SPELTIPS Allsvenskan 16/10 – AIK vs Östersund

AIK vänder på kuttingen.

LIGA: Allsvenskan
MATCH: AIK vs. Östersunds IF
PLATS: Friends Arena
DATUM: Söndag 16/10
TID: 15.00

AIK har inte haft någon fullträff på nästan 10 år, närmare bestämt 2009, det var året som AIK senast bemästrade Allsvenskan och blev svenska mästare. Med fem matcher kvar är AIK trea i tabellen, sju poäng efter ledande Malmö. De är efter, men de har en form som inget annat lag, och om någon kan vända på kuttingen så är det AIK. Se upp där uppe!

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

AIK är laget som alltid är att räkna med. Förra säsongen slutade man som trea och just nu är laget parkerat på tredjeplatsen, men det är med riktigt mumsig mersmak. AIK har gått fram som en furie på sistone, och de senaste sju matcherna har slagit fantastiskt ut, med fem segrar och två oavgjorda resultat. Senast körde laget över ligatvåan Norrköping med 6-0. AIK tycks ha obegränsad mängd bränsle och med de två topplaceringarna inom synhåll ångar laget på med outtömlig styrka.

Östersund är nykomlingarna som har klarat sig fint i Allsvenskan och som har stora möjligheter till fortsatt förtroende nästa säsong. Förra säsongens tvåa i Superettan har gjort ett bra jobb som nykomling och innehar just nu en 11:e plats. Laget är hela 11 poäng före Helsingborg på kvalplats. Östersund har under de senaste sju omgångarna mäktat med tre segrar, man har å andra sidan förlorat fyra matcher. Laget har ett kanonresultat med sig från förra matchen där de besegrade jumbon Falkenberg med 6-1. Östersund har med sig gott självförtroende i bagaget när de åker till Solna och Friends Arena på söndag.

See also  SPELTIPS Allsvenskan Fotboll 21/9 - Djurgården vs AIK (DERBY)

Eftersom detta är Östersunds första år i fotbollens högsta division har lagen endast mötts i Allsvenskan en gång. Det var den sjunde april i år och då segrade AIK med 2-0 borta.

Tips

Vi har tittat noga på följande aspekter i denna match som erbjuder bra spelvärde:

  • Totalt antal mål
  • Båda lagen gör mål

Hockeysiffror på Friends Arena

AIK är i exceptionell form, Östersund är målglada. AIK ångar på som en pitbull, Östersund vill göra strutar. Summa summarum; det blir inget annat än målfest på Friends Arena. AIK har inget att förlora, de spelar med stort självförtroende, och dessutom på hemmaplan. De kommer att fortsätta leka fotboll, och det kommer att vara jättekul att se dem göra det.

Speltips: Totalt antal mål över 5,5 ger 8.50 hos Nordic Bet.

"Skandinavisk spelsajt"

GRATIS SPEL

3000 Kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Östersund får tröstmål

Ingen sticker väl ut hakan särskilt långt ifall de hävdar att de tror på AIK, och ingen blir väl förvånad om de vinner. Det blir sannolikt en målrik match, där AIK tar hem kakan, fast där Östersund får en smula eller två. AIK dundrar på, men Östersund vill säkert ha med sig något tillbaka, åtminstone det som kallas tröstmål.

Speltips: Båda lagen gör mål ger 1.91 hos William Hill.

Comments are closed.