EM Tips 2016 – England – Wales 16/6 “Wales kontrollerar Grupp F”

Wales kontrollerar Grupp F

Wales tog kontrollen I Grupp B, med en härlig 2-1 seger över Slovakien I deras första match. Walesarna kom ut starkt fastän dom nästan kom att hamna I ett snabbt underläge, till vad som kunde ha blivit ett mycket fint mål av Marek Hamsik.

Men Walsarna var först ut med ett mål och slovakerna kämpade till sitt ett kvitteringsmål bara för att stunden senare åka på ett mål till I baken, målet som gjorde Wales till segrare I den matchen. England spelade mycket bra I sin match mot Ryssland, skapade chanser men fick inte riktigt den utdelningen dom förtjänade.

En frispark var målet som gjorde att engelsmännen hade 3 poängren, men ett sent mål av ryssarna förstörde det engelska partyt.

Det här är den sista matchen som spelas I den andra omgången I Grupp B, med Ryssland och Slovakien som möts dagen innan.

MATCH:  England vs Wales
PLATS:  Stade Bollaert-Delelis – Lens Agglo
DATUM:  Torsdag 16/6
TID:  15:00

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

England har en mycket bra historik mot Wales och har endaast förlorat 14 gåmger, på 103 möten. Den senaste gången som Wales besegrade England var 1984, när dom vann med 1-0 I Wrexham. England har vunnit dom 4 senaste gångerna mellan dom två, då också utan att släppa in något mål, inkluderat 2-0 hemma, 1-0 borta I VM kvalet 2006.

See also  SPELTIPS Premier League - Everton vs Tottenham 13/8-2016

Tips

Vi har tittat närmare på följande aspekter av denna match som ger ett bra spelvärde:

  • Över/Under 2.5 Mål
  • Anytime Goal Scorer
  • Rätt Resultat

Inget av lagen vill förlora

England kommer till denna match med mycket press på sig, efter att bara fått ett kryss med sig från Ryssland matchen så behöver dom även hämta poäng från denna match, för att säkerställa chansen att kunna ta sig vidare till slutspelet. Wales å andra hand, med 3 poäng med sig I bagaget, vet att en poäng här skulle vara ett mycket bra resultat. England vill givetvis sätta press på Wales försvar, men på samma gang så vet do matt dom har kapacitet att sätta stopp för det.  Det här kan då resultera I ett dödläge med mycket mitt spel vilket ger en match med lite mål.

Speltips: Under 2.5 mål ger 1.85 hos 888 Sport

"Klassisk spelgigant"

GRATIS SPEL

1000:- KR

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Alla ögon på Bayle

Englands försvar är mycket väl medveten om det hot som Gareth Bale är I denna match. Real Madrid spelaren har redan visat vad han är kapabel att göra och England kommer med största säkerhet punktmarkera honom, det här kan öppna upp för andra spelare. I matchen mot Slovakien, Aaron Ramsey had ett par riktigt bra chanser och kan bli farlig om England släpper honom runt målområdet.

Speltips: Aaron Ramsey att göra mål I matchen (Anytime) ger 7.00 hos Unibet.

"Flest unika spel"

GRATIS SPEL

1000 kr

Rätt Resultat

Hur den matchen kommer att utspela sig, kan bero på hur det går I matchen mellan Ryssland och Slovakien, som spelas dagen före. Men, med England och Wales som lokala rivaler och spelare som känner till varandra väl, det är även mycket annat som vilar I denna match, annat än att ta sig vidare till slutspelet. Inget av lagen vill gå som förloare ur denna match. Det finns många talanger I denna match som kan göra mål, men det lär trots allt inte bli så många mål. En match med lite mål och ett oavgjort resultat är ett bra spel.

Speltips: Rätt resultat 1-1 ger 8.50 hos William Hill

"Engelsk superbookie"

GRATIS SPEL

1000 kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Comments are closed.