SPELTIPS GOLF – (Turneringarna, Spelformer & Spelbolagen)

Golf är en av de mest populära sporterna i världen, i fråga om antalet fans som tittar på turneringarna och antalet som lägger spel. Det pratas en del om golfens ursprung, både Nederländerna och Scotland påstår att de är de som startade sporten. Detta går dock tillbaka till 1200-talet och sporten har kommit långt sedan dess, det är störst i Amerika med deras PGA Tour.

NYA LISTAN – Nätets Populäraste Bettingsajter – (GOLF BETTING)

  • Välj bland flertalet olika spelformer
  • Listan på dom populäraste golfturneringarna
  • Speltipsen som gör dig till en bättre golf gamblare

PGA Touren är det organ som organiserar professionella golfturneringar som spelas i USA och de inkluderar några av de stora turneringarna, som Players Championship och Tour Championship.  Utanför USA, den europeiska touren, som grundades 1982, är hemmet för Europas bästa golfare, utöver några av de bästa spelarna från andra länder i över hela världen utanför USA.

1

Populär Bland Svenskar & Finnar

Alla stora golf tävlingar

Live betta på dina favorit spelare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Ett spelbolag med stil

Stort täckande av golf marknaden

Betta på alla stora golf event

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Bra spelbolag för golf betting

Många golf marknader att välja mellan

Snabba Insättningar & Uttag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Supersnabb Registrering

Bra utbud på golf betting

Live betting på dina favorit spelare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Race to Dubai är det stora eventet på den europeiska touren med sitt säsongsavslutande event, kallat Dubai World Championship. Utöver dessa två tourer, är de fyra stora turneringarna och Ryder Cup de mest populära golfevents och i och med det drar de till sig massor med intresse från spelare.

GOLF – Bästa & Största Golfturneringarna att spela på – (LÄSVÄRT)

En enorm mängd pengar spelas på golf över hela året och utbudet av spelformer fortsätter att växa. Det är nu möjligt att spela på vadsomhelst, från vem som vinner en turnering till om det kommer att bli ett hole in one. Då golf spelas under årets alla 12 månader, kommer det inte som någon överraskning att spelande är så populärt och att det finns ett enormt utbud av speltips golf för varje turnering, både för PGA och den europeiska touren.

See also  EM Tips 2016 - Frankrike - Rumänien 10/6 "Värdnationen som förväntad vinnare"

1. Speltips golf – Varför och vilka bör du spela på

Som nämnt tidigare ovan finns det två huvudsakliga golftourer över året, PGA touren och den europeiska touren, båda erbjuder goda möjligheter för spel. Det kommer alltid att finnas speltips golf tillgängliga för alla events på PGA touren och den europeiska touren och det gör dem till väldigt bra att spela på, över hela året.

GAMBLARENS TIPS – Vinna på Live Betting – (BÄSTA SPELFORMERNA)

När det gäller vilka spelare att satsa på kan detta bero på flera faktorer, såsom deras nuvarande form, tidigare meriter från turneringen, tidigare meriter från golfbanan och om spelet ger bra spelvärde.

Spel på golf är en långsiktigt och du bör bara spel när det finns spelvärde. Tror du chanserna för en spelare att vinna en turnering är större än sannolikheten erbjuds av ett spelbolag? Om så är fallet, är det värt att lägga ett spel på den spelaren.

2. När du inte bör spela på golf

Det finns inget dåligt tillfälle att spela på golf. Det finns många spelformer för varje turnering, vilket gör det möjligt att hitta bra spelvärde, om du är villig att leta tillräckligt noga. Kanske är det så att den enda saken man ska undvika är att spela på spelbolagens favoriter att vinna de fyra turneringarna.

PROFFSET – 5 Saker Spelproffset Ångrar – (RIKTIGT DUMT)

Från Open Championship 2015 till den sista majorn 2016 har spelbolagens favoriter misslyckats med att vinna. Kanske är det bättre att spela på de potentiella vinnarna i dessa turningar medan turneringarna spelas, istället för innan.

3. Populära spel och spelformer

Det finns massor med sätt att spela på golf på och några av de populäraste är listade nedan:

  • Vinnare av turnering
  • Each way spel
  • Top 10 placering
  • Ledare efter första rundan
  • Bästa nationalitet
  • Hole in one
See also  SPELTIPS Champions League 14/9 - Juventus vs Sevilla

LISTAN – Världens 13 Största Sportevent – (BETTING KLARA)

När du lägger ett each way spel på en spelare bör du alltid kolla med ditt spelbolag för att se vilka placeringar som räknas i ditt spel. Vissa spelbolag erbjuder ¼ odds för en spelare att sluta femma medan ett annat spelbolag kan erbjuda samma för en sjätteplats.

4. Speltips golf – 2 enkla principer för att utöka dina vinster på spel på golf

Princip 1 – Allmän spelarform

Att studera en spelares form är det bästa sättet att se till att du ger dig själv den bästa chansen att lägga ett vinnande spel på golf. Om du funderar på att spela på en specifik spelare att vinna ett event, titta på hur deras senaste turnering slutade, har de spelat bra? Om spelaren i fråga har misslyckats med att sluta bland topp 20 i sina fem senaste turneringar, är det klokt att överväga att titta på en annan spelare som har gjort det.

Princip 2- Form på banan

Innan du lägger ett spel på en spelare, se tillbaka på hur de tidigare har presterat på golfbanan. Många av golfbanorna som används på PGA och europeiska touren används år efter år och det ger oss möjlighet att få en uppfattning om vilka spelare som föredrar vilka golfbanor. Olika banor är lämpliga för olika spelstilar, så se tillbaka på hur spelarna har presterat på golfbanan i fråga. Förståsigpåare som skriver speltips golf, kollar alltid dessa uppgifter.

SPELTIPSET – 11 Tips för Hur Man Vinner på Handikappspel

Princip – Håll dig borta från oerfarna spelare

Även om oerfarna spelare kommer att erbjuda de bästa oddsen över säsongen, finns det en anledning till att oddsen är så höga. För att vinna ett event på PGA touren för första gången betyder allt för en professionell golfare, det ger dem en garanterad plats på touren flera år framåt i tiden och tar ifrån dem press, då de planerar att leva på sin golf.

See also  Speltips Serie A

Pressen är därför massiv på dessa spelare och de kämpar vecka in och vecka ut för att försöka få tillräckligt med poäng för att få vara kvar på touren nästa år. De som har vunnit tidigare kan slappna av, ta sin tid och jobba på att förbättra sitt spel. Det är en enorm skillnad.

5. De populäraste golfeventen

Fyra majors, de mest populära golfeventen att spela på och de genererar flest speltips golf.

STRATEGIN – Hur Man Slår Bookies – (RAKT PÅ SAK)

Masters

Är det enda av de fyra majors som spelas på samma golfbana varje år, Augusta National. Därför finns det en stor mängd statistik tillgänglig om tidigare vinnare och prestationer från denna golfbana, vilket gör den till en av de bästa möjligheterna att vinna pengar genom att spela på golf.

US Open

Detta är kanske den svåraste majorn för spelarna då golfbanorna vanligtvis görs i ordning för att göra det svårt att ta poäng. Det finns oftast en tung ruff i omkring fariways, vilket medför att de som inte siktar så bra från tee kommer att straffas. US Open är ett bra tillfälle att kolla spelares statiskt, som träffsäkerhet med drivern.

PLANEN – Betting på Underdogs – (“Så bör du göra”)

Open Championship

Detta är den äldsta av alla majors och spelas alltid Brittiska links golfbanor. Ofta, på grund av att banorna är nära kusten, kan vinden påverka en del och de som har visad bra form när de spelar med vind, är alltid värda att titta på när man överväger ett spel på denna turnering.

USPGA Championship

Årets sista major, denna turnering brukar få fram vinnare med låga poäng. Mellan 2012 och 2016 har en score på under tio eller lägre antecknats i denna turnering. De andra turneringarna som drar till sig hög spelaktivitet och massor med speltips golf, är Ryder Cup. Detta är ett event som pågår i tre dagar mellan lag från USA och Europa och erbjuder oftast mycket dramatik.

Comments are closed.