SPELTPS EUROPA LEAGUE: Senaste Tipsen

 

Vi har tagit oss en titt på följande Europa League matcher som du kan läsa i denna artikel.

 

Europa League genomgång matchdag 6 – torsdag den 8:e december 2016

 

 

Vissa lag kan ta det lugnt på matchdag 6 av 2016/17-års UEFA Europa League men för många andra är det fortfarande en hel del jobb som måste göras för att kvalificera sig för att hamna bland de 32 sista. Det finns grupper som redan är helt avgjorda, så som grupp B, CV, F och I, men det finns även de där det fortfarande är öppet, där alla fyra lagen fortfarande kan gå vidare till utlagsomgångarna. Detta är en spännande kväll med fotboll i Europa League i hela kontinenten.

sta%cc%8almannen-superbet-236x300Bästa spelet- SUPERSPELET

Då vissa lag redan har gått vidare och andra har slagits ut, kan det vara svårt att vet vad man kan förvänta sig från vissa matcher. Ett bra exempel på detta är mötet mellan Inter Milan och Sparta Prag på San Siro. Sparta har bokat sin biljett till nästa omgång medan Inter redan har åkt ut. Italienarna har fortfarande inte vunnit en match i turneringen och inget pekar på att de kommer att göra det denna gång heller.

Bästa spelet: Inter Milan mot Sparta Prag – Sparta Prag att vinna ger 4,75 hos Bet365

tunn-is-236x300Spel att undvika – SPEL PÅ TUNN IS

Manchester United behöver kanske inte vinna sin match borta mot Zorya för att gå vidare, vilket är bra då deras resultat på bortaplan har varit väldigt dåliga i Europa League. Red Devils har förlorat alla fem senaste bortamatcherna i tävlingen, mot lag som Athletic Bilbao, Midtjylland, Feyenoord och Fenerbahce. Det finns belägg för att de kommer att få det svårt i Ukraina.

Spel att undvika: Zorya mot Manchester United – Manchester United att vinna ger 1,33 hos Bet365

See also  SPELTIPS Serie A 15/10 - Napoli vs Roma

Utvalda matcher från Europa League matchdag 6

 

 

Feyenoord mot Fenerbahce

Efter att ha förlorat med 1-0 i Istanbul, behöver Feyenoord vinna denna match för att ha en chans att hamn i topp i grupp A. En poäng bör räcka för att Fenerbahce ska gå vidare, men det räcker inte för Feyenoord som måste vinna. Det är Feyenoords hemmaform som har hållit dem kvar i gruppen och de har till dags dato två 1-0 vinster. Detsamma kan sägas om Fenerbahce som ännu inte har vunnit på bortaplan i gruppen. Men Feyenoord har bara förlorat en av sina senaste sju hemmamatcher och de har hållit nollan i deras fyra senaste vinster.

Speltips: Feyenoord att vinna med noll insläppta mål ger 3,60 hos Ladbrokes.

 

Zorya vs Manchester United

Som nämnt ovan har Manchester United haft det svårt på bortaplan i Europa League, mot lag som de förväntades att vinna mot. Zorya är ute ur turneringen men är obesegrade på hemmaplan, efter att ha tagit poäng mot Feyenoord och Fenerbahce. De visade på Old Trafford att de är svårslagna och Jose Mourinho kan få ännu en tuff kväll på bortaplan.

Speltips: Oavgjort och båda lagen att göra mål ger 7,50 hos 888sport.

 

AZ Alkmaar vs Zenit

I grupp D har Zenit dominerat då de har vunnit alla fem av sina matcher och de leder bekvämt gruppen. AZ ligger på andra plats med 5 poäng och om de vinner denna match, kommer de att kvalificera sig till de sista 32 lagen. Men de har ännu inte vunnit på hemmaplan i gruppen, de har spelat en oavgjort och förlorat en och även om Zenit redan är klar, är de fortfarande svåra att besegra.

See also  SPELTIPS Champions League 14/9 - Juventus vs Sevilla

Speltips: Oavgjort ger 3,40 hos Ladbrokes.

 

Maccabi Tel-Aviv vs Dundalk

I grupp D tar även Maccabi Tel-Aviv emot Dundalk med vetskapen om att båda lagen måste vinna och hoppas på att AZ inte lyckas besegra Zenit för att gå vidare. En oavgjord är inte bra för något av lagen även om AZ förlorar mot Zenit, så förvänta dig att båda lagen sikar på att vinna, speciellt i slutet av matchen om det kommer nyheter om att AZ inte kommer att vinna i Holland. Dundalk har förlorat sina tre senaste matcher och även om det kan bli jämnt förlorar Maccabi inte många matcher på hemmaplan i denna turnering.

Speltips: Maccabi Tel-Aviv att vinna med 1 mål ger 3,50 hos Bet365

 

Qarabag mot Fiorentina

Denna match i Europa League grupp J spelas mellan lagen som för närvarande har de två kvalplatserna. Men inget av lagen är garanterat en plats till utlagsomgångarna och det finns allt att spela för i Azerbajdzjan. Qarabag är obesegrade i deras tre senaste hemmamatcher i Europa League och Fiorentina kommer från en olycklig förlust hemma mot PAOK. Resultatet i denna match kan bli en chock.

Speltips: Qarabag att vinna och över 2,5 mål ger 5,00 hos Bet365

 

PAOK mot Slovan Liberec

Den andra matchen i grupp J går av stapeln i Grekland och om PAOK kan besegra Slovan Liberec och Fiorentina förlorar mot Qarabag, kan grekerna toppa gruppen. Slovan kan fortfarande kvalificera sig men måste vinna denna match och hoppas att Qarabag förlorar mot Fiorentina. PAOK åkte på sin första hemmaförlust i Europa League på nio matcher när de förlorade mot Qarabag och båda lagen har misslyckats med att vinna hemma och borta i tävlingen denna säsong.

Speltips: Oavgjort ger 4,50 hos 888sport.

 

Southampton mot Hapoel Be’er Sheva

En vinst eller 0-0 kommer att räcka för att Southampton ska gå vidare till utslagsmatcherna som tvåa i grupp K. Om matchen slutar med ett oavgjort resultat med mål gjorda eller om Hapoel vinner, går bortalaget vidare. Southamptons form på St Marys är det som har hållit dem kvar i tävlan i denna grupp och även om Hapoel chockade Inter på San Siro, förlorade de med 2-0 borta mot Sparta Prag. Southampton böra vinna denna match och de kan komma att dra fördel av kontringar sent i matchen.

See also  SPELTIPS - La Liga 25/9 Espanyol vs Celta Vigo

Speltips: Southampton att vinna med 2-0 ger 6,75 hos 888sport.

 

Osmanlispor vs FC Zürich

Grupp L är väldigt spännande då inget är klart, alla lagen har fortfarande möjligheten att gå vidare till de sista 32 lagen. Osmanlispor har visat att de är svåra att slå på hemmaplan i deras första säsong av tävlande i Europa League. Fyra vinster och en oavgjord har tagit dem vidare till gruppspelet och de behöver en oavgjord för att ta dem till utlagsomgångarna. Zürich drar iväg i toppen av den inhemska Swiss Challenge League men de kan inte vinna matcher på bortaplan i Europa League. Med det sagt är deras form så bra att de kan få med sig en poäng.

Speltips: Oavgjort ger 3,75 hos Bet365

 

Villarreal mot Steaua Bucharest

Villareal var favoriter till att vinna denna grupp men måste få med sig något från denna match för att säkra kvalificering. Laget från Spanien chockades när de förlorade med 2-1 i den förra hemmamatchen i Europa League och de har inte råd med fler misstag. Steaua har varit svårslagna i grupp L men det kan bli lite väl svårt för dem att möta ett bra Villareal.

Speltips: Villareal att vinna och båda lagen att göra mål ger 3,50 hos 888sport.

Comments are closed.