BÄTTRE BETTING: Förbättra dina Spel på Rätt Resultat – (“Gambling”)

Fotboll handlar om mål och spelbolagen erbjuder ett stort antal spelalternativ på varje match. En av de vanligaste formerna av betting på mål är det på Rätt Resultat. Marknaden är attraktiv på grund av sin enkelhet och de generösa tillgängliga oddsen. Men hur enkelt är det att förutse rätt resultat i en fotbollsmatch och är det värt att utforska marknaden?

HELA LISTAN – Odds sidor med Bäst Spelmarknader – (NYLIGEN UPPDATERAD)

En introduktion till spel på Rätt Resultat

Det första man ska komma ihåg är att det inte är lätt att spela på Rätt Resultat. Det finns otroligt många faktorer som kan komma in och påverka denna marknad. När du väl börjar spela på rätt resultat kommer du att inse hur frustrerande det kan vara när dina förväntningar krossas på grund av ett dåligt beslut från domaren eller en målvaktstavla.

Några faktorer som kan påverka förutsägelser om rätt resultat:

  • Självmål
  • Felaktigt bortdömda mål
  • Misstag
  • Röda kort
  • Straffar

Med det sagt är alla dessa oförutsägbara element en del av spelet och all statistisk research du gör kommer innehålla alla sorters mål. Det är även viktigt att komma håg att du kan vinna på ren tur eller på grund av ett felaktigt domslut, så ta inte åt dig för mycket av det. Istället bör du leta efter saker som kan ge dig en edge i denna marknad.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Se bortom oddsen

Vid en första titt på oddsen för Rätt Resultat kan oddsen se väldigt lockande ut med högra odds till vad som ser ut att vara realistiska resultat. Många spelare kommer lockas att spela på resultat som 3-0, 4-0 etc i hopp om att kamma hem enorma vinster.

HEMLIGHETEN – Så Vinner du på Rätt Resultat – (STEGEN)

Med sådana höga odds finns det också en mycket större felmarginal: du behöver bara få en ett spel då och då. Genom att använda detta tillvägagångssätt kan tu få tur och njuta av en stor vinst då och då, men det är osannolikt att då går med långsiktig vinst. Som med all vinstgivande spelaktivitet, måste du utveckla någon form av strategi.

Vilken statistik bör jag göra research på?

Genom att titta på lite enkel statistik kan du börja utveckla en strategi för att hitta mer förutsägbara resultat.

1. Historisk ligastatistik:

Detta hjälper dig att hitta vanliga resultat i ligan som du utforskar. I många stora ligor slutar omkring 70% av alla matcher med att båda lagen gör 2 mål eller mindre och omkring 50% av matcherna slutar med följande resultat: 1-0, 1-1, 2-1, 2-0 och 0-0.

2. Resultat från inbördes möten:

Vissa lag har mer vanligen återkommande resultat från inbördes möten än andra och det kan hjälpa när man ska förutse Rätt Resultat.

See also  Bästa & Hetaste Hockeyklubbarna i Europa - ("Några Överraskar")

SPELTIPSET – Hur Man Vinner på Handikappspel – (11 TIPS)

3. Färska resultat:

Färska resultat kan visa vissa mönster som kan påverka våra beslut. Ett har kanske inte gjort så många mål på hemmaplan den senaste tiden eller så har de kanske hållit nollan i ett par matcher.

4. Starka försvar:

Väldigt defensiva lag kan visa sig vara värdefulla val i denna spelform. Om vi förväntar oss att de inte ska släppa in några mål, behöver vi bara bestämma hur många de kommer att göra.

5. Få mål:

Lag som har svårt för att göra mål kan också vara bra val om de har ett starkt försvar.

6. Antal hörnor:

Om man tittar på ett lags hörnstatistik, offensiva och defensiva kan det också vara hjälpsamt när man ska avgöra om de kommer göra mål eller släppa in mål.

FOTBOLLSPROFFSET – Hur man Vinner på Fotboll – (Steg för Steg)

7. Skott på mål:

Vissa lag som inte har gjort så många mål den senaste tiden har kanske bara haft otur framför mål. Kolla statistiken på antal skott på mål innan du skriver av dem som dåliga målskyttar.

8. Typ av tävling:

Är det en ligamatch där båda lagen är i desperat behov av poäng? Eller en Champions League match där det räcker med ett kryss för båda lagen?

Om du hittar en match mellan två lag som är starka i defensiven men inte så starka framåt, kan det vara ett bra läge att spela på rätt resultat. I fall som detta kan vi begränsa de möjliga resultaten till 0 – 0, 1 – 0, 1 – 1 or 0 – 1. Vårt slutgiltiga beslut kan då bestämmas genom att titta på lagens nuvarande form och tidigare inbördes möten.

See also  LISTADE: 9 Äldsta Bookmakers (Bookies) På Denna Planet - "Gråa hår"

SPELAREN – Vinna på Live Betting – (BÄSTA SPELFORMERNA)

9. Välj oddsen som är till din favör

Genom att använda sig av analys kan vi sammanställa en kort lista med matcher som vi kan överväga att använda för spel på Rätt Resultat. Vi kan också räkna ut de mest sannolika slutresultaten för varje match. Om vi dessutom kollar statistik sannolikhet för varje resultat kan vi också undersöka vilket sportspel som erbjuder odds som är till vår favör.

Exempel

Efter omfattande research bestämde vi att resultatet i en viss match sannolikt kommer att bli 1-0 till hemmalaget. Historisk data visar att sannolikheten för att detta resultat inträffar är 10% och bör därför få oddset 9/1. Men ett spelbolag erbjuder 11/1 och därmed är oddsen vinklade till vår favör. Därmed kan vi lägga spelet.

SPELFORMEN – Över & Under Betting – (Så vinner du mer)

Mindre är alltid mer

Bara för att det finns höga odds tillgängliga för att spela på rätt resultat innebär det inte att du ska förvänta dig stora vinster. Som med allt spelande kommer marginalen alltid att vara bra och det är valet av strategi som kommer att innebära skillnaden mellan vinst och förlust. Med spel på rätt resultat kan du förvänta dig att förlora ofta men du bör vinna tillräckligt ofta för att vinna på lång sikt.

Comments are closed.