FOTBOLLSVETT: 3 Saker Innan du Satsar på Spansk Fotboll – (SIMPELT)

Om du gillar att satsa på engelska Premier League finns chansen att du kan ha varit frestad att spela på andra europeiska ligor. Den spanska ligan lockar uppenbart tittare på grund av dess attraktiva typ av fotboll och förekomsten av två av de bästa spelarna i världen – men hur enkelt är det att satsa på Spansk fotboll?

POPULÄRT – (Rankad av Spelarna) – Bettingsajter på Nätet med Spanska Ligorna

  • Gillar du att satsa pengar på spanks fotboll?
  • Vill du bli bättre på spansk fotbollsbetting?
  • Vill du veta vart du kan satsa på spansk fotboll?

Då har vi knådat ihop den perfekta artikeln för dig…

Innan du satsar alla dina pengar på Barcelona eller Real Madrid så kom ihåg: se till att du läser på oavsett vilka ligor du spelar på.

Det handlar inte alltid om att satsa på de stora lagen och om du gör det kommer din avkastning att bli en bråkdel av din insats. Allt handlar om att upptäcka trender och hitta möjligheter med bra värde – oavsett var de dyker upp.

Här kommer några ord på vägen för att hjälpa dig på traven när du satsar på Spansk fotboll.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Det finns mer än två lag i Spanien

När man satsar på Spansk fotboll är det viktigt att titta på alla lagens form och statistik. Det är lätt att anta att du borde spela på Barcelona eller Real Madrid varje gång de spelar, men de bets med bäst värde är inte alltid de mest uppenbara.

SPANSKA La-Liga – 9 Bästa Spelmarknaderna att Betta på

Trots de två stora lagens uppenbara dominans har 16 olika lag slutat på Spaniens topp 4-lista under de senaste 20 åren, och 11 har slagits om topp 4-placeringar under de senaste 10 åren. Jämför detta med Premier League där enbart 12 lag slutat på topp fyra under samma 20 års-period och endast sju olika lag hamnat på topp fyra under de senaste 10 åren.

Tv-pengar har slösats på dom rikaste klubbarna
Under dessa 20 år har både La Liga och Premier League haft fem olika mästare. Den spanska ligan har haft åtta olika andrapristagare och den engelska ligan har endast haft sex.

SPELTIPSET – Bli en Vinnare på Fotboll – (15 Bästa Tipsen)

De andra lagen i Spanien har lyckats konkurrera samtidigt som de fått en bråkdel av Tv-pengarna som slösats på de rikaste klubbarna i världen. Det är ingen slump att Real och Barcas senaste dominansperiod skedde under den globala finanskrisen när Spanska klubbar hade förödande skulder.

Andra klubbar gör framsteg
Efter att deras finansiella börda minskat har vi sett klubbar som Sevilla, Valencia och förra årets mästare Atletico Madrid ännu en gång göra stora framsteg med tränare i toppklass. Det kommer alltid att finnas dominansperioder men det kommer också att finnas överraskningar som man ska se upp för.

See also  PROFFSET: 5 Saker han Ångrar han inte Gjorde Tidigare - (SÅ DUMT)

2. Mer statistik än du kan hantera

Det finns så mycket online statistik tillgängligt online för La Liga så att det inte kan finnas någon ursäkt till att inte läsa på. När du väl börjar titta efter kommer du att upptäcka likheter såväl som skillnader mellan ligorna. Till exempel, har du alltid tagit för givet att Premier League varit bättre på defensiven än den spanska toppserien? Varför kollar du inte upp statistik för att vara säker?

ARENOR – 22 av Världens Största Fotbollsarenor

Sluta tro på allt du hör
Om du gör det för förra säsongen kommer du att upptäcka att det gjordes 1045 mål i La Liga och att 233 höll nollan. I den engelska Premier League gjordes 1052 mål och 232 rena lakan. Detta skulle tyda på en väldigt liten fördel för defensiven till Spanska ligan men egentligen finns det inget mellan dem.

Den här statistiken är ett bra exempel på varför du alltid borde kolla upp fakta och inte tro på allt som du hör. Titta på siffrorna och bryt sedan ner dem, lag för lag eller spelare för spelare om det är nödvändigt.

3. Håll ett öga på den andra divisionen

Begränsa inte dig själv till toppligan. Kom ihåg, det är bettingmöjligheter som du letar efter och de kan dyka upp var som helst. Att hålla ett öga på statistiken för de lägre ligorna som du inte har så mycket kunskap om är ett bra sätt för dig att lära dig att endast koncentrera dig på siffrorna.

SPELAREN – Vinna på Live Betting – (BÄSTA SPELFORMERNA)

See also  SPELMIX: 9 Bästa Spelmarknaderna för Kombinationsspel - ("Intressant")

Dessa tar bort eventuell personlig likgiltighet eller fördomar och du kan därför ta beslut som enbart är baserade på statistiken.

Oavgjord kvot på 50%
Till exempel, när man tittade på resultaten för den andra spanska divisionen blev det uppenbart att Numancia skulle fortsätta sin vana att få oavgjorda matcher. Året innan blev det oavgjort i totalt 16 matcher och efter att de fått oavgjort i fem av de första sju matcherna förra året var det logiskt att spela på resultatet med de generösa odds som erbjöds.

Det slutade med att det blev oavgjort för dem i totalt 21 matcher: vilket är en oavgjord-kvot på 50 %. Oturligt nog för deras supportrar verkar de nu ha vänt dessa till nederlag efter att den nya kampen startat.

SVERIGE – Allsvenskans Bästa Spelmarknader – (9 Mycket Populära)

La Liga är en av de populäraste ligorna i världen att spela på och spelbolagen investerar verkligen mycket tid och pengar på att samla in data om ligan. Som resultat finns det ett häpnadsväckande antal bettingalternativ tillgängliga.

Comments are closed.