Speltips Serie A

Speltips Serie A

 

Här listar vi dem hetaste speltipsen för Serie A

Derbyt i Milano är betydelsefullt av flera anledningar

LIGA: Italienska Serie A
MATCH: AC Milan mot Inter Milan
PLATS: San Siro
DATUM: Söndag 20/11
TID: 20:45

I de senaste 53 mötena mellan lagen har AC Milan vunnit 20 gånger, Inter Milan har vunnit 20 gånger och 13 matcher har spelats oavgjort.

AC Milan kommer till derbyt i mycket bättre form än sina motståndare och en vinst kommer att hålla kvar dem i titelracet. Det är kanske lika viktigt för AC Milan att utmana om en kvalplats till Champions League. Titeln kan vara utom räckhåll då Juventus är så starka men med bara tre tillgängliga Champions League platser, har inte Vincenzo Montellas lag råd med att tappa poäng när de spelar hemma.

Det har varit en väldigt turbulent säsong för Inter Milan och detta syns på deras plats i ligan. Inter kommer till denna match 8 poäng bakom AC Milan och med en ny man vid rodret. Stefano Pioli har fått i uppgift att föra Inter uppåt i tabellen efter Frank De Boers avsked. Även om holländaren bara hade befälet under en kort tid, gjorde dåliga resultat och problem bakom kulisserna att Ajax tidigare tränare inte kunde vara kvar.

Tips

Vi har tittat noggrant på följande aspekter av denna match, som alla ger bra spelvärde:

  • Vinnare
  • Vinstmarginal
  • Vinst och noll insläppta

AC Milan är i form

Det råder inget tvivel om att AC Milan är laget som är i form och att de har störst självförtroende.  De verkar vara tillfreds och de har tagit till sig Montellas taktik på ett bra sätt. Inter har å andra sidan en ny tränare och med tanke på det internationella uppehållet har han inte mycket tid att förbereda sig ordentligt inför denna match.

See also  EM Tips 2016 - Rumänien - Albanien 19/6 "Båda har chans"

Speltips: AC Milan at vinna ger 2,7 hos 888sport

"Klassisk spelgigant"

GRATIS SPEL

1000:- KR

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Möjligen en jämn match

Trots att AC Milan är i form och att det är oroligt hos Inter, betyder det inte att det kommer att bli en enkel vinst för Montellas lag. I deras tidigare tre möten hemma i Serie A har AC Milan vunnit med ett måls marginal. Inter har förlorat sina tre senaste bortamatcher i ligan, även dessa med ett måls marginal, så vet kan bli en jämn match.

Speltips: AC Milan att vinna med 1 mål ger 4 hos Bet365

"Störst på Livestream"

GRATIS SPEL

x kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Hålla nollan

I de senaste 8 mötena i Serie A mellan AC Milan och Inter Milan, har något av lagen hållit nollan sju gånger. Bara en av dessa matcher slutade 0-0 vilket betyder att fem av dessa matcher har slutat med att ett av lagen har vunnit utan att släppa in ett mål. Då AC Milan är stora favoriter i denna match och det faktum att de har hållit nollan i deras senaste två hemmamatcher i Serie A, är de bra kandidater till at vinna och hålla nollan.

Speltips: AC Milan att vinna och noll insläppta ger 4,5 hos Ladbrokes

"Alltid många matchspel"

GRATIS SPEL

Se Hemsidan

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Comments are closed.