Milan kommer till Florens i god form

LIGA: Italienska Serie A
MATCH: Fiorentina mot AC Milan
PLATS: Stadio Artemio Franchi
DATUM: söndag 25/9
TID: 20:45

I de senaste 41 mötena mellan lagen har Milan vunnit 17 gånger, Fiorentina har vunnit 14 gånger och det har spelats oavgjort 10 gånger.

Med senareläggningen av deras match mot Genoa har det varit en intressant början på säsongen för Fiorentina. De har haft svårt för att plocka poäng borta, i veckans bortamatch mot Udinese som slutade 2-2 fick de säsongens första poäng på bortaplan, efter att ha förlorat borta mot Juventus i öppningen av säsongen. Hemmaformen har varit mycket bättre med 100 % på två matcher, de besegrade både Chievo Verona och Roma med 1-0 på Stadio Artemio Franchi.

Milans form har kommit igång efter en skakig start på säsongen med Vincenzo Montella. Med vinsten i säsongsstarten, misslyckades Milan med att bygga vidare på den och förlorade de två följande matcherna, inkluderat 1-0 hemma mot Udinese. Men, saker har vänt i deras två senaste matcher, vinster mot både Sampdoria borta och Lazio hemma i veckan.

Tips

Vi har tittat noggrant på följande aspekter av denna match, som alla ger bra spelvärde:

  • Vinnare
  • Över/under 2,5 mål
  • Första målskytt

Fiorentina är starka hemma

 

Milan har sett bra ut i sina två senaste matcher och plockade en 1-0 vinst borta mot Sampdoria i deras senaste match på bortaplan. Men Fiorentina har varit starka hittills under säsongen på hemmaplan, med vinster i sina båda matcher. Det kommer att bli svårt för Milan att göra det till tre vinster i rad. Denna match kan sluta oavgjort.

Speltips: Oavgjort ger 3,2 hos Bet365

"Störst på Livestream"

GRATIS SPEL

x kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

 

Fiorentina har inte släppt in några mål

 

Efter att ha vunnit båda sina hemmamatcher denna säsong, har Fiorentina inte släppt in något mål på sin egen stadion och de hoppas att det fortsätter så. Efter att ha släppt in två mål mot Udinese i veckan kommer Paulo Sousa att försöka förbättre försvaret, vilket kommer att begränsa antalet skapade chanser framåt för Milan.

Speltips: Under 2,5 mål ger 1,75 hos Bet365

"Störst på Livestream"

GRATIS SPEL

x kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

 

Bacca i form

 

Om Fiorentina ska hålla nollan i ytterligare en match hemma, måste de markera Carlos Bacca väldigt noggrant. Milans anfallare har varit i fantastisk form under säsongen, hittills fem gjorda mål och han har gjort mål i Milans senaste två matcher. För colombianen kan det räcka med en chans för att göra mål

Speltips: Carlos Bacca att göra första målet ger 4 hos Bet365

"Störst på Livestream"

GRATIS SPEL

x kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller