TRAV Tvilling – Så Fungerar & Spelar du Tvilling på Travlopp

Fakta om Tvilling

Spelbolag: ATG
Lanseringsår: 2004
Segment: Bettingspel – trav
Antal lopp: 1
Spelmöjligheter: Enkelrader eller systemspel
Insats: 5-1000 kronor per kombination
Vinstutdelning: vid 2 rätt
Speltid: Flera gånger om dagen
Återbetalning: 80 %

NYA LISTAN – Bästa Travsidorna med Fasta Odds – (SPELARNAS VAL)

Tvilling är ett spel på travet, som går ut på att hitta hästarna, som placerar sig som topp 2 i loppet (oavsett ordning). Tvilling går att spela på de flesta av ATG:s travlopp, både i Sverige och utomlands med en lägsta insats på 5 kronor och en högsta insats på 1000 kronor per kombination.

Du kan spela en rak tvilling med endast två hästar eller välja flera möjliga kombinationer och du kan även reducera antalet kombinationer genom att välja en utgångshäst. Vinner du ditt spel får du ut din insats för kombinationen multiplicerat med oddset.

1

Alltid fasta trav odds

Livstreama lopp från ditt konto

Trav & galopp från hela världen

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Betta på vinnaren av kuskligan

Höga odds för trav gamblers

Bra erbjudanden för nya spelare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Njut av fasta trav odds

Livestream tillgänglig

Lopp från hela världen

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Ett spelbolag med stil

Fasta trav odds till alla

Många spelformer

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Historia

Tvilling hade premiär den 28 januari 2004 inom ramen för ett V65-lopp på Solvalla. Det kom vid en tid där konkurrensen med de utlandsbaserade bolagen hårdnade. Inledningsspelet genererade en omsättning på måttliga 198 298 kronor, medan Vinnare- och Plats-spelen tappade i omsättning samma dag.

See also  SVENSKT TRAVDERBY: Fyraåriga Varmblod - (Betta, Satsa, Spela)

SPELFORMEN – TRIO: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

De följande åren skulle Tvilling dock bli mer och mer populärt och i januari 2009 blev det möjligt att spela Tvilling på varje lopp på samtliga travbanor. Den 12 oktober år 2015 introducerade ATG möjligheten att spela bland annat Tvilling som Virtuell Racing, det vill säga att spela på fiktiva lopp.

2. Spela på Tvilling

Tvilling går ut på att tippa in de två hästarna som kommer etta och tvåa i ett travlopp, oavsett ordning. Det går att spela Tvilling på de flesta ATG-travlopp i både Sverige och utomlands, vilket ger ett stort utbud med möjligheter att välja tävlingar utifrån odds och kunskapsnivå.

TRAVSPELAREN BERÄTTAR – Hur man Vinner på Trav – (EXPERT TIPS)

3. Så funkar det

Tvilling kan spelas antingen hos ditt lokala ATG-ombud, på banan eller på nätet. Reglerna följer nedan:

SPELFORMEN – PLATS: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

  • Du väljer själv om du vill spela en rak Tvilling, det vill säga att du endast tippar på två hästar eller om du vill skapa ett systemspel med flera möjliga hästar som 1:a och 2:a.
  • Insatsen ställer du in till 5-1000 kronor för varje kombination.
  • Antal kombinationer beräknas utifrån hur många sätt du kan vinna på, det vill säga om du spelar på 4 hästar kan du vinna på 6 olika sätt, vilket ger en insats på 6×10=60 kronor om du satt en insats på 10 kronor.
  • Du kan reducera ditt systemspel genom att välja en utgångshäst – U-häst – det vill säga att du spikar en häst, som alltid står som en av topp 2-hästarna på ditt spel. Kombinationerna blir därmed färre och insatsen lägre. Har du valt en U-häst och fyra andra hästar blir vinstmöjligheterna 4 till antalet och insatsen 4×10=40 kronor om du valt insatsen 10 kronor.
See also  VAGGERYDSTRAVET - Besök Vaggeryd Travbana - (GUIDE)

SPELFORMEN – VINNARE: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

Skulle en av hästarna du valt inte komma till start får du tillbaka de pengar du satsat i kombinationer den hästen ingår i.

4. Virtuell Racing

År 2015 introducerades virtuell racing på ATG online, där man bland annat kan spela Tvilling på dator, mobil eller surfplatta. Där har respektive häst ett fast odds och resultaten bestäms av slumpen.

Det virtuella spelet kan spelas dygnet runt där ett lopp startar var tredje minut (vartannat på trav och vartannat på galopp). Spelet är animerat och består av åtta hästar med kuskar eller ryttare med påhittade namn. Återbetalningen för dessa spel ligger på 80 %.

TRAVEXPERTEN – Så vinner man på V75 – “Mina 10+ Bästa Tips”

5. Vinn på Tvilling

Om du tippat in de rätta två hästarna i loppet vinner du din insats för kombinationen multiplicerat med oddset. Hur högt oddset blir avgörs av hästarnas popularitet, där favoriterna ger ett lägre odds än skrällarna. 75 % av omsättningen på Tvilling betalas tillbaka till spelarna i form av vinster, medan resterande belopp betalas till hästsporten, ATG och en skatt till staten.

Comments are closed.