Speltips VM-Kval – Kvalet till Ryssland 2018

Speltips VM-Kval – Kvalet till Ryssland 2018

Kvalet till VM i Ryssland är i full gång och det kryllar av spelvärda odds.

Matcher vi har analyserat

Frankrike – Sverige
England – Skottland
Rumänien – Polen
Kroatien – Island
Wales – Serbien

1

Supersnabb Registering

Spelbolag dit många svenskar söker sig

Snabb in och uttag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Tillhör giganterna där ute

Enkel Registrering & Snabba Uttag

Störst på antal spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Topp två i Grupp A möts i Paris

TÄVLING: VM-kval 2018
MATCH: Frankrike mot Sverige
PLATS: Stade de France, Paris
DATUM: fredag 11/11
TID: 20:45

I de 19 tidigare mötena mellan lagen har Frankrike vunnit 9 gånger, Sverige har vunnit 5 gånger och det har spelats 5 oavgjorda.

Frankrike har hela tiden varit favoriter till att gå vidare från grupp A och de kommer till den fjärde matchen som gruppledare med 7 av 9 möjliga poäng. De tappade poängen kom mot Vitryssland, där Frankrike bara fick överraskande 0-0 mot hemmalaget, ett resultat och prestation som möttes av mycket ogillande från fransmännen. Men detta glömdes dock snabbt tack vare Paul Pogbas fantastiska avslut mot Holland, vilket gjorde att Frankrike vann matchen i Amsterdam i den senaste matchen.

Också med 7 poäng från sina tre matcher och tvåa i gruppen är Sverige. Svenskarna fick oavgjort hemma mot Holland i den första omgången men lyckades få alla poäng mot Luxembourg, dock bara en 1-0 vinst. I den följande hemmamatchen mot Bulgarien stod Sverige för en mer övertygande uppvisning, och de vann med 3-0 med mål från Ola Toivonen, Oscar Hiljemark och Victor Lindelöf.

Tips

Vi har tittat noggrant på följande aspekter av denna match, som alla ger bra spelvärde:

 • Vinnare
 • Resultat och båda lagen att göra mål
 • Halvtid/Fulltid

Frankrike är för starka

Även om Frankrike ännu inte har övertygat i gruppen, har 1-0 vinsten över Holland gett dem överhanden och Didier Deschamps vet att en vinst över Sverige kommer att ge dem kontroll i toppen. Sverige har fått en bra start på deras kval men har bara slagit Frankrike en gång på deras 13 senaste försök. Frankrike har bara förlorat 1 av deras senaste 17 VM-kval matcher.

Speltips: Frankrike att vinna ger 1,85 hos Ladbrokes

 

Sverige kan orsaka problem för Frankrike där bak

Sverige gjorde bara mål en gång i EM 2016 men de kommer att hoppas på att kunna börja göra mål igen nu när de kommer tillbaka till Frankrike. Janne Anderssons lag har gjort minst 1 mål i alla deras kvalmatcher hittills, inkluderat tre i deras senaste match mot Bulgarien. Frankrike kommer sannolikt att göra mål och Sverige vet att de kommer att behöva göra det också föra att ha en chans att få med sig något från matchen.

Speltips: Frankrike att vinna och båda lagen att göra mål ger 3,5 hos Bet365

 

En jämn första halvlek

Förvänta dig inte att Sverige ska komma ut och attackera mot Frankrike och därigenom lämna sig öppna i försvaret och bli överkörda. Sverige kommer säkert att spela defensivt i första halvlek för att frustrera Frankrike inför sin hemmapublik. Detta kan fungera i 45 minuter men med den talang som Frankrike har till sitt förfogande så kommer de att komma igenom till slut, vilket innebär att andra halvlek bör bli öppnare.

See also  EM Tips 2016 - Ukraina - Polen 21/6 "Sänker Polen Ukraina?"

Speltips: Halvtid oavgjort/Fulltid Frankrike ger 3,75 hos Ladbrokes

 

Skottland under press på Wembley

TÄVLING: VM-kval 2018
MATCH: England mot Skottland
PLATS: Wembley Stadium, London
DATUM: fredag 11/11
TID: 20:45

I de tidigare 112 mötena mellan lagen har England vunnit 47 gånger, Skottland har vunnit 41 gånger och det har spelats oavgjort 24 gånger.

England kommer till denna match när Skottland leder VM-kval grupp F, efter att ha tagit 7 av 9 möjliga poäng. Förra gången, men den temporära tränare Gareth Southgate vid rodret, fick England 0-0 borta mot Slovenien, en besvikelse. Som tur är för England, var de andra lagen i gruppen ganska svaga, Skottland är det starkaste men de har svårt för att hitta formen.

Under Gordon Strachan fick Skottland 1-1 hemma mot Litauen och detta dåliga resultat följdes upp med en ännu värre uppvisning i Slovenien då de förlorade med 3-0 i Trnava. För att förklara det resultatet vidare, Slovenien hade ännu inte fått en poäng i gruppen och de hade inte gjort ett enda mål. Skottland har mycket jobb framför sig om de ska kunna utmana i toppen av grupp F.

Tips

Vi har tittat noggrant på följande aspekter av denna match, som alla ger bra spelvärde:

 • Vinnare
 • Vinnare och noll insläppta
 • Vinstmarginal

England är starka hemma

Trotts att de har haft det svårt i stora turneringar de senaste åren har England inte haft några problem med att kvalificera sig och deras hemmafacit är fantastiskt. Lejonen är obesegrade i deras tidigare tjugo kvalmatcher hemma, oavsett om det är VM eller EM. Skottland å andra sidan har haft det svårt på bortaplan och det ser ut att fortsätta så.

Speltips: England att vinna ger 1,36 hos Ladbrokes

 

Ett tight försvar

I deras elva senaste kvalmatcher på hemmaplan har England bara släppt in 3 mål och de kommer att vara säkra på att inte släppa in något från Skottlands svaga anfall. I de elva tidigare tävlingsmatcherna mellan England och Skottland har båda lagen bara lyckats göra ett mål och det var i British Championship 1984. Därför bör England, om de vinner, inte släpp in några mål.

Speltips: England att vinna och noll insläppta ger 2 hos Bet365

 

England har svårt för att ta kommando i matcher

Någonting som England misslyckas med, vilket visade sig ännu en gång mot Malta i deras senaste match, är att stänga matcher. När de spelar hemma mot Malta förväntas det engelska laget att göra minst 5 mål och bjuda på en show. Men något verkar hindra spelarna från att göra det och det kan vara så enkelt att det handlar om pressen att spela för England.

Speltips: England att vinna med 1 mål ger 3,4 ho Bet365

 

Polen har en tuff resa till Rumänien

TÄVLING: VM-kval 2018
MATCH: Rumänien mot Polen
PLATS: National Arena, Bucharest
DATUM: fredag 11/11
TID: 20:45

I de 35 tidigare mötena mellan lagen har Rumänien vunnit 16 gånger, Polen har vunnit 4 gånger och det har spelats oavgjort 15 gånger.

VM-kval grupp E har ingen klar favorit just nu, och den automatiska kvalificeringsplatsen är tillgänglig för alla. Rumänien kommer till denna match som trea i gruppen med 5 av 9 möjliga poäng. Rumänien som fortfarande är obesegrade har spelat oavgjort mot Montenegro hemma och Kazachstan borta och däremellan vunnit med 5-0 mot Armenien.

See also  SPELTIPS Bundesliga 29/10 - Borussia Dortmund vs Schalke

Polen som ligger på andra plats i gruppen spelade också oavgjort borta mot Kazachstan trotts att de var uppe i en 2-0 ledning. Lag kommer att ha det svårt med att få med sig alla poäng från Astana Arena. De två hemmavinsterna mot Danmark och Armenien var inte övertygande men Polen kan ta ett stort steg mot att kvalificera sig om de vinner denna match.

Tips

Vi har tittat noggrant på följande aspekter av denna match, som alla ger bra spelvärde:

 • Vinnare
 • Resultat och under 2,5 mål
 • Rätt resultat

Rumänien är starka hemma

Rumänien är obesegrade i sina åtta senaste tävlingsmatcher hemma och kommer att hoppas på att förlänga den sviten mot Polen.  Även om inga av dessa matcher var mot lag som kan kallas för topplag, har Polen bara vunnit två av deras senaste åtta tävlingsmatcher på bortaplan och har haft det svårt i Skottland och Kazachstan nyligen.

Speltips: Oavgjort ger 3,5 hos bet365

 

Säkert Rumänskt försvar

Rumänien har bara släppt in 1 mål hittills i gruppen, vilket skedde mot Montenegro som leder gruppen. Rumänien har släppt in 2 mål på deras fem senaste tävlingsmatcher på hemmaplan och de kommer att försöka att stänga igen mot Polen. Då de bara har gjort fler än 1 mål en gång under dessa fem matcher, är försvaret nyckeln.

Speltips: Oavgjort och under 2,5 mål ger 3,7 hos Bet365

 

Polen är specialister på oavgjort

Polen har spelat oavgjort i tre av deras fyra senaste tävlingsmatcher och har väldigt svårt för att hålla nollan när de spelar på bortaplan. Som nämnt tidigare har Polen gjort mål minst en gång i deras sju senaste kvalmatcher på bortaplan.

Speltips: 1-1 Slutresultat ger 6,5 hos Bet365

 

Riskerar obesegrad svit i grupp I

TÄVLING: VM-kval 2018
MATCH: Kroatien mot Island
PLATS: Stadion Maksimir, Zagreb
DATUM: lördag 12/11
TID: 18:00

I fyra tidigare möten mellan lagen har Kroatien vunnit 3 gånger och en har spelats oavgjort.

De två topplagen möts i VM-kval grupp I då Kroatien välkomnar Island till Zagreb. Kroatien som besegrade Spanien i gruppspelet under EM 2016 innan de åkte ut mot Portugal i åttondelsfinalen, kommer till denna match som ledare av grupp I. Efter att ha fått oavgjort mot Turkiet hemma i deras öppningsmatch, besegrade Kroatien Kosovo enkelt på bortaplan och följde upp det med 1-0 vinst i Finland.

Island har också öppnat sitt kvalspel med en oavgjord match, 1-1 i Ukraina och besegrade Finland hemma tack vare två väldigt sena mål. Island förbättrade sig i deras tredje match hemma mot Turkiet, de slog dem med 2-0 och det gjorde att de hamnade på andra plats i gruppen, bakom Kroatien på målskillnad.

Tips

Vi har tittat noggrant på följande aspekter av denna match, som alla ger bra spelvärde:

 • Vinnare
 • Resultat och båda lagen att göra mål
 • Första målskytt

Kroatien kommer att sno vinsten

Island är ett lag som har visade världen vad det kan göra under EM 2016 och det har gett dem ett stort självförtroende. Men Kroatien är det bästa laget i Grupp I och om denna match hade spelats på Island hade de kanske haft en chans, men på bortaplan har Kroatien övertaget och en stark hemmasvit bör innebära att de tar vinsten.

Speltips: Kroatien att vinna ger 1,44 hos Bet365

 

Island i målform

Island kommer till denna match med 6 gjorda mål från deras tre gruppspelsmatcher, två bakom ledarna Kroatien. Kroatien har dock spelat mot de svagaste lagen i gruppen och det är där 5 av deras mål gjordes. Island har gjort i genomsnitt 2 mål per match och båda lagen har gjort mål i sju av deras åtta senaste tävlingsmatcher.

See also  SPELTPS EUROPA LEAGUE: Senaste Tipsen

Speltips: Kroatien att vinna och båda lagen att göra mål ger 3,6 hos Ladbrokes

 

Mandzukic i form

Mario Mandzukic har gjort 4 mål på sina två senaste framträdanden för Kroatien, inkluderat ett hat-trick mot Kosovo i oktober. Anfallaren började också målskyttet för Juventus i helgen och har gjort första målet i båda av Kroatiens senaste två tävlingsmatcher. Mandzukic är en spelare i from, speciellt för sitt land.

Speltips: Mario Mandzukic att göra första målet ger 4,5 hos Bet365

 

Viktig match i väldigt jämna grupp D

TÄVLING: VM-kval 2018
MATCH: Wales mot Serbien
PLATS: Cardiff City Stadium, Cardiff
DATUM: lördag 12/11
TID: 20:45

I de två mötena mellan lagen har Serbien vunnit båda matcherna.

VM-kval grupp D ser ut att bli svårast att förutse då Wales, Serbien, Irland och Österrike alla tycker att de har vad som krävs för att sluta i toppen av gruppen. Wales startade bra med en enkel 4-0 vinst mot Moldavien och har spelat 2-2 oavgjort mot Österrike i Wien och kom till sin tredje match mot Georgien fulla av självförtroende. Men efter att ha varit i ledning med 1-0, kvitterade Georgien i andra halvlek och Wales fick nöja sig med ett poäng.

Serbien startade sitt kvalspel med 2-2 hemma mot Irland, en match som de hade hoppats att vinna. 2-0 bortvinsten mot Moldavien såg till att Serbien fick sin första vinst i gruppen och de stärkte på det med en 3-2 vinst hemma mot Österrike, en av deras rivaler till automatisk kvalifikation från gruppen. Vinsten över Österrike kommer att ge Serbien ökat självförtroende om att de kan få med sig något från matchen i Wales.

Tips

Vi har tittat noggrant på följande aspekter av denna match, som alla ger bra spelvärde:

 • Resultat och båda lagen att göra mål
 • Halvtid/Fulltid
 • Rätt resultat

Defensiva bekymmer

Både Wales och Serbien har hållit nollan mot Moldavien i grupp D, men när de har spelat mot något annat av de fyra lagen, har det slutat annorlunda. Wales släppte in två mål i Österrike och ett mål mot Georgien hemma. Serbien släppte in två mål hemma mot Irland och Österrike, så de har inte heller varit bra i försvaret. Detta kan bli en jämn match där båda lagen gör mål

Speltips: Oavgjort och båda lagen att göra mål ger 4,75 hos Bet365

 

Wales har svårt för att stänga matcher

Wales har tagit ledningen i alla deras gruppmatcher men det har inte klarat av att stänga två av dem, då både matchen mot Österrike och Georgien slutade oavgjort. Därför kommer Serbien fortfarande att ha tro på att de kan få med sig något från matchen, även om Wales tar ledningen.

Speltips: Halvtid Wales/Fulltid oavgjort ger 15 hos 888sport

 

Ett bra offensivt spel

Det har hittills gjort många spel i grupp D och denna match borde inte bli annorlunda. Topp fyra lagen har mötts tre gånger hittills i gruppen och 13 mål har gjorts totalt, i genomsnitt 4,33 per match. Då det finns många intressanta spelare på plats i Cardiff för båda lagen, bör detta bli ytterligare en match med många mål.

Speltips: 2-2 rätt resultat ger 17 hos Bet365

Comments are closed.