LISTA: 9 Bästa & Största Pokernätverken Online Som Du Kan Spela Hos

Onlinepoker har nu funnits under en lång tid och dussintals pokersidor har öppnat och stängt sina dörrar under denna tid. Om du är en pokerspelare som letar efter den bästa platsen att spela på, kommer säkert denna kompletta genomgång av de bästa och största pokernätverken som finns att komma till användning.

Vi tog en titt på alla pokernätverk som finns på den moderna marknad och testade dem för att ge dig, spelaren, den ultimata bedömning om vilka pokernätverk som du bör spela hos. Vår detaljerad lista över de bästa pokernätverken ger dig information om:

 • Vilka pokernätverk som har flest spelare
 • Vilka pokernätverk har de lättaste spelen och svagaste spelarna
 • Hur du kan dra nytta av att gå med i olika pokernätverk.

Vi bedömde spelarnas kvalitet och pokerspelens tillgänglighet på alla nätverk. Efter omfattande analys kan vi ge dig mer information om vilka pokersidor som är mest spelarvänliga och var du bör spela om du är amatör så väl som om du är ett proffs som är ute efter att få igång karriären.

1

En av världens giganter i spelbranschen

Spelare från hela världen

Vraka och välj mellan grymma pokerspel

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Ett av världens största spelbolag

Stort utbud av pokerturneringar

Låga insättningskrav på poker

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Populärt tillhåll för skandinavisk pokerspelare

Enkelt att spela via mobilen

Många olika varianter av pokerspel

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Perfekt för cash games spelaren

Enkla insättningar och uttag

Finns pokerturneringar i för alla storlekar

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

5

Lång historia inom online poker

Bra utbud av stora pokerturneringar

Enkelt att komma igång som nybörjare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Pokerstars

Grundades: 2001

Ägare: Stars Group/Amaya

Målgrupp: Europa och ROW

Tillgängligt för amerikanska spelare: NEJ

Pokerstars som grundades 2001 är helt klart det bästa och mest aktiva av alla pokernätverk. Hos Pokerstars hittar du tusentals motståndare till alla nivåer av insatser och speltyper vid alla tider på dygnet. Oavsett om du är ute efter att spela pokerturneringar, cash games eller sit and goes, kommer inte detta pokernätverk att göra dig besviken.

Det enda riktiga dilemmat vi stötte på när vi testade Pokerstars är om sidan är bättre för turneringar eller cash game spelare då erbjudandet för båda formaten är väldigt imponerande. Turneringar hos Pokerstars löper från freerolls till massiva high roller event. Spelare på alla nivåer av insatser och förmåga kan när som helst gå med i turneringar som kommer att passa dem. Det otroliga antalet satelitturneringar är också väldigt viktigt efter som spelare med lägre insatser kan använda satelliter som ett sätt för att gå med hos större och mer värdefulla turneringar.

Pokerstars är också en plats som är känd för sitt erbjudande av sit and go turneringar som erbjuds i många olika format. Allt från sex man till 180 mans sng:er och från 0,1 dollar till 300 dollar, sit and go spelare spelar vanligtvis endast hos Pokerstars.

När det gäller cash games, är Pokerstars återigen ett av de bästa pokernätverken då det erbjuder ett stort antal spelare som består av hobbyspelare och amatörer som har sett sidan på TV och är redo att kasta bort deras pengar. Pokerstars cash game bord är ändå ingen barnlek och när du rör dig uppför insatserna kommer du säkert att stöta på tuff konkurrens.

Totalt sett är Pokerstars fortfarande det bästa pokernätverket trots att det har skadats av nya ägare som har rört sig bort från att betjäna professionella spelare och mer i riktningen av att hjälpa amatörer att få mer värde och underhållning. Pokerstars är också den bästa platsen om du vill möta proffs som Daniel Negreanu och många andra proffs som regelbundet spelar hos Pokerstars.

 • Världens största och bästa pokernätverk
 • Tillgängligt i alla stora jurisdiktioner utom USA
 • Värd för de största online pokerturneringarna
 • Använder populära pokerspelare som medlemmar av Team Pokerstars

2. Winamax

Grundades: 1999

Ägare: WINAMAX

Målgrupp: Frankrike och Europa

Tillgängligt för amerikanska spelare: NEJ

Denna franska pokersida är ganska intressant eftersom att det är den enda platsen som tillåter franska spelare att spela mot spelare från resten av Europa. Franska spelare är inte välkomna på några internationella sidor som finns där ute men pokersidor med fransk licens kan lätt acceptera spelare från alla andra länder i Europa. Winamaxs ägare bestämde sig för att utnyttja detta och skapade ett av de bästa och största pokernätverken i Europa.

Winamax är en sida som är känd för dess spelares låga kvalitet jämfört med andra europeiska sidor. Detta beror på att sidan har många franska spelare som inte är särskilt duktiga på spelet och som riskerar mycket mer än andra gör.

Trafiken hos Winamax är imponerande i jämförelse med andra sidor bortsett från Pokerstars. Winamax turneringar är bland de största och saftigaste i världen av online poker samtidigt som cash games också är riktigt bra, speciellt under europeisk rusningstid.

När det gäller olika spel som erbjuds på nätverk står Texas Hold’em och Pot Limit Omaha för merparten av trafiken samtidigt som det finns bord för andra spel som oftast är tomma.

Winamax erbjuder en unik patentskyddad pokerplattform som kan matcha några av de bästa i branschen i fråga om kvalitet och service till olika typer av spelare. Spelare som spelar turneringar och cash games såväl som amatörer och erfarna spelare kommer alla att trivas hos Winamax när de prövar sin tur och färdighet mot fransktalande spelare.

 • Franskt pokernätverk som accepterar internationella spelare
 • Värd för turneringar med stora fält som har massiva garantier
 • Några av de lättaste spelen på alla europeiska sidor

3. 888 Poker

Grundades: 2002

Ägare: 888 Holdings

Målgrupp: Europa och ROW

Tillgängligt för amerikanska spelare: NEJ

888 Poker är ett internationellt pokernätverk licensierat av regeringen på Gibraltar och de har erbjudit spel sedan 2002. Sidan har alltid haft en väldigt gott rykte i branschen och har aldrig varit inblandad i några skandaler som många andra sidor har lidit av. detta rykte har hjälpt dem att bli den officiella sponsorn av World Series of Poker, världens största pokerscen.

Spelen hos 888 Poker är otroliga. Sidan tar emot spelare från de flesta delarna av världen och även om amerikanska spelare inte kan ansluta sig till den internationella sidan, kan de som är baserade i Nevada, Delaware och New Jersey spela hos pokersidor som är dedikerade för amerikanska spelare.

888 Poker var alltid känt för att vara ett generöst pokernätverk och de fortsätter att erbjuda som till exempel no deposit och insättningsbonusar till sina spelare. Bortsett från dessa och andra kampanjer erbjuder 888 även en av de största samlingarna av spelare som är aktiv nästan dygnet runt, alla dagar i veckan.

888 Poker erbjuder ett brett utbud av pokerturneringar och massor av action vid cash game borden för Texas Hold’em och Omaha-spelare. Kvaliteten på 888 Pokers mjukvara är i nivå med den hos Pokerstars och även om det finns ett par mindre saker som kan förbättras är det säkert att säga att mjukvaran är smidig, snabb och väldigt pålitlig.

 • Stort internationellt varumärke online
 • Även värd för online casino och sportspel
 • Stort fält av lätta spel på en stor pokersida

4. Party Poker

Grundades: 2001

Ägare: GVC Holdings

Målgrupp: Europa och ROW

Tillgängligt för amerikanska spelare: NEJ

Party Poker var en av de första pokersidorna som erbjöd poker till allmänheten på internet då den lanserades redan 2001. Innan UIGEA antogs i USA var Party Poker pokersidan nummer ett i världen men den bestämde sig för att förbjuda amerikanska spelare från att spela hos dem och idag har de förlorat tronen till Pokerstars.

Trots detta förblev Party Poker en av världens bästa leverantörer av poker och när den gick ihop med det populära spelbolaget/pokersidan BWIN blev den ännu större. Idag är Party Pokers nätverk ett av de mest lukrativa pokernätverken att spela på, mestadels på grund av dess höga antal dåliga spelare.

Spelandet går snabbt på Party Pokers nätverk och det finns cash games och turneringsbord som kör dygnet runt. Spelarna som spelar hos Party Poker är oftast inte lika bra som de som spelar på mindre sidor eller till och med på andra stora pokernätverk och Party Poker anses ofta vara en av de ”lättaste” sidorna som finns.

Partys belöningsprogram är en annan anmärkningsvärd sak då spelare som spelar hos Party Poker kan ta del av upp till 40% rakeback, vilket är något som var ganska vanligt förr i tiden men inte på dagens pokersidor.

 • – LISTA PÅ Gratis Bonus Pengar
 • – Här Spelar FOLK Poker På NÄTET
 • – Dom Vinstgivande POKER SPELEN
 • – Öka Dina VINSTER PÅ POKER

Party Poker har även gjort om sin mjukvara och gjort den väldigt högkvalitativ samt sett till att den ger en smidig och pålitlig service till spelare från alla delar av världen. Det är helt klart en bra idé att gå med hos Party Poker eftersom sidan erbjuder massor med kampanjer och ett exklusivt bonusprogram som lätt slår de flesta andra.

 • Är värd för en pool av spelare från Party Poker och BWIN Poker
 • Programvara av högsta klass erbjuder ett väldigt bra spelläge
 • Stora pokerturneringar under hela året med flera miljoner i garanterade prispotter

5. iPoker

Grundades: 1999

Ägare: Playtech

Målgrupp: Europa och ROW

Tillgängligt för amerikanska spelare: NEJ

Ägs av onlinejätten Playtech, iPoker är det största pokernätverket i termer av sidor som det består av. Om du är ute efter att gå med i spelen hos iPoker kommer du att kunna göra det genom att gå med hos nästan två dussin pokersidor som Bet365, Betfair, Ladbrokes och William Hill. Alla dessa sidor sammanfogas till ett enda nätverk, vilket innebär att spelare spelar på samma bord och kan tävla mot varandra oavsett vilket skin de väljer.

Denna konvergens av många olika pokersidor har gjort iPoker till ett av de största och mest intressanta pokernätverken för spelare. Till att börja med kan spelare använda det faktum att många olika sidor arbetar med nätverken genom att göra anspråk på bonusar och erbjudanden på flera pokersidor, vilket ökar deras totala vinster. Dessutom har spelare en chans att välja sitt egna skin och spela på sidan som de känner sig mest bekväm med samtidigt som de spelar samma spel.

Liksom de flesta andra sidor, accepterar iPoker ännu inte spelare från USA på grund av amerikansk lagstiftning. Bortsett från detta faktum är all action hos iPoker ganska bra med spelare från många europeiska och länder från resten av världen som samlas och spelar några av de mest mångsidiga och långtgående pokerspelen som finns.

 • Ett av de första europeiska pokernätverken
 • Stora brittiska sidor som Betfair, Ladbrokes och William Hill är en del av iPoker
 • Mestadels cash game action med tämligen bra spel

6. Bovada/Pai Wong Luo

Grundades: 2011

Ägare: Calvin Ayre

Målgrupp: USA och Latinamerika

Tillgängligt för amerikanska spelare: JA!

Bovada Poker, även känt som Pai Won Luo är ett intressant pokernätverk med en rik och turbulent historia. Det hela började på pokerns storhetstid då Bodog Poker var en av de primära pokerleverantörerna i världen och i USA. När tiderna förändrades distanserade sig Bodog Poker från den amerikanska marknaden men Bovada Poker köpte ut deras databas av spelare och lanserades 2011.

En viss turbulens stängdes Bovada Poker ner och lanserades sedan igen 2017 och idag sticker den ut som en av de bästa sidorna för den amerikanska marknaden. Det otroliga med Bovada är det att det är ett nätverk för både amerikanska och asiatiska spelare, vilket innebär att spelare från båda kontinenterna kan hitta spel dygnet runt. Bovada Poker erbjuder mycket bättre mjukvara än de flesta sidorna som är riktade mot den amerikanska marknaden samtidigt som den hela tiden genererar massor av trafik.

Ihärdiga pokerfans kan också dra nytta av ett stort utbud av pokerspecifika erbjudanden och tack vare uppfinningen av Bitcoin, kan nu även amerikanska spelare njuta av att spela poker online utan att oroa sig för hur de ska sätta och ta ut pengar då Bovada Pokers nätverk är 100% Bitcoinvänligt. Även om Bovada Poker inte kan ge samma action som amerikanska spelare fick hos Pokerstars och Full Tilt Poker före Black Friday, erbjuder sidan verkligen en av de bästa pokerupplevelserna för amerikanska spelare i den moderna pokereran.

 • Stort pokernätverk som accepterar amerikanska spelare
 • Är även värd för flera asiatiska spelare
 • Accepterar Bitcoin som betalningsmedel vilket gör insättningar och uttag anonyma

7. GG Poker

Grundades: 2014

Ägare: Playtech

Målgrupp: Asien och ROW

Tillgängligt för amerikanska spelare: NEJ

Poker är verkligen ett globalt fenomen och på senare år har den asiatiska marknaden ökat avsevärt. Med fler och fler kinesiska och andra asiatiska spelare som intresserar sig för poker har pokernätverk som GG Poker blomstrat. GG Poker är inte bara ett pokernätverk med massor av trafik, utan även ett som har implementerat massor av saker och funktioner som aldrig tidigare hade testats i online pokervärlden.

Till exempel så kan spelare hos GG Pokers nätverk sälja delar av deras spelande i turneringar i lobbyn för de turneringar som de vill spela i, de kan se andra spelares grundläggande statistik i själva programvaran (tredje parts programvara är förbjuden) och kan njuta av många andra funktioner av vilka några är rent kosmetiska medan andra faktiskt är användbara.

När det kommer till GG Pokers mjukvara så är den av högsta klass. Mjukvaran ser cool och modern ut och går snabbt på alla sorters enheter. Jämfört med de bästa konkurrenterna i branschen som Pokerstars, Party Poker eller 888 Poker, presterar GG Poker riktigt bra ifråga om design, spelhastighet och grafik.

I fråga om trafik har inte GG Poker lika många spelare som vissa andra av dessa sidor men i genomsnitt när som helst på dagen så har de fortfarande mer trafik än merparten av andra pokersidor, inklusive iPoker. Sidan erbjuder spelarna möjligheten att välja bland turneringar och cash games och i båda fallen erbjuder den spelarna mer än tillräckligt med spel för alla spelare.

Turneringslobbyn är laddad med alla typer av turneringar.

Dagliga garantier dygnet runt, rebuy turneringar är tillgängliga i rusningstid och flera stora dagliga ”Main Event” med olika buyins är tillgängliga med stora garantier. Även om turneringarna inte är lika stora som de hos Pokerstars är de mycket lättare att vinna eftersom kvaliteten på spelarna är rätt låg.

Cash game bord är lika laddad med asiatiska spelare som turneringarna och alla kompetenta spelare har en rimlig chans att slå dem. Lägg till speciella erbjudanden och bonusar som GG Poker regelbundet erbjuder till detta och spelare från hela världen kan ha hittat sin nya optimala pokersida.

 • Pooler med spelare från Asien och ROW tillsammans
 • Accepterar inte amerikanska spelare
 • Mjukvara laddad med speciella funktioner som inte är tillgängliga hos andra pokersidor

8. IDN Poker

Grundades: 2014

Ägare: IDNPlay

Målgrupp: Asien

Tillgängligt för amerikanska spelare: NEJ

IDN Poker är ytterligare ett stort asiatiskt pokernätverk som faktiskt är världens största pokernätverk efter Pokerstars. Undrar du varför du inte har hört talas om det? Det är väldigt enkelt, IDN Poker är reserverat för asiatiska spelare, europeiska spelare kan inte spela där eftersom de inte kan uppge bankinformation från en av de banker som är listade på IDN´s Pokersida.

Men detta är faktiskt exakt vad som gör IDN Poker till den i särklass bästa platsen för att spela poker. Då europeiska spelare för det mest inte kan spela där och amerikanska spelare är förbjudna från att spela på de flesta pokernätverken, är IDN Pokers spel så lätta som de kan bli jämfört med hur pokern såg ut för 20 år sedan.

IDN Poker är actionfyllt med tusentals asiatiska spelare från Kina, Indonesien, Filippinerna, Thailand och andra asiatiska länder som spelar Texas Hold’em, Omaha och Capsa Susun. Sidan erbjuder både turneringar och cash games och några av borden med lägre insatser erbjuder faktiskt även lägre blinda nivåer än någon annan sida på jorden.

Det största problemet som spelare i väst stöter på hos IDN Poker är hur de kan spela där och svaret är att det kan du inte om du inte bor i Asien. Om du bor i Asien rekommenderar vi starkt att du går med hos IDN Poker och säger upp dig hos alla andra pokersidor under tiden som du stannar på kontinenten, eftersom du knappast kommer att hitta bättre spel på någon annan sida.

 • Näst största pokernätverket bakom Pokerstars
 • Accepterar bara spelare från utvalda länder i Asien
 • Erbjuder även Capsa Susun, ett exklusivt asiatiskt casinospel

9. Microgaming

Grundades: 1999

Ägare: Microgaming

Målgrupp: Europa och ROW

Tillgängligt för amerikanska spelare: NEJ

Microgaming Poker Network har funnits under en lång tid men 2018 introducerade det sitt nya projekt ”Prima”, vilket gav alla dess pokersidor en ansiktslyftning. Med hjälp av Primas programvara försökte Microgamings pokersidor få tillbaka lite av sin forna glans, men det olyckliga faktumet är att Microgaming Poker Network helt enkelt inte är vad det brukade vara.

MPN är fortfarande ett respektabelt pokernätverk i sig självt och detta är kanske tillräckligt för amatörer. Microgamings sidor har nu en väldigt spelarvänlig upplevelse som låter spelarna byta snabbt mellan poker och casinospel och njuta av pokerspel med massor av animationer, cool grafik och anpassningsbara alternativ.

Trots detta är trafiken hos Microgamings sidor ändå inte vad den brukade vara, vilket är varför många seriösa pokerspelare inte längre spelar där. Detta kan vara en anledning för dig att gå med i MPN eftersom motståndet nu är lättare där än vad det brukade vara. Du bör dock fundera på detta då det kan sluta med att du måste vänta på att kunna spela och potentiellt aldrig kunna spela på det sätt du vill på grund av brist på spelare vid vissa insatser och under några timmar på dagen.

 • Ägs av det enorma Microgaming spelnätverket
 • Värd för många populära europeiska sidor
 • Minskande trafik men fortfarande några intressanta spel vid låga till medel insatser