VM-EXPERTEN: “Hur kunde jag vara så dum?” – FOTBOLL

Precis som förr så satt jag där, det hade ännu en gång gått åt skogen, matchen jag trodde var så säker hade spruckit och nu hade jag inte ens en krona mer att spela för. Jag hade precis som förr fått för mig att matchen var 100% säker. Hur kunde jag vara så jävla dum och hur kunde jag alltid ha så otur?

Odds sidor VM

 

 

BETTA PÅ VM – Spelarnas VM Favoriter – (Bettingsidor Rankade)  

Åt skogen med allt vad som heter spel

stickynote1Stryktipset, måltipset, lången, trav och ja du gudarna vet vad mer jag har provat att bli rik på. Jag har alltid älskat spel och alltid försökt att bli rik, från att spendera veckopengen när jag var 15 år till att satsa bort hela lönen från ett slitsamt sommarjobb.

Jag har förlorat så mycket mycket under mina första år men samtidigt så är det alla dom förlorade pengarna som idag har givit mig erfarenheten att idag kunna leva på spel.

GRANSKNING – Fördelar & Nackdelar med Cash Out Funktion – (ALLT FÖRKLARAT)

Hundratusentals kronor fattigare sen kom vändningen

Efter många år och hundratusentals kronor förlorade hos nätets oddsbolag så började bitarna falla på plats för Fredrik. Han lärde sig hemligheten hur man analyserar och vinner pengar på spel och under detta VM så är han helt klart redo då han spenderat mycket tid med att analysera och år av erfarenheter bakom sig gör att han känner sig säker på stora vinster.

expertens-8-principer

Livet som spelproffs är fantastiskt berättar en självsäker Fredrik och kan bäst beskrivas med ett ord: “Frihet” – Att få syssla med det jag älskar betyder mer än pengarna i sig men pengarna har givit mig en möjlighet att uppleva så mycket fantastiskt i livet. – Jag reser jorden runt, kör min drömbil, bor i ett drömhus och äter som oftast ute då jag inte är någon superkock, säger Fredrik och ler.

See also  Mini "Bonus" Guiden: 9 Olika & (ENKLA) Betting Bonusar

Vad är Hemligheten?

22-analyser
Det är små saker som kan avgöra, ändra på små detaljer och du kan bli snuskigt rik på spel. Man kan lätt ligga och tippa på gränsen mellan att vinna och förlora och om man sedan ändrar en liten detalj så kan man plötsligt bli väldigt rik.

Läs Fredriks 22 VM Analyser för att förbättra dina chanser att vinna på VM

Comments are closed.