Zidane måste börja vinna igen

LIGA: Spanska La Liga
MATCH: Real Betis vs Real Madrid
PLATS: Estadio Benito Villamarin
DATUM: lördag 15/10
TID: 20:45

I de 20 senaste mötena mellan lagen har Real Madrid vunnit 7, Real Betis har vunnit 5 och 8 matcher har slutat oavgjort.

Real Betis har hittills haft det svårt denna säsong i den spanska högsta divisionen och har bara vunnit 2 matcher av 7 spelade. Men, de kommer att komma till denna match med lite självförtroende mot Real Madrid, då de är obesegrade hemma och har plockat 5 av deras 8 poäng på Estadio Benito Villamarin.

Real Madrid åker till Sevilla som obesegrade denna säsong men trots det så är Zinedine Zidane redan under press, då livet är som sådant på Santiago Bernabeu. Det beror huvudsakligen på det faktum att Real Madrid har misslyckats med att vinna i deras 4 senaste matcher över alla turneringar, inkluderat tre oavgjorda i La Liga mot Las Palmas, Villareal och Eibar, av vilka alla är matcher som måste vinnas. Resan till Real Betis är aldrig enkel och kommer att bli ännu svårare då spelare kommer tillbaka från internationella uppgifter.

Tips

Vi har tittat noggrant på följande aspekter av denna match, som alla ger bra spelvärde:

  • Vinnare
  • Båda lagen att göra mål
  • Målskytt närsomhelst

 

Real Madrid kämpar

Detta är en match där Real Madrid förväntas att vinna, men om man tar nuvarande form och antalet skador i åtanke, kommer det att bli svårt. Sergio Ramos, Luka Modric, Casemiro och Marcelo är alla borta och även i en trupp som Real Madrids känns dessa förluster mycket. Real Betis kommer att se detta som en stor möjlighet att plocka poäng mot de europeiska mästarna.

Speltips: Oavgjort ger 5,25 hos Ladbrokes

"Alltid många matchspel"

GRATIS SPEL

Se Hemsidan

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Defensiva bekymmer

Real Madrid har haft svårt för att hålla nollan i de senaste matcherna och det har nu gått 4 matcher utan att hålla motståndarna utanför målet. Lägg till det att Sergio Ramos nu är skadad och det verkar mindre och mindre sannolikt att Real Madrid kommer lyckas hindra Real Betis från att göra mål. Men med den talang de har till sitt förfogande i anfallet, bör Real Madrid själva kunna göra mål.

Speltips: Båda lagen att göra mål – Ja ger 1,7 hos Bet365

"Störst på Livestream"

GRATIS SPEL

x kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

 

Mannen för de stora matcherna

Trots att han inte har gjort mål i de 4 senaste ligamatcherna för Real Betis, har Ruben Castro gjort 4 stycken denna säsong. Den erfarna anfallaren hittade målet två gånger på Camp Nou mot Barcelona och gjorde 2 mål i deras 3-2 vinst mot Valencia. Att spela mot de stora lagen i La Liga är uppenbarligen något som Castro trivs med och spanjoren kommer att hoppas på att göra sitt första mål för säsongen på hemmaplan.

Speltips: Ruben Castro att göra mål närsomhelst ger 3,2 hos Bet365

"Störst på Livestream"

GRATIS SPEL

x kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller