Bet sidor

MONSTER GUIDE – Så äter du Alla Nya Bet Sidor

Natten har fallit hos bet sidorna och du slickar dig om munnen, det är nu du vaknar till liv och arbetarna hos bolagen har fullt ös på att försöka hålla koll så att du inte blir monstret som fäller dom. Dom är många där ute till antalet och du är redo att ta dig an dom för att bli det värsta tänkbara monster som dom kommer att frukta.

Alla Bet sidor på nätet har en sak gemensamt, oavsett om dom är seriösa eller oseriösa, dom vill alla åt våra pengar, fast vi och andra sidan vill samma samma sak. Vi vill åt deras pengar så att vi kan unna oss livets goda kakor.

* Resa Jorden runt
* Köpa en riktigt het sportbil som en Ferrari
* Köpa det lyxigaste huset i området.

Oavsett vad du vill köpa så är det dags att du gör dig startklar för att plocka åt dig av alla pengar som finns där ute hos dom största bet sidorna.

7 Godsaker hos bet sidor som gör dig mätt

Livebetting Du kan följa matcherna live på tv, datan eller via radion och sedan kunna lägga ett liv bett hos bet sidan.
Läs mer – Guide till Live betting på nätet

Livestreaming En annan godbit att slicka sig runt munnen är när dom erbjuder livestream så att du direkt på spelsajten kan se och spela på matchen direkt.

Bra odds Höga odds ger dig mer vinster och bättre chanser att vinna pengar mot spelbolagen i längden, dåliga odds håller vi oss undan och spelar endast där oddsen lockar.

Stabilitet Stabil och seriöst bolag där vi vet att våra pengar ligger säkra och där det inte blir några problem att ta ut sina vinster ifrån. Ska vi spela på odds så vill vi vara säkra på att det är hos bolag som betalar oss.

Många Matchspel Vem får flest frisparkar eller blir någon utvisad i matchen, du kanske har bra kunskaper om sådant och då ska du givetvis också kunna spela på sådant under en match.

Bra in och utbetalningar Det ska vara snabbt och smidigt att kunna sätta in pengar, det kanske är en match om 10 minuter och du vill redan då göra ditt första vad, sen om du vinner ska du omedelbart kunna göra en utbetalning till dig själv för att redan nästa helg unna dig en weekend resa.

Skattefria spelvinster Varför betala skatter på sina spelvinster när man inte behöver, enda man behöver komma ihåg för att inte behöva betala skatt på sina vinster är att spela hos bet sidor som är registrerad inom EU, annars så blir man beskattad med 30%.

Spel på sporter som svenska och utländska Bet sidor på nätet erbjuder

 

Fotboll
Allsvenskan, Superettan, Premier League, Bundesliga, Serie A, Primiera Division, Sydamerikanska ligor, ryska ligor, EM Kval, VM Kval.

Ishockey
Elitserien, Allsvenskan, NHL, Finska ligan, Kval allsvenskan

Övriga populära sporter
Tennis (Wimbledon), Formel 1, Basket, Handboll, Trav, Hästar, Hästsport, Innebandy, Svenska superligan.

Populära evenemang
Melodifestivalen, Eurovision son contest, Fotbolls VM, Fotbolls EM, Olympiska spelen (OS), Politik.