG. Harry boy kom till för att marknadsföra v75 vilket var ett väldigt smart drag. Eftersom att denna härligt charmerande animerade häst faller många i smaken, allra helst hos barn. Han är lätt att komma ihåg och många barn fick Harry boy som en ny idol, kläder i form av t-shirt och sweatshirts såldes och bars av många både av de yngre och äldre. Det kan man kalla en bra marknadsföring.

 

Sanningen om vem Harry Boy
egentligen är

Harry boy har vunnit ihop över 10 miljarder kronor sedan 1993 och fortsätter att dra hem stora summor. Det är ett mycket populärt spelsystem, detta smarta system går till på det sätt att datasystemet som Harry boy egentligen är har den förmågan att känna av hur det svenska folket spelar och efter dessa fakta så skapar datasystemet ihop ett speciellt v75 system. Att detta system är populärt bland de travspels intresserade behöver nog inte ha någon större presentation för det känner nog det flesta till vid det här laget. ATG säger själva att det blir som mest populärt under jackpotomgångarna.

 

Lätt att spela

Att spela på Harry boy är riktigt enkelt. Vem som helst klarar det. Det enda du behöver göra är att bege dig till närmaste ATG ombud och be om att få en Harry Boy, sen får du tala om hur mycket pengar du vill satsa.  Man kan använda sig av en Harry boy inom flera olika spel.

De spel som Harry boys utbud har är:

– V75, V64, V65, V5 och V4
– Dagens Dubbel och Lunch Dubbel
– Trio, Tvilling och Komb

Harry på nätet och på travbanan

Man kan även välja att spela med Harry Boy ute på internet, ja du läste helt rätt. Har du inte möjlighet att ta dig ner till någon av de ATG ombud som finns så kan du enkelt och snabbt gå ut på internet och spela där. Det är lika enkelt att spela över nätet som ner hos ombuden. Gå bara in på ATG´s hemsida och klicka på Harry. Sen följer du bara instruktionerna och sedan är det klart. Självklart så kan man även spela på Harry då man är på travbanan, säg bara till om en Harry i luckan så ordnar sig resten.

 

Vinstrekord med Harry

En lycklig spelare under 2004 lyckades spela hem över 4,5 miljoner kronor. Insatsen som han spelade för var 480 kronor. Ingen dålig vinst. V75´s Harry boy har gett flera stora utdelningar, de allra största genom tiderna är dock den ovan med en vinst på sammanlagt 4 622 576 kronor samt år 2003 då vinsten gick till en lycklig spelare i Rättvik som i augusti tog hem en vinstsumma på sammanlagt 4 464 958 kronor.

 

Spela Harry på olika sätt

Det finns tre olika sätt som man kan spela en Harry Boy på inom V75, V64 samt V65 med kupong. Du kan välja att kryssa i endast spel och insats eller så kan du välja ut en eller flera hästar helt själv samt så kan du kryssa för (Ö) på kupongen om du vill öppna upp så att Harry kan fylla på med hästar i dessa lopp.