TIPSET: Hur man Upptäcker Trender när man Satsar på Fotboll

När vi tittar på fotbollsmatcher har vi alla en åsikt om vem som kommer att vinna. Ibland är vi så självsäkra att vi även satsar pengar på det. När det kommer till betting däremot handlar det inte alltid om vilket lag som vinner eller förlorar – i själva verket finns det många andra sätt att satsa som inte kräver att du förutser matchens vinnare. Det enda som spelar roll är att du ger dig själv den bästa chansen att vinna ditt bet – men hur?

NYA LISTAN – Nätets Hetaste Bettingsajter – (TRENDIGASTE)

  • Vad är trender i fotboll?
  • Hur upptäcker man dessa trender?
  • Hur vinner man på trender?

Det är saker du kommer att få svar på i denna (trend) artikel…

Som fotbollsfans baseras våra matchförutsägningar ofta på magkänsla eller personliga fördomar; ibland spelar vi helt enkelt på favoriten och ibland är vi säkra på en rubbning. Detta går bra när man diskuterar spelet med sina vänner i en bar – men när du faktiskt spenderar dina surt förvärvade pengar behöver du ha en mer pragmatisk teknik.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Att upptäcka trenderna

Att lägga ett spel på en fotbollsmatch känns mycket bättre när du har läst på och upptäckt en särskild trend på marknaden. Så vilka trender borde du leta efter? Låt oss gå tillbaka till början och se hur vi skulle ställa in oss på ett mycket enkelt bet.

See also  Ungerns 13 Bästa Fotbollsspelare: - (Legender Genom Historien)

BETTA PÅ NÄTET – Bettingsidor med dom Bästa & Högsta Oddsen – (SE ALLA)

Exempel 1: Att förutse vinnaren

När vi tittar efter utgångspunkten för att förutse matchvinnaren är det enkelt att upptäcka trenderna. Vi kan enkelt titta på varje lags form genom att undersöka deras tidigare resultat. Vi kan sedan bryta ner ännu mer genom att titta på deras hemma- och bortaform och vid detta laget kan vi få en bra uppfattning över vilka lag som är mer troliga att vinna – men varför stanna där?

Många gamblers tittar på ett lags senaste sex resultat och går sedan tillbaka ytterligare för att se om det finns en betydande förändring i vilken form de är i. De tittar sen på head-to-head resultaten och resultaten mot liknande motståndare.

Till exempel: du överväger att spela på ett lag som har vunnit fyra matcher i rad, men märker att de endast har spelat mot lag som är bland de sex sämsta i tabellen. Nu ska de spela mot ett av topp 6-lagen så du kollar in deras senaste resultat mot topp 6 -motståndare och märker att de har misslyckats med att vinna eller få lika i en enda match den här säsongen.

EXPERTEN – Så Vinner du på Fotboll – (Betting)

Kommer du fortfarande att spela på dem? Genom att gå det lilla extra när du studerar vilken form ett lag är i, kommer tydliga bettingmöjligheter infinna sig när du lär dig att minska din risk.

2. Att ta saker ett steg längre

När du väl vant dig vid att kolla in trender kommer du att börja se dem överallt. Du kommer inte längre att endast titta på vinnarna och förlorarna utan istället kolla in trender.

See also  KONKURS: 15 Spelföretag & Spelbolag som gått i Konkurs eller Stängts

VIKTIGA TIPSET – Skillnaderna Mellan att Spela på Cup & Ligafotboll – (LÄTT)

Här kommer några fler exempel:

Exempel 2: Varningar

Det finns många olika sätt du kan satsa på varningar i en fotbollsmatch. Spelbolag med spread betting kommer att erbjuda dig chansen att förutse totalt antal varningspoäng och köpa eller sälja grupper över eller under denna mängd; du kan förutse vem som kommer att få gult kort först eller sist; och du kan även satsa på vem som kommer att få flest kort.

VÄRLDEN – Bästa Fotbollsturneringarna att Betta på – (11 Stycken)

Om du studerar statistiken kanske du upptäcker ett lag som har för vana att börja matchen i ett väldigt högt tempo. Din undersökning visar att detta lag får tar deras första varning från motståndaren i över 75 % av hemmamatcherna.

I deras nästa match spelar de hemma mot ett lag som har varnats först i 65 % av sina bortamatcher. Du kontrollerar den bästa bookmakerns odds för att bortalaget bokar först och bestämmer dig för att det är ett bra värde och lägger ditt bet.

Exempel 3: Målgörare

Att gissa målgöraren är en väldigt populär marknad och spelbolagen erbjuder ett stort utbud av olika bettingmöjligheter för detta område. Genom att undersöka trenderna noggrant kan vi ta välgrundade beslut om vi ska lägga ett bet som kan verka ganska uppenbart vid första anblicken.

Till exempel: Du märker att en särskild spelare har gjort mål i fyra av de sex senaste matcherna och är frestad att spela på att han gör mål igen i nästa match. Bookmakers erbjuder ett bra odds, så du tar en närmare titt på trenden.

See also  PROFFSET: Vinn pengar på Anytime Goalscorer Marknaden - (Guiden)

ARENOR – Världens 22 Största Fotbollsarenor  – (Mästerverken)

Vidare undersökning visar att spelaren gjorde alla mål hemma och inte har gjort ett mål hemifrån på över ett år. Nästa match är borta så du bestämmer dig för att inte lägga ett bet vid det här tillfället. Istället väntar du en vecka och spelar på att de gör mål under deras femte hemmamatch i rad.

3. Var smartare, vinn mer

Vi kan tillämpa denna strategi till alla möjliga olika satsningar genom att titta på de grundläggande mönstren och sedan gräva lite djupare för att hitta den riktiga orsaken till trenden. Vissa trender är inte uppenbara direkt och andra som verkar uppenbara kan vara felaktiga.

Genom att korsreferera trenderna mot olika kriterier kan vi se hur bra de står upp mot granskning. När denna praxis blir en självklarhet kommer du att vara på god väg att bli en framgångsrik hasardspelare.

Comments are closed.