NYBÖRJARGUIDE: Hur man spelar Unibets Superscore – (ENKELT)

Unibet har varit aktiv i betting världen och på spelmarknaden i mer än 18 år och erbjuder ett enormt utbud av sportbetting-möjligheter. Deras sportbok erbjuder två kupongbaserade alternativ för fotbollsbetting, där en kallas Superscore.

SPELSIDOR – Här Rankas Årets HETASTE – (Populär Lista)

  • Gillar du att förutse rätt resultat?
  • Gillar du att ha chansen vinna stora pengar?
  • Vill du veta vart du betta på nätet?

Här finns artikeln du isåfall har letat efter, här är svaren…

Superscore är ett roligt och enkelt sätt att satsa – även för en helt nybörjare inom betting. Här kommer en snabbguide för att få dig att komma igång.

1. En introduktion till Superscore

Den grundläggande tanken med Supersoce är att förutsäga det exakta resultatet på matcherna som listas på onlinekupongen. Därefter bestämmer du dig för hur mycket du vill satsa och lämnar sedan in din kupong. Alla pengar som satsas hamnar i en pott som delas mellan vinnarna.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Du gissar resultaten genom att markera kryss i de relevanta rutorna på kupongen. Detta indikerar hur många mål som du tror att varje lag kommer att få. Om du gissar rätt på alla resultat så vinner du. Det är inte svårare än så.

See also  Michael Jordans 30 Bästa Citat: - "Mannen, Legenden & Citaten"

FOTBOLLSLEGEND – Vinn på Fotboll – (ENKLA TIPS)

2. Hur man spelar Superscore

  • Kupongen är väldigt enkel att förstå med sina rader av rutor som står listade under varje lags namn.
  • Varje ruta har ett nummer bredvid sig vilket är kopplat till antalet mål som du tror att laget kommer att få.
  • Målet är att gissa det rätta resultatet för varje match på kupongen genom att markera ett kryss i den relevanta rutan för varje lag.
  • Du kan gissa ett flertal utfall för varje match. Detta kommer att öka dina chanser att vinna men dina insatser kommer följaktligen att öka och därmed kan din totala vinst minska.
  • När du väl gjort ditt val kan du sedan bestämma dig för hur mycket du vill satsa på varje rad av målgissning. Din generella insats avgör hur stor del av den totala potten som du kommer att kunna vinna.

Även för den late som inte själv orkar tänka
ut en egen rad

Snabbspel:

Om du känner dig för lat för att skapa ditt eget system eller är osäker på utfallen kan du välja Snabbspels-alternativet. Välj hur mycket du vill spela för och klicka sedan på “Skapa”-knappen. Ett systemförslag baserat på oddsen för varje match skapas sedan. Du kan nu skapa ett nytt förslag eller göra så många ändringar som du önskar till det föreslagna systemet.

TIPSET – 32 Bästa Fotbollsturneringarna – (Fotbollsbetting)

Kostnad för att spela

Kostnaden för att spela Superscore kommer att bero på hur stor din insats är per rad men du kan spela en enskild rad för så lite som 10 Euro cent. Så fort du lägger till ett enskilt kryss i en annan rad skapar du en helt ny uppsättning av kombinationer och din insats dubbleras. Varje ytterligare kryss ökar antalet rader och din insats höjs därmed i enlighet.

See also  LISTA: 8 Största & Bästa Golfturneringarna - (Betta på Dessa)

Hur vinsterna räknas ut

Dina vinster kommer att avgöras efter de slutgiltiga oddsen på dina val och summan som du satsade på varje rad. Oddsen räknas ut genom4 att dividera alla pengar i prispotten med antal insatser med en vinnande kombination. Om du vinner kommer du att få de slutgiltiga oddsen multiplicerat med din insats per rad.

STORSLAGET – 16 Största Fotbollsarenorna i Europa – (LISTADE)

3. Andra intressanta alternativ

Superscore har också några användbara verktyg för att hjälpa dig, såsom snabbspel-funktionen. Detta gör det möjligt för dig att ange den summa som du vill satsa; sedan gör den ett urval till dig baserat på de nuvarande oddsen för varje lag.

SKATTEFRÅGAN – Skatt på Bettingvinster – (Brottsligt Göra Misstag)

* Du kan lägga till mål själv först så kommer den sen att göra ytterligare val upp till din insats eller så kan du lägga till mål efteråt och öka din insats.

* Du kan också lägga till filter för att ta bort särskilda utfall från dina rader. Så om du tror att det är osannolikt att hemmaplan vinner, det blir oavgjort eller borta vinner så kan du avmarkera filterrutan för att dra av det resultatet.

SPELAREN – Vinna på Live Betting – (BÄSTA SPELFORMERNA)

4. Sammanfattning

När du väl lärt dig grunderna så är Superscore ett intressant och underhållande sätt att satsa på fotboll. Det är otroligt flexibelt och är ett bra alternativ till en vanlig rätt resultat-ackumulator. Det finns många användbara verktyg för användare på alla olika nivåer och den slutliga avkastningen kan bli väldigt stor – även för låga insatser.

See also  SVARET: "Varför du måste skicka Identifikation ID till en Bettingsida"

Comments are closed.