SPELTIPS SHL 18/10 – Hv71 vs Karlskrona

Räkna med Blekinge

LIGA: SHL
MATCH: Hv71 – Karlskrona
PLATS: Kinnarps Arena
DATUM: Tisdag 18/10
TID: 19.00

En spännande inledning från två intressanta lag, det ena, en gammal veteran, och det andra, en finnig yngling, ny i dessa sammanhang. Karlskrona var visserligen med och lirade SHL förra året, men de blev hjälplöst sist och klarade sig kvar endast tack vare en god insats i kvalet. Karlskrona har dock börjat säsongen otroligt fint. Hv71 och de andra gamla rävarna behöver höra några sanningens ord: ”räkna med Blekinge”.

1

Höga hockey odds

Hockey från många ligor

Superenkel Registrering

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Hockey från hela europa

Riktigt fina hockey odds

Välkänd spelgigant

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Populär Hockeysjt

Höga Hockeyodds

Snabba Uttag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Populärt bland hockeyspelare

Bra hockey utbud

Smaskiga odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hv71 är ishockeylaget alla känner till, lika välkänt som Djurgården, Frölunda och Färjestad och nästan lika välmeriterat. Senast laget blev svenska mästare var säsongen 2009-2010. De har dock haft det svårt under de senaste sex säsongerna och har åkt ut i SM-kvartsfinalen varje gång. Hv71 har öppnat ligan fint och innehar just nu en fin tredjeplats, en poäng efter Karlskrona och sju poäng efter Malmö som har en match mer spelad. Hv71 har fem vunna matcher i ligan, de har förlorat tre drabbningar varav en på övertid. Laget har vunnit fyra av sina fem senaste matcher.

Karlskrona är fjolårsnykomlingen som har haft en fantastisk inledning på ligan så här långt. De slutade hjälplöst sist förra säsongen men har öppnat otroligt friskt och ligger just nu på en andra plats, sex poäng efter Malmö. Det är verkligen roligt att Blekinge äntligen har fått ett lag på den här nivån och det är klart att många hejar lite extra på Karlskrona nu. Kan de hålla hela vägen? Om de får vara kvar i den högsta divisionen ett par år och får bygga ett starkt lag kan de gå hur långt som helst. Karlskrona har öppnat fint och har fyra segrar på de fem senaste matcherna.

See also  SPELTIPS SHL: Senaste Tipsen - Svenska Hockeyligan

Lagens fyra senaste möten i SHL har slutat med tre segrar för Hv71 och en seger för Karlskrona.

Tips

Vi har tittat noga på följande aspekter i denna match som erbjuder bra spelvärde:

  • Totalt antal mål av bortalaget
  • Oavgjort resultat

Karoliner på språng

Karlskrona grundades av kung Karl XI och hans soldater kallades i folkmun för Karoliner. Karolinerna var duktiga och disciplinerade soldater, farliga att möta i strid. Det verkar som om dagens Karlskrona har tagit efter Karolinerna och laget är just nu både disciplinerat och målfarligt. Karlskrona har gjort 3,4 mål i snitt per match under de senaste fem matcherna, och med tanke på hur de har lyckats kombinera disciplin och målfarlighet i säsongsöppningen är det mycket troligt att de även i denna match gör fler än tre mål.

Speltips: Totalt antal mål av bortalaget över 2,5 ger 2.20 hos 888Sport.

"Klassisk spelgigant"

GRATIS SPEL

1000:- KR

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Vi har en jämn en på gång

Det är fantastiskt hur idrotten utvecklas och förändras, det är en fascinerande företeelse på det sättet. Vem hade till exempel trott att ett hett tips för drabbningen HV71 mot Karlskrona skulle vara ett oavgjort resultat under ordinarie tid för ett par år sedan. Nu är vi dock där, och med tanke på hur Karlskrona har spelat hittills, särskilt ifall man tittar på deras målskörd eller på hur koncentrerat de spelar, är det ingenting märkligt i sig att tro på oavgjort resultat under ordinarie tid. Att Hv71 sannolikt kämpar sig till segern på övertid är dock en helt annan historia.

See also  EM Tips 2016 - Italien - Irland 22/6 "Italien kan slappna av"

Speltips: Oavgjort resultat under ordinarie tid ger 4.55 hos NordicBet

"Skandinavisk spelsajt"

GRATIS SPEL

3000 Kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Comments are closed.