SPELTIPS Allsvenskan 6/11 – Norrköping vs Göteborg

Om du vill för mycket mister du ofta hela stycket

LIGA: Allsvenskan
MATCH: IFK Norrköping vs. IFK Göteborg
PLATS: Nya Parken
DATUM: Söndag 6/11
TID: 15.00

Norrköping blev inte svenska mästare för andra gången på raken, något som de hade hoppats mycket på fem omgångar bakåt i tiden. Laget är nu i den prekära situationen att de även riskerar att tappa andraplatsen till AIK. Det är just nu dött lopp mellan dem och AIK.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

AIK har dock bättre målskillnad av de två och eftersom de dessutom är i bättre form ligger Stockholmslaget närmare andraplatsen i ligan. Göteborg blir till slut fyra i årets liga, ett fint resultat för Blåvitt som ger mersmak inför nästa säsong där laget givetvis hoppas på ett ännu bättre resultat.

Norrköping har äran att vara hemmalag i denna match och det kan de behöva, Göteborg är i fin form och utan hemmafördelen hade östgötarna med största sannolikhet fått i bita i det sura äpplet. Det blir sannolikt en jämn match där Norrköping kommer att spela pressat i rädsla över att förlora andraplatsen. Detta kommer säkerligen inte att vara positivt för laget.

See also  EM Tips 2016 - Tyskland - Frankrike 7/7 "Värdnationen möter världsmästarna"

Göteborg har haft en fin säsong. De slutar på en klar fjärdeplats, klart före Elfsborg på en femteplats och klart efter Norrköping på tredjeplatsen. Blåvitt hoppas på en fin avslutning och att därmed kunna inleda semestern med en positiv känsla inför nästa års bataljer. Göteborgslaget har haft fin form på sistone och har i de senaste omgångarna vunnit tre matcher och fått två oavgjorda resultat. Laget har därmed inte förlorat alls under de fem senaste matcherna.

Lagen har mötts 31 gånger i Allsvenskan sedan 1994. Norrköping har stått som segrare 6 gånger, Göteborg har vunnit 14 drabbningar och 11 möten har slutat oavgjorda. 

Tips

Vi har tittat noga på följande aspekter i denna match som erbjuder bra spelvärde:

  • Oavgjort resultat
  • Bortalaget för seger

Dött lopp i sista matchen

Hemmalaget Norrköping behöver desperat ha segern för att ha en chans på andraplatsen i ligan, laget är just nu på en tredjeplats passerade av AIK endast på grund av sämre målskillnad. De flesta vet dock vad som händer ifall man vill något för mycket, man låser sig, man blir stressad och desperat och det kan då hända att det inte går vägen alls. Norrköping är i en sådan situation, de har hemmafördel och vill gärna vinna och därmed knipa den där andraplatsen i ligan, men Göteborg kommer till matchen glada i hågen med gott självförtroende och stort lugn. Att matchen slutar oavgjort är därför inte otroligt.

Speltips:  Oavgjort resultat ger 3.50 hos NordicBet.

"Skandinavisk spelsajt"

GRATIS SPEL

3000 Kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Göteborg kan utnyttja Norrköpings desperation

Vi har redan påpekat att Norrköping gärna vill vinna, de vill dessutom vinna väldigt mycket, och säkerligen alldeles för mycket. Göteborg kommer till matchen som ett lugnt och avslappnat lag i och med sin säkra fjärdeplats i ligan. Om Blåvitt spelar smart kan de sannolikt utnyttja detta övertag och passa på när Norrköping gör misstag, för de kommer, med desperation kommer nämligen alltid misstag. Om Göteborg kan utnyttja dem kan resultatet gå lagets väg.

See also  SPELTIPS - Serie A 2/10 Roma vs Inter Milan

Speltips: Göteborg för seger ger 3.85 hos 888Sport

"Klassisk spelgigant"

GRATIS SPEL

1000:- KR

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Comments are closed.