Inter Milans sista försök att rädda sin europeiska säsong

LIGA – Europa League
MATCH – Sparta Prag mot Inter Milan
PLATS – Generali Arena, Prag
DATUM – 29/9/2016
TID – 19:00

Hopp och förväntningar var höga inför den nya säsongen för alla fans av Inter Milan efter ankomsten av Frank De Boer. Den holländska experten har infört många förändringar till laget, men de upprepar fortfarande en massa misstag från förra säsongen. Till exempel, de kunde som värdar besegra Juventus, den rådande mästaren i Serie A, men misslyckades med att göra samma sak mot Bologna. Efter det att deras första match i Europa League mot Hapoel BS var förlorad, kan duellen mot Sparta Prag att bli en avgörande match.

En resa till Prag kan vara enklare än Neroazzurri först trodde. Deras motståndare går för närvarande igenom en stor kris. Saker och ting började väldigt dåligt för dem efter att ha förlorat det stora derbyt mot lokala rivalerna Slavia.

Denna duell kommer att bli det första mötet mellan Sparta Prag och Inter Milan i klubbarnas historia.

Vi har tittat noggrant på följande aspekter av denna match, som alla ger bra spelvärde:

  • Fulltidsresultat
  • Målskytt
  • Totalt antal mål

Inter Milan bör inte missa chansen att slå det sårade Sparta

Även om De Boer antagligen inte kommer att starta matchen med sin första uppställning, för att kunna vila några av sina nyckelspelare inför matcherna i Serie A, bör Inter Milan fortfarande ha övertaget över Sparta Prag. Värdarna är för närvarande inte kapabla att stå emot de rutinerade spelarna från Serie A, vi ser därför oddsen för bortaseger som väldigt lukrativa.

Speltips: Inter att vinna ger 2,37 hos Bet365

"Störst på Livestream"

GRATIS SPEL

x kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Rodrigo Palacio kliver fram och gör mål

Den 34-årige argentinska anfallaren har mycket att bevisa. Han förlorade sin plats i startelvan efter De Boers ankomst, men han kommer antagligen att få chans att glänsa i denna match, som han gjorde i den förra Europa League matchen mot mästarna från Israel.  De erbjudna oddsen för att Palacio ska bli första målskytt i denna match är löjligt höga och bör spelas på med en låg insats.

Speltips: Palacio att göra första målet ger 8,00 hos William Hill.

"Engelsk superbookie"

GRATIS SPEL

1000 kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

 

Sparta Prag kommer att starta matchen med en defensiv formation

Den huvudsakliga uppgiften för Spartas manager Scasny är att undvika att släppa in ett tidigt mål, därför kommer vi antagligen att få se en match med få mål, speciellt i första halvleken. Under 2,5 känns som ett logiskt val för oss.

Speltips: Under 2,5 mål ger 1,65 hos NetBet.

"Bra utbud Ishockey"

GRATIS SPEL

50 Pund

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller