Live betting på nätet

GUIDE: Bästa Spelbolagen för Live Betting

Utbudet av att spela på matcher live har bara ökat, du hittar varje dag nya objekt att spela live på inom många olika sporter. Live betting är ett av dom spelen experterna använder sig hos spelbolag av för att vinna stora pengar, det går fort, ständigt nya spel och det innebär alltid möjligheter för spelaren.

Såg du den utvisningen komma?

Live spelet erbjuder ett stort antal spel. När visselpipan drar igång så drar det stora live betting spelet igång, under matchens gång finns ett stort antal olika spel att välja mellan, matchoddset 1 x 2 är ett populärt spel, men är bara ett av många olika spel under matchens gång, spel som

  • vem gör nästa mål
  • hur många mål blir det under matchen
  • blir det någon utvisning
  • vem gör nästa mål och många andra intressanta objekt

 

livebetting hos nästan alla spelbolag

Live betting är något nästan alla bettingsidor idag har i sitt utbud för att det är ett så stort antal spelare som vill spela live än att bara låsa sig till matchen innan den startat. Det är som sagt inte specillt roligt att spela på ett lag innan match som är mycket bättre för att vi matchens start visat sig vara i riktigt dålig form och det är helt omöjligt att se innan match som en vanlig spelare. Live betting har exploderat som spelform och vi kommer garanterat att se mycket mer satsningar på det från spelbolagens sida.

Kan du mycket om sport eller en speciell idrott?
Svarar du ja så är live betting en guldgruva för dig om du har modet.

4 Bästa sätten för att följa och spela på Livebetting

Livebetting Online

1. Livestreama hos spelsajten
2. Följ Live tavlan update.
3. Följ matchen på Tv
4. Lyssna på Radiosporten

 

Populära spel på Livebetting

* Resultat efter fulltid
* Halvtidsresultat
* Dubbelchans
* Nästa mål
* Sista lag att göra mål

Populäraste sporterna att live betta på

* Livebetting på Fotboll
* Tennis
* Livebetting på Ishockey
* Basket
* NFL Amerikansk Fotboll

Tips du ska ha koll på när du ska live betta

* Fördelar att lägga eller ändra ett spel om saker händer mitt i matchen du inte kunnat veta innan.
* Tänk på att dom flesta mål görs i slutet av en match
* Tro inte att oddssättaren är något supergeni, dom begår misstag under match

2 Spelvärda Spelbolag för Live betting

 

6aef0e3ff36ce966d2f7346fd5030600

Är en utmärkt spelsida för dig som gillar många olika spel så som: Fulltidsresultat, halvtidsresultat, 1 x 2, Första målet, sista målet, målskytt, varningar, utvisningar, någon spelare gör två mål, skott på mål, spelare mot vs spelare, över 1,5 – 2,5 – 3,5 – 4,5 mål, handikapp, båda lagen gör mål, straffspark i matchen, båda lagen gör mål, hörnor, frisparkar, offside, skott på mål

Bästa Bettingsidor

Gör dig redo för att använda Hjärnan

När du bestämmer dig för att sätta dina pengar på livebetting så finns det ett par grundläggande principer som du måste tänka på. De här principerna är inte bara nyckeln till att du ska lyckas i längden, de ses också som praktiska tips och tricks som kan rädda dig när du har problem. Man kan säkert säga att du om du bemästrar dessa tricks kan belönas stort.

Läs oddsen – “De flesta spelare har inte en aning”

Du vet antagligen hur man läser oddsen, och än viktigare oddsrörelserna. Det är utan tvekan så att oddrörelserna är de huvudsakliga indikatorerna för hur spelet kommer sluta. Under livebettingen har du mycket att vinna på att hålla koll på oddsrörelsen. Och gör du så har du gott om kunskap om spelet samt den intuitiva intelligens som krävs för att förstå oddsen. De flesta spelare har inte en aning om vad oddsen faktiskt visar, och det är det som är den huvudsakliga anledningen till att de förlorar.

Det är viktigt att notera att ”live”-oddsrörelserna och förspelsoddsvisningarna är två olika saker. När det gäller livebetting är det väldigt viktigt att ha erfarenheten och förmågan att läsa oddsen och förstå dem. Om du inte kan läsa oddsen är det nog bäst om du stannar borta från spelet.

Den som vill vara fin får lida pin

Det finns ingen tvekan om att du måste förlora en del för att kunna vinna en del. Det här stämmer mer än någonsin när det gäller livebetting hos bettingsajterna på nätet du ska invardera.

Du måste alltid vara beredd på att hantera förluster när du satsar. Att misslyckas är trots allt en del av spelet eftersom det främst handlar om tur. Även om du förlorar ett antal gånger i rad så måste du alltid ha kvar modet att överkomma dessa misslyckanden och börja vinna igen. Se bara till att du inte låter dina känslor styra över dig, i så fall kommer du riskera att förlora allt.

Som de säger – om du inte är redo att hantera en förlust kan du inte allvarligt hoppas på någon succé. Samma fras fungerar med livebetting eftersom det handlar om att kunna bemöta alla slags vinster och förluster.

Att hantera en förlust eller en bakgång gör dig bara hungrigare och starkare inför nästa kamp. Så du borde alltid ta en förlust positivt istället för att låta det förstöra ditt humör eller ditt självförtroende. Succé kommer till de som smakat förlust.

Starkt innerspel

Om du håller dig lugn och klarar ett oslagbart innerspel kan du hantera ditt sinne och dina känslor. Det här kan kännas som ett genomsnittligt tips, men du ska inte ta det särskilt lätt. Du kan gå runt och gräva upp all slags information om de två lagen, deras styrkor och svagheter, alla sidor och allt, men om du inte har ett bra innerspel så kommer du alltid ligga lite bakom och behöva kämpa för att behålla succén i längden.

Livebetting är inte som ditt genomsnittliga bettingspel. Det är mycket svårare jämfört med andra slags bettingspel, och det är bara de som pluggar ordentligt som har någon chans att lyckas.

Nyckeln är intelligens – du måste vara belönad med en hjärna som kan läsa odds enkelt och utveckla effektiva bettingstrategier därefter. Livebetting är är mer än bara tur och att veta statistik.