SPELTIPS BUNDESLIGA: Senaste Tipsen

Dortmund behöver en vinst för att vara med i jakten

LIGA: Tyska Bundesliga
MATCH: Borussia Dortmund mot Bayern Munich
PLATS: Signal Iduna Park
DATUM: lördag 19/11
TID: 18:30

I de 105 senaste mötena mellan lagen har Bayern München vunnit 49 gånger, Borussia Dortmund har vunnit 27 gånger och det har spelats oavgjort 29 gånger.

När det kommer till att hänga med i jakten på titeln är denna match mycket viktigare för Borussia Dortmund än för Bayern München. 5-2 vinsten borta mot Hamburg senaste var den första vinsten på fem matcher för Dortmund och de har tappat i jakten på titeln. Thomas Tuchels lag förlorade bara en av de fem matcherna, men tre oavgjorda i rad, inkluderat två hemma mot Hertha Berlin och Schalke har kostat.

Bayern München kommer att vara i toppen av Bundesliga när helgen kommer, men det finns en chans att de kommer att ligga på andra plats när matchen börjar. Bayern är obesegrade i ligan under Carlo Ancelotti denna säsong, men de har haft svårt för att vinna i de senaste matcherna. Tre oavgjorda och två vinster i deras senaste fem matcher. 1-1 hemma mot Hoffenheim innan det internationella uppehållet var en besvikelse.

Tips

Vi har tittat noggrant på följande aspekter av denna match, som alla ger bra spelvärde:

  • Vinnare
  • Resultat och över 2,5 mål
  • Första målskytt

Dortmund tillbaka i form

Efter att ha besegrat Hamburg med 5-2 på bortaplan, kom det internationella uppehållet vid fel tillfälle för Borussia Dortmund. Även om de har tappat poäng denna säsong har de bara förlorat en av deras senaste åtta matcher i Bundesliga. Bayern är kanske i toppen av ligan men deras form har inte varit fantastiska, och hemma, med de fina odds som erbjuds kan Dortmund ta sig tillbaka till jakten på titeln.

See also  SPELTIPS Champions League 1/11 - Besiktas vs Napoli

Speltips: Borussia Dortmund att vinna ger 3,6 hos Bet365

 

Målgörare kolliderar

Borussia Dortmund och Bayern München har tillsammans gjort 49 mål i tio matcher i Bundesliga denna säsong. Det har i genomsnitt gjorts 3,7 mål i matcher som involverar Dortmund och 3 mål i matcher som involverar Bayern München. Detta antyder att det kommer att göras mål i denna match och att den kommer att bli underhållande att titta på.

Speltips: Borussia Dortmund att vinna och över 2,5 mål ger 5,5 hos Ladbrokes

 

Aubameyang är nyckeln

Borussia Dortmunds anfallare, Pierre-Emerick Aubameyang är delad skytteligaledare i Bundesliga denna säsong med 11 mål. Anfallaren från Gabon har gjort 7 mål på sina fyra senaste matcher för klubben och är i underbar form. Om Dortmund ska ta kommando över denna match, kan det mycket väl vara via ett mål från Aubameyang.

Speltips: Pierre-Emerick Aubameyang att göra mål först ger 5,5 hos Bet365

Comments are closed.