NYHETEN: Premier League Sponsrade Av Spelbolag – (Se Lagen)

Premier League visar vägen med spelbolag som sponsorer

Under Premier League säsongen 2002/03 blev Fulham den första klubben i Premier League som visade ett spelbolag på framsidan av sin tröja. Under 2006, gjorde ”the Gambling Act” att det blev lagligt för spelbolag att göra reklam på tv, vilket innebar att både spelbolag från Storbritannien och utländska kunde göra reklam under fotbollsmatcher och andra sportevenemang i Storbritannien.

FOTBOLLSGUIDEN – Hur Man Vinner Pengar på Fotboll – (STEG FÖR STEG)

Spola snabbt fram till Premier League säsongen 2016/17 och spelbolagen står nu för 50 % av alla tröjsponsorer i Premier League, en otrolig siffra. Gå tillbaka till säsongen 2013/14 och då var nivån bara på 15 %, med tre tröjor som hade ett spelbolags namn på sin tröja. Under Premier League säsongen 2016/17 kan fans se tio lag med namnet av ett spelbolag på sin tröja.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Lag som är sponsrade av spelbolag

Premier League är en av de största marknaderna för online betting i världen. Därför är det föga förvånande att se spelbolag vill visa upp sin produkt och vad bättre sätt att göra det, än på tröjorna hos lagen miljontals potentiella spelare tittar?

See also  DRAMA VARNING: William Kassouf Orsakar Dramatik på WSOP

ARENA NÖRDEN – Största Fotbollsarenorna i Storbritannien – (Ranking)

Stoke City till exempel, har namnet på Bet365 rakt över sin fotbollströja. Det berömda onlinespelsbolaget har utökat sitt sponsorskap av skjortan från 2016/17 Premier League säsongen, i ytterligare 3 år. Inte bara det, har Bet365 också tagit över sponsring av Stoke City stadion, som nu är känd som Bet365 Stadium.

BETTING ENGLAND – Bästa Spelmarknaderna på Premier League 

Det är inte bara i Premier League där bettingsidor tar en aktiv roll i sponsring av lag. Bet at Home är huvudsponsorer för Hertha Berlin i Bundesliga och sponsrar även Schalke 04. 888sport sponsrar flera lag i engelska Championship och spelbolag som Nordicbet och Unibet är involverade i sponsring andra sporter, såsom Svenska Hockeyligan och professionella dart turneringar.

Bra nyheter för spelare

Det fina med spelsidor som Nordicbet, 888sport, Unibet och Bet at Home bli involverade i professionell idrott är tvåfaldigt. Det ger spelbolag möjlighet att locka till sig nya kunder, men det fungerar också som en uppmuntran till dem som redan använder spelsidor, att de går bra och viktigast av allt, att de kan litas på.

HELA LISTAN – Odds sidor med Bäst Spelmarknader – (NYLIGEN UPPDATERAD)

Det ska bli intressant att se under de närmaste åren, hur många lag och tävlingar kommer att sponsras av spelbolag, eftersom industrin fortsätter att växa.

Comments are closed.