LIVEBETTING På Premier League “Vinn Mer” – (5 SMARTA TIPS)

Spelar du på Premier League? Eller vill du börja? Ta ett titt på våra 5 bästa tips innan du börjar, för att hjälpa dig att satsa smartare och vinna mer.

SPELAREN – Bettingsajter Lämpade för Live-Betting – (HELA LISTAN)

  • Är Premier League en av dina favoritligor?
  • Vill du vinna mer pengar på Premier League?
  • Vill du veta vart du kan betta på Premier League Live?

Då har du kommit till det rätta stället, här är artikeln för dig…

Premier League-fotboll kan vara spännande att titta på de bästa tider, men spänningen kan öka ännu mer med ett noggrant lagt bet. Du kan öka dina chanser att vinna genom att följa några väldigt enkla regler.

Låt oss börja med grunderna..

[live_betting]

1. Lägg inte alla dina pengar på ett spel:

Det kanske låter uppenbart men många människor gör misstaget att tro att de har en bergsäker vinnare och blåser hela sin budget på en gång. Undvik fällan att jaga den stora vinsten och sprid ut dina Premier League-bets förnuftigt.

BETTING ENGLAND – 8 Bästa Utsedda Spelmarknaderna på Premier League 

Många proffs lägger ett flertal bets – ibland på samma händelse – och fördelar pengarna beroende på oddsen. Det är klokt att lägga större summor på de mest troliga utfallen med låga odds, och lägre summor på mindre troliga bets med högre odds. Det här är första steget för att minimera din risk.

2. Använd inte bara en bookmaker:

Se till att spela hos en bookmaker med högt odds, skapa konton på flera bettingsidor. Kom ihåg, framgångsrikt betting handlar om minimera dina förluster och maximera din avkastning, så detta steg tar i tur med denna grundläggande idé.

See also  ÖSTLIGAN (Hockey): Spela på Finska Hockeyligan - ("Hyvä")

LIVE TIPSET – Absolut Bästa Spelformerna för Live Betting

3. Läs på:

För att vinna fler bets måste du göra mer än att bara gå efter magkänslan eller instinkt – du behöver riktig statistik. Det finns antagligen mer statistik tillgängligt för Premier League än för någon annan europeisk fotbollsliga, så det finns inga ursäkter för att inte läsa på.

LEGENDEN – Hur Live Betting Förändrade allt

Det behöver inte vara komplicerat, så börja enkelt och titta på de grundläggande trenderna för båda lagen från deras 6 senaste jämförelsematcher eller deras 6 senaste head-to-head-matcher. Bra områden att fokusera på är till att börja med resultat, antal mål, och målgörare.

4. Lär dig att vinna smått:

När du väl valt dina mest troliga Premier League-bets kanske du tycker att oddsen är ganska låga. Låt inte detta hindra dig, små vinster är bättre än inga, och de flesta erfarna satsare kommer att satsa på väldigt låga procent för avkastning. Hitta alltid de bästa oddsen och vänj dig vid att vinna smått och ofta.

HEMLIGHETEN – Så Vinner du på Rätt Resultat – (SPELKNEPET)

5. Överväg yttre faktorer:

Se till att du har övervägt andra faktorer som statistiken kanske inte avslöjat innan du lägger dina spel. Finns det några avgörande skador eller avstängningar? Har en spelare sålts? Har tränaren fått sparken?

SPELTIPSET – Så Blir du en Vinnare på Fotboll – (Bettingtrix)

Det finns en hel rad faktorer som kan ha en inverkan på lagets moral och spelets resultat. Se till så att du har övervägt allt innan du lägger dina slutgiltiga bets.

See also  ENKELT FÖRKLARAT : Hur Fraktionsodds Fungerar (Betting Odds)

Kom ihåg, alla bettingexperter har sina egna regler och samtliga bryter dem då och då! Lär dig grunderna så kommer du att lära dig att disciplinera dig själv och skörda frukterna. Experimentera med mindre insatser tills du börjar lita på dina egna förutsägelser och läs alltid på.

Comments are closed.