POKERSPELAREN: Hur Man Vinner i Texas Holdem – “Första Tipset..”

Poker är ett av de äldsta och populäraste spelen på kasino. Texas hold’em är en pokervariant och i spelet förekommer vadslagning och man spelar individuellt i en grupp av spelare.

1. Hur det fungerar

Texas hold’em spelas oftast med en standardkortlek med 52 kort i fyra färger. Spelet börjar med att varje spelare får två kort. Efter att alla spelare fått sina kort gör man sina insatser. Vinnaren bestäms på de kort som dras vid showdown. De fem bästa korten på varje hand jämförs med varandra. Insatspotten fördelas lika mellan vinnarna om det slutar oavgjort. Ibland finns det ett vilt kort med i spelet. Det anses ofta stå högre än en färgstege.

TOPPLISTAN – 10 Bästa Pokersidor att Vinna Pengar på

2. Hur man vinner i Texas Hold’em

Poker är ett pengaspel. Man kan vinna stort, eller förlora lika stort. Följande är ett par tips på hur man vinner i texas hold’em:

Spela aldrig berusad. I poker satsar man högt och det gäller att vara uppmärksam för att hela tiden kunna följa spelets gång. Ett par drinkar skadar inte om man spelar för skojs skull. Men om man är mer seriös och spelar med mycket pengar ska man alltid hålla sig borta från alkohol.

1

En av världens giganter i spelbranschen

Spelare från hela världen

Vraka och välj mellan grymma pokerspel

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Populärt tillhåll för skandinavisk pokerspelare

Enkelt att spela via mobilen

Många olika varianter av pokerspel

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Lång historia inom online poker

Bra utbud av stora pokerturneringar

Enkelt att komma igång som nybörjare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Man ska inte spela varje hand, speciellt inte om man är ny till spelet. De flesta fortsätter att spela, även fast man förlorar, bara för att vara en del av spelet. Vill d bli en riktig mardröm hos pokersajterna så är detta kanske några tvivelaktiga tips för dig.

Att bluffa är inte nyckeln till att vinna i poker. Många spelare bluffar bara för bluffandets skull, vilket inte är en förnuftig strategi. Det fungerar bara i några enstaka situationer. Om man till exempel vet att en särskild spelare alltid stannar kvar i spelet till showdown är det helt meningslöst att bluffa den spelaren. Det gäller att vara försiktig om man vill bli rik som smör hos pokerklienterna.

Bara för att man redan har lagt mycket pengar i potten betyder det inte att man borde stanna kvar i spelet ända till slutet. Om man är säker på att man kommer förlora ska man lägga sig direkt och spara det man fortfarande har kvar.

GUIDEN – Hur Man Vinner på Poker – (Steg för Steg)

Att göra miner är en viktig del i spelet men inte alla är bra på det. Man måste vara en bra skådespelare för att lyckas bluffa andra på det sättet, och man ska bara göra avsiktliga miner för att uttrycka sin reaktion om man är bra på det. Annars är det bäst att inte göra några miner eller visa några känslor över huvud taget.

See also  DRAMA VARNING: William Kassouf Orsakar Dramatik på WSOP

3. Vanliga misstag i Texas Holdem

#1 Ett väldigt vanligt misstag bland pokerspelare är att försvara sin mörk eftersom att man redan har lagt ner mycket pengar i rundan eller är övertygad om att motspelarna har svaga kort. Låt inte egot styra känslorna.

SPELARE – Mest Kända Pokerspelarna på Planeten – (SE ALLA)

#2 Ett annat vanligt misstag många gör är att spela för många givar på en gång. Det gör man oftast för att ge sken av att man har det gott ekonomiskt ställt inför andra.

#3 Att satsa överdrivet stort är också ett vanlig misstag många begår i spel där det inte finns några insatsgränser. Det är vanligt att man inte  storleksanpassar sin insats och satsar för högt eller lågt.

#4 Att ge efter för miner eller grimaser är ett väldigt vanligt men kostsamt misstag. Hur bra man än är på att bedöma människor finns det en chans att motståndaren är ännu bättre på att visa missledande känslor.

TURNERINGAR – Bästa & Största Pokerturneringarna Online – (SPELA DOM)

4. Pokerfakta

* Poker introducerades på 1820-talet av en grupp sjömän i New Orleans.

* Det finns över 130 varianter av poker. Varje variant hör hemma i ett särskilt land eller region.

* Poker är den tredje mest populära sporten på TV i världen. De populäraste är fotboll och bilsporter.

Comments are closed.