Pokersajter – 5 Viktiga Saker för Pokersajterna 2014

Pokersajter – Så blir du en mardröm hos pokersajterna

Miljoner byter dagligen ägare hos pokersajterna på nätet och oavsett om du är bra eller en dålig pokerspelare så har du alltid chansen att vara den som rycker åt dig en del av den kakan. Poker är till stor del ett skicklighetsspel, men det går inte att komma ifrån att med lite tur kan du faktiskt vinna snabba och stora pengar, poker skiljer sig från betting, där det trots allt finns knep för att råna oddsbolagen.

VINN MER: Spela på bästa spelsajterna och lär dig bli en mardröm

Nya bra pokersajter har ploppat upp som flugor online och det går snabbt och enkelt att komma igång och redan om ett par timmar kan du vara tusenlappar, eller varför inte flera hundra tusen kronor rikare. En pokerturnering hos någon av dom bästa pokersajterna kan ge dig det stora snabba klippet.

Att hitta en spelsajt som som man kan nominera till den bästa pokersajten gör att man får fundera lite på vad en sådan spelsajt egentligen bör erbjuda? Dåliga spelare eller ett bra spelutbud? Det finns många faktorer som avgör vilken sajt man bör spela på. Frågan du först måste ställa dig är vad du är ute efter och vad du föredrar för typ av spel.

4 Tvivelaktiga Drag för att bli en mardröm för dina motspelare

 

1. “Chatt Experten”

Chatt Pokersajter
Var flitig i chatten och så fort någon vinner en pott fast dom spelat uselt så berömmer du den för att spela mycket bra poker, kommer att få den andra spelaren att koka av ilska.

2. “Höj höj”

Höja hos Pokersajterna
Den notoriske höjaren kan få varenda pokerspelare att drömma mardrömmar med litervis svett. Höj med det minsta varenda gång du går med, oavsett vilka kort du har. Gör det till en vana att spelarna lär sig att du kommer att höja varenda gång du går med, spelarna kommer att börja hata dig.

3. “Tänk tänk tänk”

Tänka på Poker
Att tänka in i det längsta varenda gång kommer att få vissa spelare att kommande natt att vakna mitt i natten och skrika ditt spelae alias. För varje gång det är din tur så har du alltid en viss tid på dig, vänta alltid ut klockan i sista sekund även om du ska lägga dig, fungerar bäst i turneringar då spelare inte kan lämna bordet för att hitta en ny utan en spelare som dig som bara tänker.

4. “Ge andra expert tips”

Expert Tips
Var flitig med att berätta för andra hur fel dom spelar så fort du vinner en hand mot dom. Spelare är inte alls intresserade av att höra råd eller tips från dig och när du gör det kan du koma att få många att svalka svett om natten.

Innan du väljer pokersajt ställ dig några frågor

 

– Letar jag efter dom sämsta pokerspelarna?
888poker är precis som förr ett ställe där dåliga spelare samlas.

"888 Poker"

GRATIS SPEL

88 USD

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

– Letar jag efter dom bästa pokerturneringarna?
Titanpoker leverar många stora pokerturneringar

"Titan Poker"

GRATIS SPEL

700 Kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

– Letar jag efter den bästa pokerbonusen?
Redkingspoker ger dig en bonus på upp till 2500$ (ca: 17 000 Svenska)

"Redkings Poker"

GRATIS SPEL

1 000 EURO

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

– Letar jag efter den bästa spelupplevelsen?
Titanpoker är en pokersajt som har fullt fokus på poker och här hittar du allt du behöver för ditt pokerspel.

"Titan Poker"

GRATIS SPEL

700 Kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

– Är jag helt nybörjare och vill börja extra lugnt?
Bet365 har bord som endast är för nybörjare, du får spela på dessa dina första 90 dagar.

"Bet365 Poker"

GRATIS SPEL

X KR

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Bästa Pokersidor

Att spela för kul eller som ett proffs

Vissa av oss är nöjes spelare och har inte som mål att sitta timme efter timme och försöka  att sakta men säkert bygga upp våran spelkassa, vi spelar helt enkelt för att det är kul och tar oss tid då och då för ett online parti poker hos någon av dom största pokersajterna. Sedan vad det är för kvalite på spelarna spelar ingen större roll, men om du däremot satsar på att försörja dig som pokerspelare kanske du ska lägga mer vikt på vilken typ av motstånd dom olika pokersajter ger dig.

Här gäller det att maximera sina chanser att bli rik på poker, välj den pokersajt som har dom absolut sämsta spelarna och därefter så är det ett bra strategiskt spel med mycket tålamod som kommer att få din pokerkassa att växa.

Bästa och populäraste spelen hos Pokersajterna: Texas Holdem, Omaha, 7 Card stud, mörkpokerbadugi, Sit and go turneringar, Multitable pokerturneringar.

Pokern hade sin bom under 2000 talet, alla klickade in sig hon någon utländsk pokersajt för att pröva spelet och dess lycka, sedan dess har det minskat betydligt men fortfarande så rasar det varje dag in nya spelare som nått myndig ålder som vill prova. Så du som går runt med planer på att bli ett poker proffs ska inte hänga med huvudet, det finns fortfarande gott om dåliga spelare och kommer att fortsätta att förbli så då det alltid finns nya som vill in i spelet.

Så om du är red, kör igång och glöm inte att ständigt försöka förstå dig på spelet mer och mer och att alltid vara öppen för att ändra ditt spel. Nyckeln till att bli en bra pokerspelare är att vara steget före sin motståndare och veta det han vet och att aldrig sluta utvecklas.

5 Steg för att vinna mer hos Pokersajterna

1-gronHandkastning I början spela få händer, efter att tiden går och du får mer rutin så kan du spela fler och fler händer.

2-blaSkogspromenaden Spela och ta break, spela och ta break. Sitt inte timme efter timme, hjärnan mår bäst av pauser och du kommer att göra bättre ifrån dig då hjärnan fått samla sig igen.

3-orangeAnalysera Studera dina motspelare och försök förstå hur dom tänker, det gör att du lättare kan bluffa åt dig deras pengar.

4-lilaBluffa rätt spelare Bluffa inte mot dåliga spelare, att bluffa mot dåliga motspelare är sällan en bra taktik då dom som oftast synar dig oavsett vad dom har.

5-orangeSpelbordet Välj rätt spelbord, om du märker att det är många bra spelare vid bordet du sitter på, byt genast och leta efter pokerbord med sämsta spelarna eller flest fiskar.

Vanliga Funderingar

 

Bästa Betalningssätt hos Pokersajterna

Betalningssätt Spelsidor

VISA, Mastercard, Moneybookers, neteller, click2pay, paypal, instadebit, Ukash, paysafecard, entropay, banköverföring

Hur kan man ta ut sina pengar från pokersajterna

Har du satt in pengar med ditt VISA kort som exempelvis så sätter oftast pokersajten tillbaka din vinst till det kortet du använde. Annars är det oftast en vanlig banköverföring som står på tur. Check går att välja hos visa aktörer men det ska du se upp för då avgifter kan komma att stå dig dyrt.

Nordea krävde mig på 200$

Vi har själv gjort detta misstag, tog ut 1 000$ via check och när jag gick på Nordea så ville dom ha 200$ av dessa 1 000$ som avgift.

Skattefria Pokersajter: Hur vet jag om en pokersajt är Skattefri?
Alla pokersajter som är registrerad inom EU behöver du aldrig betala skatt hos och dom flesta bolagen är registrerad i Malta som då ligger i EU.