TRAV V64 – Så fungerar & Spelar du V64 – (STEG FÖR STEG)

Fakta om V64

Spelbolag: ATG
Lanseringsår: 1999
Segment: Bettingspel – trav
Antal lopp: 6
Spelmöjligheter: Enkelrader eller systemspel
Insats: 1 krona per rad
Vinstutdelning: vid 4-6 rätt
Speldag: måndag, tisdag, torsdag, fredag och söndag
Återbetalning: 65 %

NYA LISTAN – Bästa Travsidorna med Fasta Odds – (SPELARNAS VAL)

V64 går ut på att tippa rätt vinnare i 6 lopp på travet och delar ut vinster vid minst 4 rätt. Spelaren kan även välja att bara få ut vinst vid 6 rätt och då blir vinsten 2,5 gånger så stor. V64 körs på travbanor i hela Sverige och kan spelas flera dagar i veckan.

1

Alltid fasta trav odds

Livstreama lopp från ditt konto

Trav & galopp från hela världen

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Betta på vinnaren av kuskligan

Höga odds för trav gamblers

Bra erbjudanden för nya spelare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Njut av fasta trav odds

Livestream tillgänglig

Lopp från hela världen

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Ett spelbolag med stil

Fasta trav odds till alla

Många spelformer

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Korsning mellan V54 & V75

V64 hade premiär på travbanan Solvalla den 3 mars år 1999. Det startade som en hybrid mellan det gamla V54, som det ersatte, och V75. Av V54-spelarna hade 70 % varit missnöjda med radpriset och spelet blev därför billigare än för föregångaren och sjönk från 2 kronor till 1 krona raden, alternativt 50 öre för ett halvradspris.

SPELFORMEN – V5: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

See also  HALMSTADSTRAVET: Besök Halmstads Travbana - (GUIDE)

Spelbolaget ATG storsatsade på tv-publiken och att spelet introducerades för att locka nya spelare, som kunde bidra till hästsporten, var ingen hemlighet. V64 siades redan innan första tävlingen som en framgångssaga av tidningarna. V64 uppskattades mycket riktigt av många trav spelare.

Det har dock hunnit med sina upp- och nedgångar genom åren och under en period år 2011 ersattes det av V86 på onsdagar. När ATG bestämde sig för att låta V86 stanna infördes V64 istället på söndagar, vilket gjorde många spelare glada.

SPELFORMEN – V3: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

Idag kan V64 spelas fem dagar per vecka. Nytt från februari 2016 är V64 med Grand Slam, som garanterar en ensam vinnare med 6 rätt 10 miljoner kronor.

2. Spela på V64

V64-tävlingar körs på måndag, tisdag, torsdag, fredag och söndag varje vecka på travbanor runtom i Sverige och även de norska travbanorna Övrevoll och Jarlsberg står ibland som värd för V64-loppen. Grundidén med spelet är att tippa rätt vinnare i sex lopp och vinstpengar delas ut till spelare, som tippat minst 4 rätt.

V86 VINNAREN – Vinn på V86 – (Så Exploderas Dina Chanser)

För att spela kan du lämna in en fysisk spelkupong hos ett ATG-ombud eller på travbanan där loppen körs. Du kan också skapa ett konto på ATG:s hemsida och fylla i en elektronisk spelkupong.

3. Så funkar det

Spelkonceptet låter dig tippa från en till alla hästar i loppen som vinnare. Ditt spelsystem blir större ju fler hästar du spikar, vilket också ger en högre insats.

  • Varje vald häst per lopp kostar dig 1 krona.
  • Du multiplicerar antalet valda hästar per rad med varandra för att få fram din totala insats.
  • Det är möjligt att spela V6, vilket endast betalar ut vinst om du tippar in alla rätt, men då ger 2,5 gånger utdelningen.
  • För att reducera din insats för systemet kan du använda ett verktyg för reducerade system, exempelvis Jokersystemet, som kan laddas ner till din dator.
  • Du kan använda Harry Boy eller Spik-Harry för att låta datorn välja ut hästar.
  • Spikade hästar, som inte kommer till start ersätts av reservhästar. Du kan välja reserver själv eller låta turordningen vid programraden utgöra dina reserver. Denna turordning grundar sig på hur hästarna sprungit i sina fem senaste lopp.
See also  120 Miljoners Jackpot: Strul, Dugg & Mycket Folk - (Eskilstuna)

4. Grand Slam

Den 7 februari 2016 infördes V64 med Grand Slam på söndagar, ett format som ska krydda spelet för de mest kunniga spelarna på travet. Målet med spelet är att välja ut riktigt jämna och svårtippade V64-lopp.

TIPSET – Hur Man Vinner på Trav – (10 Viktigaste & Vinnande Tipsen)

Grand Slam garanterar en ensam vinnare med 6 rätt hela 10 miljoner kronor. Loppen livesänds i TV12 mellan klockan 16:00 och 18:00 och har fokus på V64, galopp med Super Trio och ett internationellt lopp.

5. Vinn på V64

Vinner på V64 gör de spelare, som tippat in 4-6 rätt på sin kupong (såvida man inte spelar V6, då endast 6 rätt ger utdelning). V64:s vinstpool delar ut vinst enligt följande:

SPELFORMEN – V4: Så Spelar du & Så Fungerar det – (VINNARGUIDE)

  • 4 rätt får 40% av vinstpotten.
  • 5 rätt får 20% av vinstpotten.
  • 6 rätt får 40% av vinstpotten.

Om ingen spelare lyckas sätta 6 rätt eller om vinsten per spelare understiger 7 kronor lägger ATG pengarna till nästa V64-omgångs jackpot. Vinsternas storlek i V64 varierar mycket från gång till gång. När favorittippade hästar vinner delar många spelare på potten, vilket ger en lägre utdelning.

När oväntade vinnare springer in förstaplatsen är det färre spelare, som delar på potten och då blir summorna också högre.

Comments are closed.