Leicester siktar på att bygga vidare på fantastisk start

LIGA: Champions League
MATCH: Leicester City mot Porto
PLATS: King Power Stadium
DATUM: tisdag 27/9
TID: 20:45
Detta blir första gången Leicester City och Porto möts i en tävlingsmatch.

I den andra spelomgången i grupp G i Champions League, reser Porto till England för att möta Premier League mästarna, Leicester City. Claudio Ranieri kan vara nöjd med hur hans lag har startat sin första Champions League kampanj, då de besegrade Club Brugge med 3-0 borta. Det tidiga målet gav dem självförtroendet att spela sitt egna spel och de satta Brugge på plats ett par gånger på vägen mot segern.
Saker och ting började inte så bra för Porto, de fick bara 1-1 hemma mot Köpenhamn. Efter att ha påbörjat målskyttet 13 minuter in i matchen genom Octavio, förväntade sig fansen att se sitt lag spela ut och ta hem en bekväm seger. Men Köpenhamn hade andra planer och efter bara 7 minuter in i andra halvlek kvitterade danskarna och spelade av matchen, vilket gav dem en osannolik poäng.

Tips

Vi har tittat noggrant på följande aspekter av denna match, som alla ger bra spelvärde:

  • Vinnare
  • Resultat och båda lagen att göra mål
  • Vinstmarginal

Leicester är starka hemma

Leicester City kommer att stärkas av att det är deras första match i Champions League och kommer att se fram emot att spela inför sina fans i tävlingen för första gången. Leicester har bara förlorat 1 av deras 19 senaste matcher på King Power Stadium och även om Porto har en bra bortaform i Champions League så har Leicester övertaget.
Speltips: Leicester att vinna ger 2,25 hos 888sport

"Klassisk spelgigant"

GRATIS SPEL

1000:- KR

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Porto är hotfulla framåt

Även om Leicester är favoriter till att få med sig flest poäng från denna match, så ska man inte underskatta Porto efter deras 1-1 kryss hemma mot Köpenhamn. I deras 10 senaste bortamatcher i Champions League har Porto gjort mål i alla utom en, Porto kommer helt klart att pröva Kasper Schmeichel i Leicesters mål.
Speltips: Leicester att vinna och båda lagen att göra mål ger 4,7 hos 888sport

"Klassisk spelgigant"

GRATIS SPEL

1000:- KR

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

En högoddsare

Leicesters Champions League kampanj kom igång mycket bättre, men om man tittar lite snabbt på Portos bortastatistik i turneringen så pekar den på att det finns hopp för Porto. Om den portugisiska klubben kan göra det första målet, kan de komma igång och göra flera mål i matchen, precis som det har gjort mot Roma, Maccabi Tel Aviv och BATE.
Speltips: Porto att vinna med 2 mål ger 11 hos Ladbrokes

"Alltid många matchspel"

GRATIS SPEL

Se Hemsidan

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller