POKERBONUSAR: 7 Bästa Pokerbonusarna du kan “CASHA IN”

Bonusar är den huvudsakliga attraktionen för pokerspelare. De är ett av de element som motiverar spelarna att dra spelet vidare, och det hjälper dem att bli mer skärpta. Om du spelar poker på nätet så behöver du lära dig allt om pokerbonusar för att dra fördel från spelet, och den här artikeln är till för att hjälpa dig med det.

SPELA POKER – Pokersidor som Rankas Högst- (ÅRETS LISTA)

  • Gillar du smarriga pokerbonusar?
  • Undrar du vilka olika pokerbonusar det finns?
  • Vill du veta vilka pokersidor som erbjuder bonusar?

Då är detta artikeln för dig, läs vidare…

1

En av världens giganter i spelbranschen

Spelare från hela världen

Vraka och välj mellan grymma pokerspel

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Populärt tillhåll för skandinavisk pokerspelare

Enkelt att spela via mobilen

Många olika varianter av pokerspel

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Perfekt för cash games spelaren

Enkla insättningar och uttag

Finns pokerturneringar i för alla storlekar

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Lång historia inom online poker

Bra utbud av stora pokerturneringar

Enkelt att komma igång som nybörjare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

7 Olika Typer av Pokerbonusar

Pokersidor har olika typer av bonusar. Här har du en sammanfattning av de flesta av dem:

#1 Deposit Poker Bonuses –

Den här bonusen ges till spelare som registrerar sig hos pokersidor, men den ges inte omedelbart. Spelaren måste först göra en insättning och möta vissa krav innan de kan använda sig av bonusen. Bonusens summa varierar från sida till sida. Bonussumman som vissa sidor erbjuder är densamma som summan du sätter in, medan andra sidor ger dig hälften av insättningen.

See also  GUIDE: Steg för Steg - (Spela Seven Card Stud Poker) "Härligt"

BLUFFEN – 13 Pokerbluffar du bör Undvika – (Proffsen Tipsar)

#2 Instant Upfront Deposit Poker Signup Bonuses –

En hel del pokerrum erbjuder den här typen av bonus. Så snart som spelare gör sin första insättning så kan de placera bonussumman på bordet. Trots att du kan använda summan för att komma vidare i spelet, så kan du inte hämta ut det omedelbart. Varje sida har lite skiljda regler, och du kan inte hämta ut bonusen eller vinsterna från den förrän du följt deras uppsättning regler. Så se till att du går igenom dem innan du gör insättningen så att du inte går och blir besviken.

#3 No Deposit Poker Bonuses –

Det här är utan tvekan den bästa typen av bonus för spelaren eftersom den inte kräver någon insättning. Du måste dock tjäna en viss mängd för att kunna hämta ut bonussumman. Den här strategin ser till att spelaren inte bara omedelbart slutar efter att ha hämtat ut sin bonussumma.

PASS UPP – Skatt Poker – (Misstag Ger Grova Straff)

#4 Reload Bonuses –

Den här bonusen ges till medlemmar på sidan för att motivera dem att fortsätta spela. Summan på bonusen och tidsperioden som krävs för att man ska få den varierar från en plattform till en annan. En del pokersidor ger ut omladdningsbonusar en gång i månaden medan det tar längre tid för andra. Du måste dock sätta in nya pengar på ditt konto för att få ta del av bonusen.

#5 Referral Bonuses –

Om du har en vän eller kollega med ett intresse för poker kan du hänvisa dem till din pokersida för att kunna få den här bonusen. De flesta större sidorna låter spelarna få denna bonus efter att de fått någon att registrera sig och sätta in pengar.

See also  GUTS.COM lanserar Äntligen Poker för sina Casinospelare

TIPSET – Hur man Blir Rik på Poker – (Dom Enkla Knepen)

#6 Rakeback bonuses

Den här bonusen är speciellt till för lojala medlemmar på spelsajter som har Rakeback-policy. Rakebackbonusen är en del av husets vinst på händer som spelas av spelaren. Om du är en pokerfantast så borde du se till att registrera dig på sidor som har den här typen av policy. Det kommer då att motivera dig att fortsätta spela och möte kriterierna som krävs för att dra hem bonusen.

#7 Clearing A Poker Bonus –

Den här bonusen delas ut till spelare som använder sina pokerbonusar i spelet. Det behövs knappast sägas att du behöver vara en återkommande pokerspelare för att tjäna den här bonusen, eftersom du får större bonus ju mer du spelar00!

SPELGALNINGEN – Mer Kortspel än du Orkar – (MEGALISTA)

Vilken Pokerbonus Fungerar Bäst för dig?

Innan du registrerar dig på någon pokersida borde du gå igenom vilka pokerbonusar som finns tillgängliga, och vilka regler det finns för att få dessa bonusar. Därefter behöver du prioritera ditt spelande efter kraven.

POKERFUSKET – Så Fuskar dom mot dig på Poker – (PASSA DIG)

En del spelare vill till exempel ha ett långtidsmedlemskap medan andra bara vill ansluta sig till en sida under några månader. När du väl gått igenom alla regler och regleringar för sidan kommer du kunna bestämma dig för vilka bonusar som du behöver mest, och sen är det bara att tänka på det när du går vidare i registreringsprocessen.

En del pokerbolag har tidsrestriktioner för bonustillgängligheten. Så det finns en till sak som du behöver tänka på innan du fattar några beslut om vilken sida som är bäst för dig. Glöm inte att alla bonusar har strikta användarvillkor, och att du måste följa dem för att hämta ut pengarna. Ingen sida kommer ju erbjuda dig bonusar helt gratis!

See also  INGEN KOSTNAD: Hur man Spelar Gratis Poker – "PLAY MONEY"

SPELARE – Mest Kända Pokerspelarna på Planeten – (SE ALLA)

Sammanfattningen

Det är tydligt att pokerbonusar är ett bra sätt att locka till sig kunder på, men som spelare kan du dra lika stor fördel av dessa bonusar som pokersidan kan. Det finns bara en sak att tänka på – det enda sättet som du kan se till att få bonusar på är att spela mer, så se till att ha en regelbunden närvaro på sidan. Men ja, fler bonusar hjälper dig ju att vinna mer, så det är en win-win-situation!

Comments are closed.