iPAD BETTING: Betta på Sport med din Platta – (“GUIDEN”)

Betting på sport har blivit en av de största spelbranscherna i världen. Många tror att hela spelbranschen för närvarande är värd flera miljarder dollar. Men sportspelsbranschen har inte alltid varit så stark då den största expansionen kom i och med lanseringen av internet.

Onlinebetting blev snabbt väldigt populärt då det tillät spelare att spela på olika sportevent samtidigt som de kunde titta på matcherna utan att behöva lämna sina hem.

SUPERBOLAGEN – Bettingsajterna med iPad Betting – (ÅRETS VAL)

Men betting på sport kom att gå igenom ännu en revolution i och med lanseringen av smartphones 2007 och 2008.

 • Betting på sport är en bransch som är värderad till flera miljarder dollar som fortsätter att växa varje dag
 • Internet kom först och sedan kom den nya generationen av mobila enheter som bidrog till populariteten för betting på sport
 • iPad betting är en av de populäraste formerna av betting med mobila enheter i världen

Sportspelsbranschen insåg väldigt snabbt att mobila enheter är framtiden och på grund av det började sportspelen och hela spelbranschen att investera massor av pengar i att utveckla mjukvara som skulle tillåta spelare att få tillgång till sportspelen från sina mobila enheter, inklusive tablets.

Sedan tablets dök upp på marknaden för inte så länge sedan har de kommit att bli en väldigt populär enhet som folk använder för olika syften under kortare tidsperioder. iPad som är en tablet utvecklad av jätten Apple, är en av dessa enheter.

Apple och deras iOS-plattform blev snabbt ett väldigt populärt sätt för sportspelen att nå många spelare, vilket var ett smart drag då antalet spelare som använder sig av mobila enheter har ökat kraftigt.

[live_betting]

1. iPad Betting – Grundläggande information

Apple är ett av de största tech-bolagen som jobbar med utvecklingen av mobila enheter, inklusive smartphones så väl som tablets. De har under åren varit en av ledarna för hela marknaden och deras enheter såsom iPhone eller iPad har skapat en revolution på marknaden. Deras första tablet, iPad, dök upp 2010 och den startade en storm som fick nästan alla tech-bolag att utveckla och lansera sina egna tablets.

HEMLIGHETEN – Så Vinner du på Rätt Resultat – (SPELKNEPET)

I världen av sportspel blev iPad snabbt väldigt populär, mestadels på grund av att folk redan kände till iOS-plattform och vad den kunde göra. Ett av de smartaste dragen Apple gjorde med iPad var att använda sig av en plattform som redan existerade, på vilken iPhone drevs, iOS. Det gav användarna tillgång till samma appar som användarna av iPhone. För sportspelsbranschen innebar det att de inte behövde utveckla nya appar för att passa den nya enheten.

På grund av det fortsatte iPad betting enligt samma villkor som redan gällde för den ganska framgångsrika iPhone. Till skillnad från den tid då iPhone lanserades och när sportspelen kämpade med utvecklingen av bettingappar som skulle leva upp till alla spelares behov, hade inte iPad Betting dessa problem då bettingappen redan hade blivit testat av spelarna.

BETTING SPANIEN:

LÄS MER – Spelmarknaderna på Spanska La Liga – (9 Bästa i Listan)

Men i processen med att utveckla dessa iPad bettingappar, hade sportspelen många problem med de stränga policys som Apple hade infört för apparna som ville synas i deras App Store. Ett av de största klagomålen som användare av iPhones eller iPad har på sina enheter är att det nästan aldrig går att installera appar från tredje part på enheterna. På grund av det, är antalet appar som är tillgängliga för användare av iPad eller iPhone begränsat till appar som är utvecklade eller godkända av Apple.

 • Efter framgången för iPhone betting lyckade inte iPad betting nå upp till samma nivåer av framgång
 • iOS inför massor av regler för bettingappar som sportspelen måste följa för att få ha sina appar i App Store
 • iPad bettingapparna behövde inte justeras för iPad tablets

2. Krav för iPad Bettingappar

Detsamma gäller även när det kommer till iPad betting. Samtidigt som många sportspel ville att deras bettingappar skullen vara tillgängliga i App Store, tillät inte Apple det i början och alla dessa appar var tvungna att gå igenom en granskningsprocess. Enligt vissa sportspel var de tvungna att justera sina appar för att kunna synas i App Store då de inte levde upp till kraven som Apple hade ställt på apparna.

See also  SVARET: Varför lyckas vissa med att bli en Bettingexpert?

FOTBOLLSPROFFSET – Hur man Vinner på Fotboll – (Steg för Steg)

Men situationen med Android-enheter var mycket bättre och samtidigt som iPad betting var populärt bland användare av iOS, slog Android betting alla rekord på grund av det faktum att Android är så mycket mer tillåtande när det kommer till appar från tredje part.

Trots alla dessa svårigheter har iPad betting fortfarande lyckats locka till sig massor av spelare men antalet var mycket mindre än för iPhone och Android bettingappar. En av anledningarna till det var det faktum att iPad inte var så populärt som vissa andra mobila enheter.

Många undrar vad syftet är med tablets och det hindrar dem från att köpa dem i samma antal som vid försäljningen av iPhones. Även idag är iPad mestadels populär i USA samtidigt som resten av världen inte tog till sig enheten på samma sätt. Det betyder inte att iPad inte var populär i andra länder men iPad lyckades inte ens komma i närheten som de siffror som iPhone hade nått upp till i resten av världen.

BETTING SVERIGE:

LÄS MER – Spelmarknaderna på Allsvenskan – (9 Bästa i Listan)

På grund av det begränsades iPad betting till USA och ett antal andra länder. Men betting på sport och gambling online är olagligt i de flesta staterna i USA och på grund av det var Apple tvungna att hitta ett sätt för att tillhandahålla iPad betting i områden där gambling är lagligt och blockera iPad bettingappar och tillgången till iPad spelsidor i områden där myndigheterna har sett till att gambling är olagligt.

För detta använde Apple sin kända geolocation teknologi, och de använde den inte bara i USA utan även i resten av världen.

 • iPad bettingappar var tvungna att leva upp till massor av krav som Apple hade infört för alla appar som fanns i deras App Store
 • I början hade iOS bettingappar massor med problem men de lyckades ta sig igenom dessa svårigheter
 • Med tanke på att betting på sport är olagligt i flera länder var det svårt för Apple att hitta ett sätt för att blockera dessa appar i dessa länder

3. iPad Betting är en marknadsföringsmetod för Sportspel

iPad betting blev en väldigt bra marknadsföringsmetod för sportspel över hela världen. Genom att erbjuda spelarna tillgång till spelsidor varsomhelst, närsomhelst, har sportspelen lyckats locka till sig ett stort antal nya spelare. Precis om i fallet med iPhone betting, har iPad betting gett spelarna en enklare och lättare process för att lägga sina spel.

SKATTEVERKET – Skatt på Spel – (“Misstagen som ger dig Fängelse”)

Vi den tiden då iPad betting introducerades var iPhone och Android betting redan populärt och på grund av det var det inte svårt för spelarna att byta och och börja använda iPad betting. Det blev väldigt viktigt för sportspelen att vara en del av iPad betting då, som nämnt tidigare, det lockade många nya spelare, men också då det minskade kostnaderna för deras verksamhet.

Men det räckte inte med att tillhandahålla iPad bettingappar för att spelarna skulle göra bytet. Sportspelen var även tvungna att tillhandahålla olika sorters erbjudanden för att uppmuntra spelare att börja använda iPad betting och lägga sina spel online. Dessa specialerbjudanden var tvungna att inkludera iPad betting erbjudanden, olika former av bonusar, ökade värden och mycket bättre odds. Så snart dessa funktioner syntes inom iPad betting, började spelare att byta och använda sig av iPads för att lägga sina spel.

MEGA LISTA:

LÄS MER – 32 Bästa Fotbollsligorna att Betta på – (“Riktigt Bra Lista”)

Detsamma hände med iPhone och Android betting. Även idag erbjuder många sportspel olika former av erbjudanden och specialerbjudanden till spelare som använder sig av iPad bettingappar för att lägga sina spel. Det faktum att iPad betting inte är så populärt som vissa andra former av mobilbetting är ett resultat av flera problem som vi kommer att gå igenom lite senare i denna text.

See also  KNOCKOUT: Spela (Betting) på Boxning - "Nu Jävlar smäller det"

Vid tiden då iPad betting blev populärt bland användarna hade sportspelen redan börjat justera sina webbplatser för att kunna erbjuda spelarna möjligheten att lägga sina spel utan att behöva ladda ner deras officiella bettingapp.

När det kommer till iPhone och iPad betting så har dessa sidor justerats för mobila enheter och viktigast, de har samma erbjudande som desktop-versionerna av dessa webbplatser. Det faktum att spelarna inte behöver ladda ner en app för att kunna lägga spel gjorde iPad betting lite mer populärt bland spelarna som ville att tillgången till sportspelen skulle vara enkel och problemfri.

SPELAREN:

LÄS MER – Vinna på Live Betting – (BÄSTA SPELFORMERNA)

Samtidigt som iPhone betting är en av de populäraste formerna av mobilbetting, är fortfarande iPad betting kvar då spelare som har köpt en iPad gladeligen använder denna enhet för att lägga sina spel på olika sportevent.

 • De första iPad bettingapparna dök upp 2010 i samband med att den första iPaden lanserades.
 • På senare tid har fler och fler sportspel fokuserat mer på sina mobila webbplatser snarare än på sina bettingappar, vilket gjorde iPad något populärare
 • iPad betting är inte tillgängligt i alla länder i världen då vissa länder har förbjudit all form av gambling, inklusive betting på sport
 • Ett av de sätt som sportspelen marknadsförde iPad betting på var att erbjuda olika former av specialerbjudanden, inkluderade kampanjer, bonusar med mera
 • Med tanke på att iPad inte har någon stor marknadsandel i branschen för mobila enheter, har många ifrågasatt om iPad betting kommer nå tillräckligt många människor

4. Fördelar med iPad betting:

När det kommer till iPad betting är en av de största fördelarna med denna form av mobilbetting dess tillgänglighet. Med iPad betting får spelarna möjligheten att lägga sina spel när de vill och varifrån de vill. Allt de behöver är en internetuppkoppling och en laddad enhet. Vissa spelare har helt enkelt inte tid med att gå till sin bookie för att lägga spelen där, de behöver snabb tillgång till sportspelen.

SPELFORMEN:

LÄS MER – Över & Under Betting – (Så vinner du mer)

På grund av detta blev iPad betting väldigt populärt bland dessa personer. Mobila enheter skapade en revolution i sportspelsbranschen och denna revolution fortsatte med iPad betting då det bara var ytterligare en variant av mobilbetting som fanns hos alla sportspel över hela världen.

Bortsett från det tog även iPad betting över livebetting från iPhone, vilket visade sig bli en väldigt populär funktion efter det att den introducerades. Med livebetting funktionen fick användarna av iPad betting möjligheten att spela på matcher som de tittade på samtidigt som de satt hemma i lugn och ro. Innan mobilbetting var den sortens funktioner tillgängliga för spelare som var redo att spendera ett par timmar hos sin bookie för att se på matchen. Utöver det så är storleken på iPaden mycket mindre än en stationär dator, vilket gjorde det möjligt för spelarna att ta med sig sina enheter när de var på språng.

Som vi har nämnt tidigare, blev bonusar och kampanjer en del av iPad betting på ett väldigt tidigt stadium och alla spelare som gick med i iPad betting räknade med dessa bonusar och kampanjer. I de flesta fallen inkluderade dessa bonusar free bets som lät spelarna lägga spel utan att behöva spendera några egna pengar. Bortsett från det har sportspelen även delat ut insättningsbonusar till alla som använder sig av iPad betting genom att lägga till en viss procentsats av spelarens insättning på spelarens konto.

PROFFSET:

LÄS MER – 5 Saker Spelproffset Ångrar

Bortsett från det inkluderade dessa bonusar även många specialerbjudanden för vissa populära sportevent såsom NBA finalerna, World Series, Wimbledon, Super Bowl med flera och ibland involverade dessa specialerbjudanden förstärkta odds som gav extra värde till de spel som spelarna la.

iPad bettingappar och iPad betting i allmänhet, ger spelarna möjligheten att använda olika former av betalningsmetoder för att sätta in och ta ut pengar från sina spelkonton. Vissa sportspel föredrar vissa betalningsmetoder och på grund av det kan de tänkas erbjuda en viss bonus för att använda just den specifika betalningsmetoden, men de kommer även att erbjuda ett brett urval av betalningsmetoder som spelarna kan välja bland. Bortsett från det är iPad bettingappar i vanliga fall gratis och de som kräver en viss summa för nedladdning av dessa appar, kräver en väldigt låg summa.

See also  Odds Premier League: "Få Bästa Oddsen på Tuffaste Ligan" - TACK

BETTING ENGLAND:

LÄS MER – Dom 8 Bästa Utsedda Spelmarknaderna på Premier League 

En av de största fördelarna med iPad betting är det faktum att det ger spelarna möjligheten att följa resultaten i de matcher som de har spelat på genom en live stream. Utöver det har spelarna även möjligheten att följa resultaten i andra matcher live så väl som andra resultat som uppdateras regelbundet, genom att använda sig av iPad betting. Allt som allt är iPad betting bara en fortsättning av spelandet på mobila enheter som sportspelen började med i och med av introduktionen av smartphones 2007 och 2008.

 • iPad betting erbjuder olika former av bonusar och kampanjer som bara återanvändes från iPhone betting
 • iPad betting är tillgängligt dygnet runt och spelarna har möjligheten att lägga spel oavsett var de är någonstans.
 • iPad bettingens live streaming funktion är en av de största fördelarna med denna form av mobilbetting som tillät folk att se matcher live som de vanligtvis inte skulle ha möjligheten att se
 • Majoriteten av iPad bettingapparna är gratis och de det kostar ingenting att ladda ner eller att använda dem

5. Nackdelar med iPad Betting:

En av de största nackdelarna med iPad betting är relaterad till enheten, eller snarare enhetens popularitet. Till skillnad från iPhone, lyckades iPad aldrig nå så många människor och på grund av det har iPad betting mycket färre användare än andra former av mobilbetting. iPad lyckades aldrig uppnå samma framgång som andra mobila enheter med den lyckades fortfarande nå ett stort antal personer.

SPELSYSTEM – Oscar Grinds -“50-60-talets Hemlighet Avslöjas”

Det enda problemet med det är det faktum att en stor andel av iPad-användare var baserade i USA, där gambling är förbjudet i de flesta staterna och på grund av det begränsades iPad betting till enbart ett par stater i hela landet. iPad lyckades aldrig med att nå något stort antal personer i resten av världen och på grund av det var iPad betting aldrig något populärt alternativ i dessa delar av världen.

Bortsett från det var iPaden mycket större än iPhone eller någon Android smartphone och på grund av det var det svårt att bära med sig den. På grund av det lämnade många spelare sina iPad tablets hemma, vilket minskade antalet som använde sig av iPad betting avsevärt då spelarna bara använde sig av den när de var hemma. Utöver det har priset på Apples enheter alltid varit ett stort problem för många och när iPad dök upp på marknaden, var priset för högt för majoriteten av spelana som bestämde sig för att hålla sig till sina iPhones och Android-enheter.

BETTING ITALIEN:

LÄS MER – Spelmarknaderna på Italienska Serie A – (9 Bästa i Listan)

Många experter har även hävdat att det kan vara väldigt varligt att ha tillgång till iPad betting. Enligt dem kan denna form av tillgång till betting eller gambling skapa ett beroende bland de som inte kan kontrollera sitt behov av att spela. Samtidigt som de finns de som anser att tillgänglighet är den största fördelen med mobila enheter, finns det dem som tror att deras största fördel även är deras största nackdel. Bortsett från de problem vi har nämnt, är det väldigt svårt att hitta några större nackdelar som kan tänkas påverka spelarna på något negativt sätt.

 • iPad betting nådde inte samma enorma antal som iPhone eller Android betting
 • Regionala limiter för iPad betting
 • Väldigt höga priser på iPads har påverkat dess popularitet
 • Att ha iPad betting tillgängligt dygnet runt kan leda till ett spelberoende enligt många experter

Comments are closed.