GÖRA EN COMEBACK: Vinna Stort i 2014 års FIFA-Mästerskap

Neil McCann kunde inte tro sin tur. Han hade torskat $100,000 på den här matchen. Var kom det där vinnande målet ifrån? Det var under 2010 års FIFA-mästerskap. Spanien spelade mot Nederländerna. Han hade insideinformation om att Spanien var i dålig form, att de aldrig kunde vinna matchen.

BETTING PÅ NÄTET – Oddsbolagen som tar emot dig som Kund – (SE HÄR)

Alla odds stod i Nederländernas fördel. Och ändå vann Spanien mot Nederländerna med 1-0.

Efter att ha vunnit sex månader i rad så hade Neil McCann svårt att hantera sin enorma förlust. Han hade satsat allt han hade på det här. Oddsen var till hans fördel. Ändå hade han förlorat allt han ägde. Nu tänkte han på vilka skador det lett till, hur hans nya situation var, och hur han kunde överleva förlusten.

1

Supersnabb Registering

Spelbolag dit många svenskar söker sig

Snabb in och uttag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Tillhör giganterna där ute

Enkel Registrering & Snabba Uttag

Störst på antal spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Ta del av hans Lärda lektioner

Neil McCann var knappast någon amatör. Han hade arbetat som bettare i ett tiotal år vid det här laget. Han hade kontakterna och skickligheten som krävdes för att vinna. Men något hade ändå gått fel. Efter att ha tänkt mycket förstod han till sist. Det var som en uppenbarelse.

See also  Fibonacci Systemet - Så Fungerar det i Spel - (Betting, Casino)

FOTBOLLSGUIDEN – Hur Man Vinner Pengar på Fotboll – (STEG FÖR STEG)

Betting handlar inte bara om tur, vad många än tror. Att förstå dynamiken bakom bettingen är egentligen en stor konst. Nu förstod McCann det här bättre. Några av sakerna han lärde sig var:

1. Identifiera det bästa värdet

Alla spel har något slags värde. Att identifiera favoriten och skilja den från underdogen kan kräva en del övervägande. Tänk på vädret, spelarnas insats, lagets psyke, allt det här avgör hur värdefullt spelet kan vara och huruvida det är en bra satsning. I 2010 års mästerskap valde McCann fel.

TIPSET – Dom Bästa Spelmarknaderna i Engelska Premier League

2. Gör booking till ett heltidsjobb

När man bettar handlar det helt och hållet om fokus. McCann arbetade på ett deltidsjobb innan. Bookmaking var kvällsjobbet. Nu hade han bestämt sig för att för att kunna vinna stort behövde han satsa 100%. Mer tid lades på att analysera nätbettingvärlden som har blivit en megatrend, med fler möjligheter.

GRANSKNING – Fördelar & Nackdelar med Cash Out Funktion – (ALLT FÖRKLARAT)

3. Förstå spelet utan och innan

Gör dina hemläxor. Förstå precis allt som spelet har att göra med, för att då kunna veta hur mycket du ska satsa. Förstå spelarna, tränarna, alla managers. Rent strategiskt måste du förstå speldynamiken och sannolikhetslagarna. I 2010 års mästerskap felberäknade McCann Andrés Iniesta. Det kostade honom dyrt. Dessa misstag får aldrig göras om.

ARENOR – Världens 22 Största Fotbollsarenor  – (Mästerverk)

4. Förlita dig inte på andras åsikter

Att betta kan verkligen dra in pengar, och alla har något att säga om det. Det kommer alltid finnas många som ser sig som experter. Ta råd från de som verkligen har etablerat sig. McCann frångick sin egen kunskap och bettade mot Spanien på grund av felaktig information om att laget var i dålig form.

See also  LISTA: 13 Största & Bästa Fotbollsarenor i Spanien - (Rankad & Granskad)

SPELMISSBRUK GUIDE – Spelmissbruk & Spelberoende – (“Tecken, Hjälp, Råd & Stöd”)

5. Förlita dig på instinkter, inte impulser

Betting handlar om att ta beräknade risker baserat på vad som skett tidigare, baserat på statistik och på insiktsfull information. Basera aldrig besluten på impuls eller på passion. McCann gick igenom sina instinkter i de tidigare spelen. Han visste vilken potential en spelare som Andrés Iniesta hade. Men han gick ändå emot kunskapen och satsade riskabelt.

ARENA NÖRDEN – Största Fotbollsarenorna i Storbritannien – (Ranking)

Förnya och se positiv ut

Neil McCann gjorde ett stort misstag som kostade honom en förmögenhet. Men han är optimistisk. Bettingvärlden är en med många möjligheter. Allt är inte förlorat än. Han är mer erfaren nu. Med djupare insikt i speldynamiken är han nu redo för ett mer strategiskt tillvägagångssätt. Bookmaking är verkligen på allvar. Och han är en allvarlig spelare.

LATINO FOTBOLL – Dom Största Fotbollsarenorna i Sydamerika

2014 års FIFA mästerskap: Vinstsäsongen

2014 års FIFA mästerskap väntas bli det hetaste eventet i år, med bettare och fans från hela världen som kommer till Rio. Det här kommer att bli en vinstsäsong hos bet sidor för Neil McCann. Han är fokuserad. Han har sin statistik – sin spelplan. Hans mål är att nå målet med $1 miljon. 2014 års mästerskap i Rio är då han får sin comeback!

Comments are closed.