DRAMA VARNING: William Kassouf Orsakar Dramatik på WSOP

Avsnitten av World Series of Poker har äntligen börjat visas på ESPN, och precis som flera år tidigare presenteras vi för färgstarka karaktärer, roliga pokerhänder, hjärtbrytande historier och spännande moment. Medan de stora proffsen kanske är de roligaste att titta på för de hängivna pokerfansen, är det för oss andra som proffset William Kassouf från Storbritannien som har lämnat det största avtrycket.

ÅRETS LISTA – Populäraste Pokersidorna detta år – (DAGLIG UPDATE)

Kassouf är en färgstark karaktär

I likhet med spelare som Jamie Gold eller Hevad Khan som har underhållit oss under de senaste WSOP, är William Kassouf den typ av spelare som använder sin tunga mycket mer än genomsnittliga personen som spelar poker. Under ett av de senaste avsnitten av årets serie orsakade Kassouf stor uppståndelse bland spelarna och turnerings personal.

1

En av världens giganter i spelbranschen

Spelare från hela världen

Vraka och välj mellan grymma pokerspel

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Populärt tillhåll för skandinavisk pokerspelare

Enkelt att spela via mobilen

Många olika varianter av pokerspel

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Perfekt för cash games spelaren

Enkla insättningar och uttag

Finns pokerturneringar i för alla storlekar

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Lång historia inom online poker

Bra utbud av stora pokerturneringar

Enkelt att komma igång som nybörjare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Flera händer kom upp under den femte dagen av turneringen mellan Kassouf och Stacey Matuson, en delägare i WSOP återförsäljar akademi, som arbetar sida vid sida med de berömda Mizrachi bröderna på en daglig basis som absolut skakade upp hela pokervärlden.

See also  LISTA: 12 Bästa & Nyaste Pokerspelen (Spela Online) - "RANK"

Kassouf är verkligen en spelare som gillar att fortsätta prata medan han är på handen, och vid två olika tillfällen sågs han tortera Matuson totalt när hon hade ett stort beslut att fatta. Vid det första tillfället, la sig Matuson med hennes AQ på Ad 7h 8h 5h på handen, när Kassouf faktiskt höll 9h 6h.

SPELARE – Dom Bästa Pokerspelarna i Sverige – (SE ALLA)

I den senare handen sågs dock Kassouf bluffa Matuson när hon höll pocket queens, genom att använda sitt “tal spel” för att kraftigt påverka hennes handling. Matuson var klart irriterad med Kassouf på denna punkt, liksom de flesta av vid bordet, allteftersom den brittiska spelaren fortsatte att hålla på tills turneringens tjänstemän ingrep och Jack Effel själv kom över för att övervaka situationen.

Straffet och efterspelet

Reglerna för WSOP och poker i allmänhet kan vara något oklara när det gäller att straffa spelare som missbrukar sin rätt att tala vid bordet. Vad exakt en spelare får eller inte får säga beror till stor del på turneringen i fråga och landet turneringen spelas i och Storbritannien är verkligen en av de platser där en mycket mer är tillätet än i Las Vegas.

SPELARE – Bästa Finska Pokerspelarna att se upp för – (SE ALLA)

Detta är förmodligen anledningen till att advokaten trodde att han kunde komma undan med en hel del, men varken Jack Effel eller de andra spelarna vid bordet var särskilt imponerad av hans beteende. Efter Matuson la ner sina kort, meddelade Effel att Kassouf var att straffas med en bana bort från bordet vilket möttes med invändningar från spelaren.

See also  SKATT PÅ POKER: "Kan ge Fängelse..." - (Djungel av Regler)

Daniel Negreanu blir inblandad

Saker och ting skulle antagligen inte ha gått så långt om inte pokerlegenden Daniel Negreanu inte hade blandat sig i, han twittrade att han var chockad och upprörd över Effels beslut. Kassouf deltog senare i en av Danel Fulls Conatact Poker Podcast, där de pratade om beslutet och försökte att få fram lite mer information om vad som faktiskt hade hänt.

SPELARE – Mest Kända Pokerspelarna på Planeten – (SE ALLA)

Negreanu är definitivt en av de mest högljudda spelarna både på och utanför bordet, den stora skillnaden kommer sannolikt att vara det faktum att Daniel alltid visar respekt för sina motståndare, medan Kassouf inte betedde sig i de flesta människors uppfattning.

Vad tycker du om Kassouf beteende och tycker du att straffet han fick var rättvist eller att Jack Effel har gjort ett emotionellt och felaktigt beslut denna gång?

Comments are closed.