TOPP: 11 Bästa Pokerspelarna i Världen – (“Bollar med Motståndet”)

Poker är ett av världens mest populära spel och under de senaste två decennierna har det blivit ett globalt fenomen med tusentals hobby- och proffsspelare som spelar i enorma turneringar runt om i världen. De bästa pokerproffsen har inspirerat många unga människor att starta en karriär i spelet och börja spela det mer än bara som en hobby.

Har du någonsin undrat vilka som är de bästa pokerspelarna i världen och hur de blev så framgångsrika? Har du alltid velat veta vad som krävs för att bli en pokermästare som Phil Hellmuth eller Daniel Negreanu.

GALNA LISTANPokersidor med Sämsta Spelarna – (“Tur jag såg denna Lista”)

För att svara på alla dina frågor ger vi dig historierna om de mest framgångsrika pokerspelarna genom tiderna, inklusive deras väg till framgång samt historier om deras privatliv.

I denna artikel kommer du att få lära dig:

 • Vad de bästa pokerspelarna är gjorda av
 • Hur de bästa pokerspelarna har nått sina nuvarande positioner
 • Vilka typer av hinder de har mött på vägen
 • Vad du bör göra för att bli en av pokereliten

Vi tar en titt på de största pokernamnens liv och karriärer, med en början i deras tidiga privata och professionella liv och sedan vidare till deras senaste bedrifter och upptåg. Fortsätt att läsa för att få reda på hur de bästa pokermästarna gjorde skapade sina karriärer.

1

En av världens giganter i spelbranschen

Spelare från hela världen

Vraka och välj mellan grymma pokerspel

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Populärt tillhåll för skandinavisk pokerspelare

Enkelt att spela via mobilen

Många olika varianter av pokerspel

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Perfekt för cash games spelaren

Enkla insättningar och uttag

Finns pokerturneringar i för alla storlekar

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Lång historia inom online poker

Bra utbud av stora pokerturneringar

Enkelt att komma igång som nybörjare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Phil Ivey

Född: 1977
Nationalitet: USA
WSOP Armband: 10
Inspelade pengar från turneringar: 26 000 000 dollar
Smeknamn: Tiger Woods of Poker

Betraktas ofta som den övergripande bästa pokerspelaren i hela världen, Phil Ivey är ett av de mest kända namnen i pokervärlden. Phil Ivey är ett namn som både proffs och amatörer känner till och att se den här mannen på andra sidan bordet kommer antagligen att göra dig riktigt rädd.

SPELARE – Bästa Finska Pokerspelarna Listas – (SE ALLA)

 • Betraktas allmänt som den bästa pokerspelaren i världen
 • 10-Faldig WSOP mästare och vinnare av flera stora pokertitlar
 • High stakes cash game-spelare som deltar i de största partierna på planeten

Phil föddes 1977 och började spela spelet i New Jersey på 90-talet. Det tog inte lång tid för den naturliga talangen Phil Ivey att komma till Atlantic City där han spelade med ett falskleg innan han var 21 år gammal, vilket gav honom smeknamnet ”No Home Jerome”

År 2002 slog Phil på den stora scenen efter att ha vunnit sitt första World Series of Poker armband. Efter det fortsatte Phils karriär uppåt och under det följande decenniet och ett halvt vann han ytterligare 9 WSOP armband och flera andra utmärkelser och titlar samtidigt som han samlade in otroliga 26 000

VINN MER PÅ POKER:

EXPERT – Hur Man Blir Rik på Poker – (“Måste Följas”)

Men det spekuleras i att ”The Tiger Woods of Poker” har tjänat mycket mer än så på att spela i partier med höga insatser mot rika miljardärer i både i Las Vegas och i Macau och i Macau och andra populära spelplatser runt om i världen.

Även om hans position som den bästa pokerspelaren i världen inte är ett faktum eftersom spelet är så flyktigt och svårt att uppskatta, är de flesta av hans kollegor överens om att Iveys naturliga talang och engagemang i spelet gör honom till den övergripande bästa pokerspelaren i världen.

2. Phil Hellmuth

Född: 1964
Nationalitet: USA
WSOP Armband: 16
Inspelade pengar från turneringar: 23 000 000 dollar
Smeknamn: The Poker Brat

Phil Hellmuth är kanske det mest kända namnet inom poker. Hellmuth som är känd som ”The Poker Brat” har gjort sig en karriär på en blandning av fantastiskt pokerspel och en stor personlighet, vilket har skapat blandade känslor bland folk i allmänhet och det har gett honom en otrolig exponering.

SPELARE – Bästa Danska Pokerspelarna att se upp för – (SE ALLA)

 • Känd som The Poker Brat för hans upptåg vid borden och bråkande med andra spelare
 • Stor mästare i pokerturneringar med stora framgångar inom Hold’em
 • Författare till ”Play Poker Like The Pros”

Hellmuth föddes 1964 i Madison, Wisconsin och startade sin pokerkarriär på 1980-talet. Phil vann Main Event i WSOP 1989 och upprepade sin framgång i 2012 när han vann WSOPE Main Event.

Utöver dessa två stora händelser har Phil rekordet som spelaren med de flesta WSOP armbanden, för närvarande 15 stycken och har vunnit nästan 23 000 000 dollar i live pokerturneringar. Trots alla dessa och många andra bra resultat har Hellmuth ofta ifrågasatts av sina jämlikar för att göra väldigt tvivelaktiga drag och att bete sig illa vid pokerbordet och det var detta som gav honom hans smeknamn.

PASS UPP:

SKATTA KORREKT – Skatt Poker – (Misstag Ger Stora Konsekvenser)

Hellmuths talang som en turnering pokerspelare kan knappast ifrågasättas och han har varit särskilt framgångsrik i No Limit Hold’em-turneringar under flera årtionden. Han betraktas dock ännu inte som en av de bästa övergripande pokerspelarna då han inte verkar vara så intresserad av cash games, vilket är varför han aldrig har gjort sig ett namn bland de bästa cash game-spelarna.

Oavsett om du älskar eller hatar honom är ”The Poker Brat” ett namn som kommer att gå ner i pokerhistorien som en av de största genom tiderna. Utöver det är Hellmuth fortfarande väldigt aktiv i pokervärlden och det går inte att säga hur många titlar han kommer att ha när han avslutar sin karriär.

See also  GUIDE - Steg för Steg - (Spela Omaha Poker) "USA Poker?"

3. Daniel Negreanu

Född: 1974
Nationalitet: Kanadensare
WSOP Armband: 6
Inspelade pengar från turneringar: 39 000 000 dollar
Smeknamn: Kid Poker

Daniel Negreanu är känd som en av de mest lekfulla och underhållande pokerspelarna i världen men det är verkligen inte hans enda kvalitet. Till en ålder av 44 år är Daniel en extremt framgångsrik pokerspelare och entreprenör och den stora ambassadören för det världskända varumärket Pokerstars.

SPELARE – Bästa Amerikanska Pokerspelarna att se upp för – (SE ALLA)

 • Känd som Kid Poker, Daniel började sin karriär som en bedragare i biljardhallar
 • Tvåfaldig WSOP Player of the Year
 • Medlem av pokerns Hall of Fame

Daniel är en kanadensisk medborgare som för närvarande bor i Las Vegas och hans karriär gått spikrakt uppåt. Under sina år vid pokerborden har Daniel samlat nästan 40 000 000 dollar i vinster från live turneringar, vunnit WSOP armband på tre olika kontinenter, vunnit WSOP player of the year 2004 och 2013 och namngetts som årtiondets spelare av GPI 2014.

Bortsett från turneringsborden är Daniel även känd som en specialist på limit poker där han har vunnit stora matcher i både Las Vegas och utomlands. Till skillnad från många andra live spelare har Daniel Negreanu även gjort framträdanden i online poker och även om han inte har gjort så mycket väsen av sig på denna arena, har han vunnit två onlinetitlar 2013 och 2016.

PASSA DIG PÅ POKERBORDET:

POKERFUSKET – Så Fuskas det mot dig på Poker – (VARNINGEN)

Daniels framgångar i poker har även gjort avtryck på hans personliga liv och under de senaste åren har han varit involverad i flera välgörenhetsrelaterade event. Daniel fortsätter att främja sina idéer om hur man blir en framgångsrik spelare och en bättre människa på hans sociala medier och även om detta har försatt honom i konflikt med ett par fans och fiender är Negreanu verkligen en förebild pokerspelare på alla tänkbara sätt.

4. Doyle Brunson

Född: 1933
Nationalitet: USA
WSOP Armband: 10
Inspelade pengar från turneringar: 6 000 000 dollar
Smeknamn: Texas Dolly

Doyle Brunson som föddes i Longworth, Texas 1933 är en riktig pokerlegend. Han kallas för ”The Godfather of Poker” och ”Texas Dolly” och Brunson har den längsta pokerkarriären av alla kända spelare. Officiellt har Doyle spelat poker i över 50 år. Han var den förste pokerspelarna att vinna 1 000 000 dollar i turneringar och har vunnit Main Event i WSOP två gånger.

SPELARE – Bästa Brittiska Pokerspelarna att se upp för – (SE ALLA)

 • Känd som the Godfather of Poker och Texas Dolly
 • Författare till ”Supersystem” och ”Supersytem 2”
 • Det äldsta levande pokerproffset
 • En av de mest ikoniska personerna i pokervärlden

Totalt har Doyle vunnit 10 WSOP armband och drygt 6 000 000 från live pokerturneringar. Även om detta kan tyckas vara relativt lite jämfört med hans yngre jämlikar, är den främsta orsaken bakom detta faktum att Doyle egentligen inte spelar så många turneringar då hans fokus främst ligger på cash games.

Vid hans höga ålder fortsätter Brunson att vara en av de bästa mixed-game spelarna i världen och han kan ofta ses spela till höga insatser på live cash games i Bobby´s Room, pokerrummet för eliten i Las Vegas.

DRA EN LALLARE PÅ POKERBORDEN:

BLUFFEN – 13 Pokerbluffar du bör Undvika – (Proffsets Tips)

Doyle är författare till vad många anser vara pokerbibeln eftersom hans ”Supersystem” var den första pokerboken som lästes av tusentals spelare. Under hans många Tv-framträdanden har Doyle berättat många historier från sin ungdom och hans tidiga dagar som en pokerspelare när spelen spelades på olagliga svartklubbar och fusk och rån var vanliga och många av dessa historier har blivit legender som berättas av de yngre pokerspelarna om och om igen.

5. Antonio Esfandiari

Född: 1978
Nationalitet: USA
WSOP Armband: 10
Inspelade pengar från turneringar: 28 000 000 dollar
Smeknamn: The Magician

Historien om Antonio Esfandiari är verkligen representativ för idén om den amerikanska drömmen. Antonio föddes i Teheran, Iran 1978 och hans familj flyttade till Kalifornien när han var bara nio år gammal. Han hade en problemfylld ungdom, arresteras för att sälja marijuana och fängslades kort vid en väldigt ung ålder.

SPELARLISTAN – Bästa Tyska Pokerspelarna – (“LISTADE”)

 • The Magician kom till USA från Iran när han var ett litet barn
 • Vann den första pokerturneringen någonsin som hade en 1 000 000 dollar buy in
 • Framgångsrikt cash game pokerproffs och entreprenör

Antonios liv vände till det bättre när han påbörjade en karriär som trollkarl, vilket tog honom till Las Vegas. Väl där började han lära sig att spela poker och arbetade som dealer i pokerspel såväl som att själv spela spelet.

Det tog inte lång tid för ”The Magician” att bli en riktig pokerspelare, han fokuserade i huvudsak på cash games och att bygga ett saldo. Antonios karriär inom turneringspoker är också anmärkningsvärd då han har vunnit 3 WSOP armband och nästan 28 000 000 i live turneringspriser.

VARIERA & TESTA DIG FRAM LITE:

VARIATION – Populära Typer av Pokerspel att Testa

Mer än hälften av dessa pengar vanns av Esfandiari vid ett enskilt tillfälle, Big One for One Drop som ägde rum under 2012 World Series. Antonio vann den största buy in pokerturneringen någonsin som hade 1 000 000 dollar i buy in och gick därifrån med 18 000 000  i prispengar.

Bortsett från dessa framgångar vann Antonio även två World Poker Tour event och vann enligt uppgift miljoner på live poker cash games som inte är så lätt att spåra. Oavsett vad han har vunnit vid pokerborden har Antonios talang och imponerande pokerdrag gjort honom till ett av de största namnen i pokervärlden.

See also  FUSKET: 7 Smarta Sätt Folk Fuskar Mot dig i Poker - ("GALET")

6. Michael Mizrachi

Född: 1982
Nationalitet: USA
WSOP Armband: 4
Inspelade pengar från turneringar: 17 000 000 dollar
Smeknamn: The Grinder

Michael Mizrachi är ytterligare en av de relativt unga pokerspelarna som redan har gjort en betydande inverkan på pokervärlden. Michael som är född 1981 hoppade av college för att fullfölja sin karriär som professionell pokerspelare efter att ha arbetat deltid som dealer under en tid.

SPELARE – Dom Bästa Pokerspelarna i Sverige – (SE ALLA)

 • Känd som The Grinder för hans otroliga arbetsmoral
 • Vann 50 000 dollar Players Championship tre gånger
 • En mästare på mixed games som HORSE och 8 Game

Mizrachi blev snabbt en skicklig pokerspelare och började spela långa cash game sessioner, vilket gav honom smeknamnet ”The Grinder”. Under flera år var Mizrachi känd som den mest obevekliga och ihärdiga pokerspelarna i Las Vegas och hans envishet har lönat sig gång på gång.

Under årens lopp har The Grinder ackumulerat vinster på nästan 17 000 000 dollar i vinster från live turneringar och vunnit 4 WSOP armband, av vilka tre kom i det prestigefyllda 50 000 dollar Players Championship. Mizrachi var också nära att vinna pokerns största vinst, Main Event i WSOP 2010 när han slutade femma.

ROLIGASTE KORTSPELEN:

MEGALISTA – 33 Bästa & Roligaste Kortspelen – (“Äntligen Roliga Kvällar”)

Detta hindrade inte The Grinder på något sätt eftersom den skickliga pokermästaren fortsatte att mala på och vinna miljoner i cash games och turneringar över hela världen.

Även Mizrachi är inte ett namn känt för många amatörspelare, är hans karriär ett bra exempel på vad att vara en pokerspelare handlar om. Hans bästa sida har alltid varit tålamod och förmågan att fortsätta spela genom de dåliga tiderna och motgångar till saker och ting vänder. Michaels bror Robert Mizrachi är också en framgångsrik pokerspelare som spelar till höga insatser och de två har sagt att de delar en hel del och att finnas där för varandra i dåliga och goda tider.

7. Erik Seidel

Född: 1959
Nationalitet: USA
WSOP Armband: 8
Inspelade pengar från turneringar: 35 000 000 dollar
Smeknamn: Inget

Erik Seidel är ytterligare ett extremt välkänt namn i pokervärlden. Han är född 1959 i New York och arbetade under en längre tid på New York Stock Exchange. Erik var en passionerad backgammon spelare innan han vände sig till poker. Han var en del av en grupp spelare i New York som sedan gjorde sig kända i Las Vegas, gruppen inkluderar andra kända namn som Howard Lederer, Steve Zolotow, Dan Harrington och Stu Ungar.

EXPERT FÖRKLARAR – Vad är Död Mans Hand? – (ENKELT)

 • En legend inom kretsen för turneringspoker
 • Gjorde ett framträdande i den ikoniska filmen ”Rounders”
 • Har spelat poker sedan man införde pokerturneringar på casinon i Las Vegas

Eriks pokerkarriär har varit en väldigt framgångsrik. Under hans tid på scenen har han vunnit 8 WSOP armband samt enstaka WPT och EPT event. År 1988 kom Seidel tvåa efter Johnny Chan i WSOP Main Event, ett finalbord som filmatiserades och blev känd som den populära Hollywoodfilmen ”The Rounders”.

GUIDEN TILL VINSTER:

TIPSET – Hur Man Vinner på Poker – (Steg för Steg)

Erik fortsatte att vara väldigt framgångsrik även under senare år, medan en stor del av ”det gamla gardet” slutade spela eller slutade producera resultat. Erik hängde med i spelet och var framgångsrik i många high roller händelser under de senaste åren vilket satte honom på tredje plats på listan över de spelare som har spelat in mest pengar då han hade spelat in 35 000 000 dollar i turneringsvinster.

Seidel är helt klart en väldigt intelligent person som kunde göra övergången mellan backgammon, poker och börsen och alltid hålla jämna steg med spelet han spelade för stunden. Hans förmåga att konkurrera med de unga mattegenierna i den moderna pokereran är ännu en manifestation av hans otroliga talang, intelligens och uthållighet.

8. Justin Bonomo

Född: 1,985
Nationalitet: USA
WSOP Armband: 3
Inspelade pengar från turneringar: 44 000 000 dollar
Smeknamn: ZeeJustin

Justin Bonomo som föddes 1985 anses ofta vara en av de ”nya gardets” pokerspelare. Justin fick sin start på internet och lärde sig spelet på ett annat sätt än många av hans mer erfarna kollegor. När han bara var 19 år gammal tog hans sig till finalbordet i en EPT i Frankrike, tog en fjärdeplats och presenterade sig inför pokervärlden.

SPELLISTAN – Bästa & Nyaste Pokerspelen – (“Här är alla”)

 • Medlem av pokerns ”unga garde”
 • Specialist på turneringspoker med många stora titlar
 • Vann 2018 ”Big One for One Drop”

Vid den unga åldern av 33 år gammal har Bonomo lyckats vinna tre WSOP armband och ännu viktigare har han lyckats klättra i rankningen bland turneringsspelare och med sina inspelade 44 000 000 dollar hamnat på första plats på listan över de spelare som har spelat in mest pengar på live turneringar

Justins resultat är många, men hans imponerande turneringsvinster består till stor del av vinster i High Roller event. Till exempel vann Justin 10 000 000 dollar från 2018 Big One for One Drop samt 2018 Super High Roller Bowl för ytterligare 5 000 000 dollar.

FÖLJ SYSTEM VID SPELANDET:

SYSTEMGUIDEN – 8 Populäraste Spelsystem – “Världens Mest 8 KÄNDA”

Han har dock vunnit mycket från lägre buy ins och event med fler spelare, hans vinster online är även de till betydande belopp. Han vann till exempel sitt första WSOP armband: 2014 när han lyckades vinna nästan en halv miljon dollar.

Bonomo använder sig av namnet ZeeJustin på nätet och där har han spelat bra i turneringar men har aldrig riktigt lyckats i cash games, vilket aldrig har varit hans primära spel. Bonomo fortsätter att dominera i pokerkretsen 2019 och som en ung spelare han har många år framför sig med att fortsätta att visa sina färdigheter och talanger.

See also  Kändis Listan: 10 Mest Kända Pokerspelarna På Planeten

9. Tom Dwan

Född: 1986
Nationalitet: USA
WSOP Armband: 0
Inspelade pengar från turneringar: 3 000 000 dollar
Smeknamn: durrr

År 2007 höll pokern på att booma och många unga spelare gjorde sina första framträdanden på pokerscenen. Av de tusentals spelare som började spela spelet under ”pokerboomen” var det få som gjorde ett lika betydelsefullt avtryck som Tom ”durrr” Dwan.

LÄSA – Bästa Pokerböcker du bör Överväga Läsa – (“Utveckla dig”)

 • Tom som kallas durrr var en sensation på internet under pokerboomen
 • Specialisten på cash games som spelar high stakes cash games i Macau
 • Gjort många Tv-framträdanden och spelade om några av de största priserna på TV

Tom började sin online-pokerkarriär med en enda insättning på 50 dollar på Full Tilt Poker, som var en av de största online pokerplattformarna på den tiden. Hans saldo växte snabbt till hundratusentals och senare till miljontals dollar när han ökade insatserna och spelade mot de bästa spelarna och ofta vann mot dem i heads-up och 6 max Hold’em och Omaha.

Tom blev en symbol för en hel generation av spelare som förändrades poker för alltid. Dessa unga spelare lämnade snabbt det gamla gardet bakom sig och tog miljoner från borden under pokerboomen.

SPELA PÅ NÄTET – ROLIGA SPEL:

SE MER – Pokersajter med dom Roligaste Pokerspelen

Tom dök även upp i turneringar men var inte lika framgångsrik där, mestadels på grund av hans otålighet och ovilja att spela till vad han anser vara för små insatser. Turneringar var inte alltför snälla mot Tom men han lyckades ändå dra in över 3 000 000 i vinster även om hans totala buy ins antagligen uppgick till mer än så.

Idag är Tom en av världens bästa high stakes spelare och han möter ofta kinesiska affärsmän och andra proffs som Patrik Antonius och Phil Ivey i Macau och andra platser över hela världen. Även om inte alltför mycket är känt om dessa privata spel har ett par event under den senaste tiden, inklusive det med Tom Dwan, visats på TV som en del av Triton Poker Series och insatserna de spelade till där var högre än på någon annan plats i världen.

10. Patrik Antonius

Född: 1980
Nationalitet: Finländsk
WSOP Armband: 0
Inspelade pengar från turneringar: 3 000 000 dollar
Smeknamn: PA

Patrik föddes 1980 i Helsingfors, Finland. Tidigare i hans karriär var han en professionell tennisspelare och modell innan han gjorde skiftet till poker under pokerboomen Hans första framträdanden inom turneringspoker skedde 2005 men han gjorde sig verkligen ett namn under den gyllene Full Tilt Poker tiden då han spelade som en del av Team Full Tilt och spelade några enorma potter mot spelare som Viktor Blom, Phil Ivey och Tom Dwan.

SÅ BLIR DU EN VINNARE:

POPULÄRASTE SPELET – Hur Man Vinner i Texas Holdem – (“Vad du måste veta”)

 • En av de ursprungliga stora tre på TV cash games
 • Var en del av Team Full Tilt på pokerns storhetstid
 • Spelar high stakes cash games för miljontals dollar

Även om Patriks enda stora titel från en turnering titel till detta datum är hans EPT vinst, är hans stora framgångar vid cash game borden kända av både spelare och fans. Liksom durrr och Ivey, tillbringar Patrik nu en stor del av sin tid med att spela mot storspelare i Kina och på Triton Poker Series medan hans bas är i Monte Carlo.

Patrik blev känd för allmänheten genom sina framträdanden i TV poker-program som ”High Stakes Poker”, ”Million Dollar Cash Game” och ”Poker After Dark”. De som bor i Las Vegas känner honom också som en stammis på Bellagios Big Game medan online poker fans har sett honom spela en mängd miljoner dollar potter på Full Tilt Poker och andra plattformar. Även om han fortfarande är ung anses Patrik vara en del av de bästa och mest skrämmande pokerspelarna på jorden.

11. Gus Hansen

Född: 1974
Nationalitet: Dansk
WSOP Armband: 1
Inspelade pengar från turneringar: 10 000 000 dollar
Smeknamn: The Great Dane

Ytterligare en representant för den skandinaviska pokerskolan, Gus Hansen är ett av de mest kända namnen i pokervärlden. ”The Great Dane” föddes 1974 och var en av de första spelarna som förde den ultra-aggressiva pokerstilen till scenen och denna stil fungerade otroligt bra för honom under hans tidiga år.

LÄR DIG – Spela Five Card Draw Poker – (Enkelt Förklarat)

 • Specialist på cash games och en mästare på backgammon
 • Har förlorat över 20 000 000 dollar på Full Tilt Poker
 • Flyttat permanent från Danmark till Monte Carlo

Hans aggression tog honom tre WPT titlar tillsammans med ett WSOP armband och över 10 000 000 dollar i vinster från live turneringar. Gus föddes i Köpenhamn, Danmark och 2003 flyttade han permanent till Monaco. Hans första framträdanden i pokervärlden skedde i Kalifornien 1997, men innan dess var han också väldigt tävlingsinriktad, han spelade backgammon och tennis på högsta nivå.

Trots hans framgångar i pokerturneringar, sa alltid Gus att han är i första hand var en cash game-spelare. När det gäller cash games är Gus regelbundet i ”Bobby´s Room” och andra ultrahöga cash games och han är en specialist på mixed-games.

RANKAS AV SPELARNA

ONLINE SPEL – Pokerklienter som Rankas Högst

Det är väldigt svårt att få tag på information om vinster från live cash games men Gus är ökänd för att ha förlorat över 20 000 000 dollar i cash games på Full Tilt Poker, vilket gjorde honom till den största förloraren i online poker genom tiderna. Men Gus hävdar ändå att dessa förluster täcktes av hans vinster i andra spel och att döma av hans påkostade livsstil verkar det som att det knappast går någon nöd på The Great Dane.

Comments are closed.