Tottenham måste leverera i Ryssland efter förlusten mot Monaco

LIGA: Champions League
MATCH: CSKA Moskva mot Tottenham Hotspur
PLATS: Stadion PFK CSKA
DATUM: tisdag 27/9
TID: 20:45

Det här kommer att vara det första mötet någonsin i någon tävling mellan CSKA Moskva och Tottenham Hotspur.

CSKA Moskva spelade en underhållande fotboll i deras kryss borta mot Bayer Leverkusen i deras första match i grupp E i Champions League. Efter att ha hamnat i underläge med 2-0 tidigt i första halvlek, såg det dåligt ut för Ryssarna. Men en otrolig comeback innan halvtid betydde att lagen stod lika vid 2-2 och så såg det ut resten av matchen.

Medan CSKA kan vara nöjda med sitt resultat, chockades Tottenham av Monaco och förlorade med 2-1 på Wembley. At inte spela hemma på White Hart Lane kommer knappast att hjälpa Tottenham i Champions League denna säsong. Även om publiken till största del kommer att bestå av Tottenhams fans, så kommer det aldrig att kännas som en riktig hemmamatch. Med det i åtanke så måste Tottenham få med sig något från den här matchen.

Tips

 

Vi har tittat noggrant på följande aspekter av denna match, som alla ger bra spelvärde:

  • Vinnare
  • Matchresultat och båda lagen att göra mål
  • Över/under 3,5 mål

CSKA är starka hemma

CSKA Moskva har bara förlorat en av deras sju senaste hemmamatcher i Champions League och har visats sig vara svåra att besegra på hemmaplan. De har spelat oavgjort mot lag som Manchester United, Manchester City och Roma de senaste åren, att möta Tottenham kommer knappast att oroa dem.

Speltips: Oavgjort ger 3,3 hos Bet365

"Störst på Livestream"

GRATIS SPEL

x kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Att hålla nollan är ett problem för CSKA

Även om de bara har förlorat en av deras sju senaste hemmamatcher i Champions League, har CSKA Moskva haft det svårt med defensiven och de har inte lyckats hålla nollan i någon av dessa matcher. Tottenham bör därför ha goda chanser att göra mål, men det garanterar inte att de får alla poäng med sig då CSKA sällan misslyckas med att göra mål på hemmaplan.

Speltips: Oavgjort och båda lagen att göra mål ger 4,6 hos 888sport

"Klassisk spelgigant"

GRATIS SPEL

1000:- KR

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Borta och hemmastatistik tyder på att det blir flera mål

CSKA Moskvas hemmamatcher i Champions League har producerat många mål nyligen. Med ett genomsnitt på 3,28 i de sju senaste spelade matcherna. Mer än så, Tottenham har när de spelar på bortaplan i Champions League ett genomsnitt i sina 6 senaste matcher på 4,5 gjorda mål. Med detta i åtanke måste spelet på över 3,5 mål anses vara ett bra vad.

Speltips: Över 3,5 mål ger 3,6 hos Ladbrokes

"Alltid många matchspel"

GRATIS SPEL

Se Hemsidan

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller